Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

AlohaFromHell

Leden
 • Content Count

  7,346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

AlohaFromHell last won the day on November 18 2017

AlohaFromHell had the most liked content!

Community Reputation

872 Excellent

About AlohaFromHell

 • Rank
  wat is een titel?
 • Birthday 03/30/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Hamme
 • Interests
  geen

Recent Profile Visitors

4,872 profile views
 1. Dat is wat ze noemen uitpakken. Langzaam groeien ricthing Eurtopese top. Hopelijk snel ook een nieuw stadion.
 2. Dit is weer de blup die we kennen van vroeger een absoluut beest in fm.
 3. Een paar klasse te sterk ondertussen in België. hopelijk kan je die stap ook europees zetten.
 4. Eerste maanden bij PSG De statistieken Franse supercup Klassement competitie/wedstrijden champions league Ligabeker Spelersstatistieken Competitie Spelersstatistieken champions league Eretitels (prijs van vorig seizoen ik ik vergeten was) Verkozen tot beste spelers in de franse super cup. Jongeste spelers om te scoren in the franse super cup en in de CL Werd 15 keer opgenomen in het elftal van de week.
 5. Transfer Deze som kan nog oplopen tot 42mln euro. EK u21 Heeft met België het ek u21 gespeeld en heeft het tot de halve finale geschopt. Is opgenomen in het dream elftal van het toernooi en ook uitgeroepen tot best spelers van het toernooi.
 6. Einde 1ste seizoen De statistieken Klassement competitie/wedstrijden Beker van België Spelersstatistieken Competitie Spelersstatistieken beker van België Eretitels Werd 31 keer opgenomen in het Elftal van de week. Heeft zijn interland debuut gemaakt tegen Estland. Transfergeruchten
 7. De eerste maanden profvoetbal van 12de man. De statistieken Klassement competitie/wedstrijden Beker van België Spelersstatistieken Competitie Spelersstatistieken beker van België Eretitels Werd 13 keer opgenomen in het elftal van de week. Heeft zijn professioneel debuut gemaakt tegen Anderlecht. Zijn eerste officeel doelpunt werd gescoord tegen Eupen. Is momenteel aanvoerder van de u21. Heeft 6 u21 matchen gespeeld en wist daarin 4 keer te scoren.
 8. AlohaFromHell

  Backpacker

  Zeer leuk verhaal om te volgen en natuurlijk ook weer geweldig geschreven en proficiat met de titel.
 9. Het is maar 17% van het totale salaris budget.
 10. Dit hij dan de perfecte spits die we gaan volgen genaamd 12de man. Het lot heeft beslist dat hij zijn carrière zal starten bij Beveren.
 11. Het is de bedoeling om te zien wat er gebeurt wanneer je de perfecte speler hebt dus afwerking 20 hoort er nu eenmaal bij. Het is ook niet mijn bedoeling dat het realistis word dit experiment. Geen van degende die ik in mijn hoofd wordt zal zo zijn.
 12. Ik doe maar 1 speler Ik wist niet dat dit zo was. Goed om te weten.
 13. CA/PA heb ik op het max gezet rep ben ik niet aangeweest. En leeftijd lijkt geen rol te spelen heb verchillende leeftijden. Ik heb dat een paar keer moeten aanpassen vooraleer dat werkte.
 14. Ik ben ondertussen met een test bezig maar de stats of the speler staan niet op max terwijl ik die wel zo heb ingesteld en wanneer ik die aanpas met de ditor ingame blijven di ook niet max. Iemand weet hoe dit komt?

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...