Fokuzz'

Leden
 • Aantal items

  140
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Fokuzz'

 • Titel
  Belofte
 • Verjaardag 10-12-94

Profile Information

 • Gender Male

Recente bezoekers van dit profiel

931 profielweergaven
 1. De Football Manager bar

  Mee eens, heb dikwijls veeeeel minder balbezit, maar win dan bijvoorbeeld met 3-0. Eerdere jaren nooit zo geweest eigenlijk.
 2. De Football Manager bar

  Ik heb altijd minder balbezit, maar win wel vaak haha!
 3. [FM] Vreemde of grappige screenshots

  Wie van de twee ben jij? Anderlecht? Lijkt me toch wel frustrerend potje achter je laptop...
 4. De Football Manager bar

  PSV-game weer oppakken dit weekend, gaat echt heerlijk, eerste echt leuke game sinds tijden!
 5. [Info] Hoe plaats ik mijn downloads?

  Gaarne de volgende tags te gebruiken bij het plaatsen van downloads, dit om het overzicht te bewaren: [shortlist] [skin] [Logo's] [Kits] [Faces] [Overig] Belangrijk: Haal je een download van een andere site? Altijd een bronvermelding daarbij.
 6. Ook als je nog niet zo ervaren bent met Football Manager, willen wij als 12de-man je toch graag verder helpen. Wil je nou net graag dat andere Chelsea logo? Vind je die uitgeknipte spelers maar niets en wil je liever wat grotere foto's? Gelukkig kan dit allemaal. In dit topic is vanaf heden te vinden waar je nou toch al die downloads moet plaatsen. Want het zijn er nog al wat. Football Manager kan op verschillende vlakken worden uitgebreid, hierbij kan worden gedacht aan Skins, Logo's, Facepacks, Databases, Logo's en ga zo maar door. Iedere uitbereiding heeft daarom zijn eigen map. Let dus goed op waar je jouw downloads plaatst. Skins Mis je de instant result button of wil je toch liever af van die verschrikkelijk lelijke standaardskin? Het .zip bestand dien je uit te pakken in de volgende map: Windows Vista en hoger: C:\Gebruiker\Gebruikersnaam\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2016\skins Windows XP: C:\Documents and Settings\Gebruikersnaam\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2016\skins iMac: /Gebruikers/Gebruikersnaam/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2016/skins Belangrijk: Als je de map 'skins' nergens kunt vinden, dien je deze zelf aan te maken. Ook is het belangrijk te skin te herladen. Graphics De grafische uitbereidingen dienen in de volgende mappen uitgepakt te worden: Allereerst dient de gebruiker zelf de map 'Graphics' aan te maken. Hierin maakt de gebruiker de verschillende mappen aan, dus Skins, Logos en Faces. Daarin kunnen de .zip bestanden worden uitgepakt.
 7. Kleine vragentopic

  Kun je ook spelers zoeken op karakter? Dus bijvoorbeeld modelprof o.i.d?
 8. De Football Manager bar

  Afwisselend tussen rechtsback en rechtsvoor. Werkt prima!
 9. De Football Manager bar

  Embolo Wat bedoel je hier precies mee?
 10. De Football Manager bar

  Zometeen weer verder met mijn PSV game, tweede seizoen inmiddels gestart. Gaat weer heerlijk, ook prima aankopen gedaan. Dirk Kuyt is trouwens echt een geweldige speler!
 11. Ik vloek over FM

  Al die klote interlands, waardoor je met je B-elftal moet spelen tegen een redelijke tegenstander, bah...
 12. De Football Manager bar

  Betaal een miljoen of twee extra en vink de clausule aan daat de verkopende club een salarisbijdrage doet, klaar is kees. Werkt altijd hier. Geld ook voor Douglas Costa hier. Bayern betaald tot 2020 gewoon 155K mee!
 13. De Football Manager bar

  Er staan ook ridicuul veel geweldige spelers op de transferlijst hoor, allemachtig. Bender, Subotic, Mikel, Leiva, Fellaini, Zaza, Bojan, Dost, Traore allemaal op de TL aan het einde van seizoen 1. En allemaal ook voor een prikkie op te halen.
 14. De Football Manager bar

  Jup, stond op de transferlijst in januari! Salarisbijdrage van Bayern en een redelijke afkoopsom en tadá !
 15. De Football Manager bar

  Embolo van Basel, Romero van Velez, Douglas Costa van Bayern, geen lampje die gaat branden?