Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/02/2023 in all areas

 1. Dat elke wedstrijd gespeeld moet worden eh
  2 points
 2. Competitie We presteerden nog beter dan vorig seizoen en stelden zo het record van meeste punten in 1 seizoen bij. In de halve finale en finale gingen we voorbij 2 canadese teams voor de uiteindelijke finale te halen en daarin schoot Medina ons in een penalty hattrick naar een nieuwe eindzege. Beker Een 2de bekerzege werd niet aan ons palmares toegevoegd, opnieuw moesten we het in een strafschoppenreeks ontgelden. We verloren tegen de latere finalist Cincinatti. Leagues Cup Het is duidelijk dat de mexicaanse teams de grootste teams zijn in noord-amerika. In de Leagues cup duurde het ons tot het 3de seizoen om ons te kunnen meten, we wisten het zuiden te winnen met penalty's tegen Club Necaxa. We mochten naar de grote playoffs en daarin slaagden we ook om de titel te pakken na penalty's, ditmaal moest Club America er aan geloven. Champions League De belangrijkste prijs waarvoor we nog 1 seizoen bleven, we wouden ons meten met de Mexicaanse teams en hoopten het tot de finale te schoppen in de Champions League. In de 2de ronde begonnen we thuis ijzersterk met een snelle 2 0 voorsprong, daarna kregen we rood en kon Monterrey in blessuretijd een super belangrijk uitdoelpunt maken voor 2 1. Op bezoek bij hun kwamen we al heel snel op achterstand, maar we konden dat 10' later al terug uitwissen. Martial schoot de Mexicanen richting verlengingen, maar in de 85ste minuut bezorgde Girado ons de volgende ronde. Daarin troffen we de grote concurrent uit New York, in 2 gelijkopgaande matchen waren wij echter de efficientste ploeg en met een 2 5 maakten we ons op voor de halve finale tegen Toluca. In de gelijkopgaande uitmatch wonnen we met 2 1 en thuis domineerde we maar duurde het lang voor we de beslissende 2 1 konden maken. We schakelden zo de winnaar van de voorbij 2 edities uit en mochten in een thuismatch tegen Club America op zoek gaan naar de titel. Blijkbaar speelt de Noord-Amerikaanse Champions League finale zich altijd af in het stadion van de club die als eerste geloot werd, in dit geval wij dus. We speelden de perfecte match en gaven nauwelijks kansen weg en in 2 dolle minuten konden we Club America aan de kant zetten. Topschutter Boyd die we wegkochten in Mexico bezorgde ons de oppergaai Nu ben ik terug gelijkgesteld met het spel zelf, waarin ik in mijn eerste seizoen beland ben bij 2de klasser La Piedad. De heenronde is al reeds afgelegd door mijn voorganger en daarin was La Piedad 15de met 19 punten, de terugronde komt in de volgende update.
  2 points
 3. Seizoen 3 Chili - Deportes Puerto Montt We begonnen het seizoen in chili in 2de klasse, waar we niet al te veel moeite hadden om de titel te behalen. De laatste screenshot die we hadden was 1 op 8 wedstrijden van het einde, na een gelijkspel tegen onze concurrent die in de allerlaatste seconde kon tegen scoren gingen we het slotakkoord in met 4 punten voorsprong, ondanks het feit dat we maar 16 op 30 konden neerzetten in de laatste matchen, pakten we vlot de titel aangezien Fernandez Vial maar 8 op 30 wist te behalen. Beker Ook in de beker wisten we een mooie run neer te zetten, we konden in de kwartfinale topploeg O'Higgins uitschakelen en mochten in een dubbele confrontatie proberen om Colo-Colo de nummer 1 van het land uit te schakelen. We verloren de heenwedstrijd echter met 3 1, thuis konden we nog wel 2 1 winnen, maar de finale was helaas geen feit.
  2 points
 4. Deze ook wel mooi ge aged over het weekend
  2 points
 5. Ik zal ze hun ongelijk nog wel bewijzen!
  2 points
 6. Toch wel prima gepresteerd al tot nu toe.
  1 point
 7. Echt wel een vreemde competitiestructuur
  1 point
 8. Ik hoop dat Seraing zijn laatste strohalm pakt
  1 point
 9. Knap in Amerika, succes in Mexico!
  1 point
 10. Ik begin het idee van intertoto te spelen volgend jaar plezanter te vinden Mooie prestaties van alle ploegen zu!
  1 point
 11. Seizoen 7 - Mexico De uitdaging bij 1 van de 3 zwakste teams in Mexico was best groot. Er waren best al wat huurlingen aanwezig van eersteklassers, maar er was een groot gebrek aan kwaliteit. Met vrije spelers probeerden we dit euvel snel op te lossen. Een talentvolle doelman konden we vinden met Meija, Matias Zurlo kwam de achterlinie versterken en vooraan probeerden we bij Pumas een spits los te weken met Gerardo Vazquez. Talentvolle kern, maar er ontbreekt kwaliteit op dit moment Moeizaam is de uitleg wel duidelijk om de eerste 19 matchen in Mexicaanse loondienst te omschrijven, we slikken veel te gemakkelijk doelpunten. Bijna elke eerste kans van de tegenpartij hangt tegen de netten en op het middenveld moeten we constant het onderspit delven. Efficientie voor doel is ook iets om aan te werken en met het vertrek van de huurlingen gaan we vanaf nul moeten herbeginnen. Er zal deftig doorgeselecteerd worden in de kern en we gaan op zoek naar transfervrije opportuniteiten om de kern te versterken. Met Hinestroza (Rechtsback, Ex FC Edmonton) en Danrley Oliveira (Centrale verdediger, Ex DC United) halen we alvast 2 ex spelers binnen om de kern te voorzien van de nodige extra kwaliteit.
  1 point
 12. Wat een prestatie van Union alweer. Toch wel ongelooflijk straf wat die (alweer) presteren. En Anderlecht toch ook wel met een regelrechte stunt. Ik heb wel een hele wedstrijd mij afgevraagd wanneer Villareal nu eindelijk zou scoren.. Het was niet verdiend en er was véél geluk mee gemoeid; maar we zitten gewoon in de kwartfinale!
  1 point
 13. Straf seizoen alweer in de MLS. Succes in Mexico. Bewust voor de tweede klasse gekozen? Of waren er geen opties in de hoogste divisie?
  1 point
 14. Amai, goed bezig! Succes in Mexico!
  1 point
 15. Gaat erg vlot zeg. Ben al benieuwd welk Mexicaans team het zal worden straks.
  1 point
 16. Welke kleur ga je gebruiken voor de treble
  1 point
 17. MLS - DC United - Seizoen 6 Nadat we vorig seizoen nipt langs de titel grepen, gingen we nu met de versterking er volop voor en kon de overwinning in de East Conference ons niet mislopen, we haalden het met 8 punten voorsprong op zowel de Red Bulls als Orlando City, daarmee waren we ook de beste ploeg in de supporters shield en mochten we beide prijzen bij schrijven op ons palmares. De Eastern Conference werd uiteindelijk ook in de playoffs gewonnen, eerst schakelden we Philadelphia uit en in de finale was Orlando City een maatje te klein. In de finale tegen de winnaar van de Western conference klopten we Minnesota met terechte 2 0 cijfers, al viel de beslissende goal pas laat in de wedstrijd. Beker In de beker konden we ons niet opnieuw tot in de finale knokken, we moesten in de kwartfinale het onderspit delven tegen Philadelphia Union. Leagues Cup Ook in de Mexicaans-Amerikaanse Leagues cup wisten we het opnieuw niet tot de finale te schoppen. We verloren in de kwartfinale met 1 0 van het Mexicaanse Guadalajara. Champions League De Noord-Amerikaanse Champions League loopt van augustus tot april en dus werd de groepsronde afgewerkt in ons slot van de competitie. Daarin waren we met 10/12 groepswinnaar, enkel tegen Pumas de la UNAM werd er gelijkgespeeld. Volgend seizoen spelen we in het begin het slot van deze competitie. Omdat we de champions league campagne 1 maal willen afsluiten met DC United zal er nog 1 seizoen langer met de Amerikanen gespeeld worden. Na volgend seizoen gaan we in Mexico op zoek naar de volgende uitdaging.
  1 point
 18. Knap eerste seizoen gespeeld! Jammer dat je net naast de titel grijpt.
  1 point
 19. Die Reinkort is wel vrij constant precies. Precies den Téo
  1 point
 20. Leuk format! Succes in de MLS!
  1 point
 21. Toch een heel ander systeem daar, inderdaad. Maakt de uitdaging wel extra boeiend!
  1 point
 22. Leuke competitie die MLS, veel plezier mee gehad vroeger
  1 point
 23. Welcome to the MLS - DC United - Seizoen 5 Bij DC United werden we na 1 dag al voor de leeuwen gegooid met de superdraft, de loting was niet in ons voordeel en doordat we niet 1 assistent of trainer hadden kon ik ook geen rapporten verkrijgen van de mogelijk nieuwe spelers. Er werd wat gegokt met 3 spelers, maar we kregen van de USA media de slechtste score in de hele drafts. Een F(ailure) allover kopte de Washington Post. De lijst was een aantal plaatsen te kort om onze drafts te tonen. De kern was duidelijk aan opschoning nodig, na een laatste plaats in 2024 en een voorlaatste plaats in 2025 was het duidelijk dat er op alle vlakken kwaliteit miste. Een sluitstuk in doel was er niet en dus gingen we binnen de MLS op zoek en vonden we Ethan Horvath (ex club brugge), er was ook maar 1 designated speler in de kern en dus hadden we 2 vrije plaatsen. We besloten deze op te vullen met een verdediger op retour Stefan Savic (Atletico Madrid), hij tekende voor 1 seizoen en kwam zijn carriere afsluiten in de MLS. Voorts haalden we de jonge Argentijn Juan Sforza gratis binnen van Manchester City. Ook hij kreeg een Designated spot, met het minimumloon. Met Auston Trusty kwam er een centrale verdediger terug uit de Premier League. Waivers Na het registreren van de spelers worden alle spelers die niet binnen het budget passen en dus niet in de teamselectie zijn opgenomen vrijgegeven voor een Waive, binnen de 2 dagen kan elke club spelers oprapen indien gewenst, het volledige contract wordt gewoon integraal overgenomen.. Indien een speler niet wordt opgeraapt wordt, wordt het contract ontbonden en is de speler een vrije speler. Er moet natuurlijk een plaats vrij zijn in de selectie of er moeten ook bij ons spelers vertrekken. Daarin stonden enkele verrassende namen die voor ons zeker en vast een versterking waren. In doel kwam Lucas Canizares over om de concurrentie met Horvath op te drijven, in het middenveld haalden we Amerikaan Cesar Araujo die bij ons onmiddellijk een basisplaats kon claimen en achterin kwam misschien wel de strafste transfer Joaquin Sosa. Hij werd door LAFC voor 1.6 miljoen naar de MLS gehaald, maar 2 maanden later kwamen ze tot de conclusie dat hij niet in het budget paste. Screenshot van 3 seizoenen later, aangezien ik momenteel in 2029 zit en zoals je zit dus niet meer bij DC United zit. Competitie De aanwinsten toonden zich volop en de tactiek sloeg helemaal aan. We scoorden maar liefst 82 doelpunten, maar toch wisten we de Eastern Conference niet te winnen. Onze grote concurrent / vijand de New York Red Bulls deden 4 punten beter en mochten zich tot kampioen van het oosten kronen. In de eindronde voor de exacte kampioen te bepalen, wisten we het tot in de finale te schoppen nadat we verlengingen nodig hadden tegen Cincinatti, daarin kwamen opnieuw lijnrecht tegenover de Red Bulls, opnieuw moesten we in hun onze meerdere erkennen. De Red Bulls wonnen met 2 1 en verloren later de finale van LA Galaxy voor de nationale titel. MLS Cup In de beker ging het ons ook voor de wind, al had het wel aan een zijden draadje gehangen. In de vierde ronde hadden we met Charleston Battery een non league team geloot. zij wisten in minuut 88 en 92 een 2 0 voorsprong van ons nog uit te wissen en verlengingen uit de brand te slepen. Daarin kwamen wij weer snel op voorsprong maar het non league team kwam na 114 minuten 3 4 voor. Carbonero wist er in het ultieme slot nog penalty's uit te halen en daarin waren wij koelbloediger. We wisten het uiteindelijk tot in de finale te schoppen en daarin was Columbus Crew met 5 2 een maatje te klein. Een eerste prijs in Amerika is een feit. Leagues Cup De leagues cup is een beker tussen alle MLS en mexicaanse eerste klasse teams. Een groepsronde van 2 wedstrijden waarin er in 4 zones een playoff gespeeld wordt, waarbij de 4 winnaars het mogen uitvechten voor de uiteindelijke beker. Wij slaagde erin om de groepsronde te overleven en de red bulls te kloppen in de kwartfinale, maar in de halve finale moesten we na strafschoppen het onderspit delven tegen Philadelphia. MLS All Star game Elk jaar wordt er een MLS - Mexico all star game gehouden. De coach van de MLS All Star team wordt altijd gekozen door het publiek en dit jaar kreeg ik de eer om de MLS All Stars te leiden, de kern wordt echter gekozen op basis van de beste statistieken met als gevolg dat ik een heel onregelmatige ploeg kreeg. Een overaanbod aan wingers en spitsen, 1 centrale middenvelder, 3 verdedigers en geen enkele doelman. Het was technisch gezien niet haalbaar om de kern zelf te leiden en dus moest ik het aan de assistent overlaten (aangezien FM een fout gaf dat ik geen doelman had geselecteerd). Hij wist echter de zege binnen te halen en dus mocht ik een prijs bij zetten in de prijzenkast.
  1 point
 24. Toch wel erg straf om as promovendus meteen de dubbel te pakken. Zijn die 'exotische' competities minder grondig uitgewerkt? Niet dat ik iets aan je prestatie wil afdoen hoor
  1 point
 25. Wat een heerlijke prestatie! Benieuwd of het met DC ook zo vlot gaat.
  1 point
 26. Chili - Seizoen 4 Het verschil tussen 1ste en 2de klasse in Chili had ik precies groter verwacht, met een kern vol met weggestuurde jeugdproducten van Colo Colo speelde ik volledig door de reeks uit. We verloren maar 2 keer en speelde 4 keer gelijk. Ook in de beker wisten we de oppergaai te pakken, we hadden penalty's nodig in zowel de 1/8ste finale als in de finale zelf, maar uiteindelijk werd Colo Colo geklopt en wisten we zo de dubbel te pakken. Op naar de MLS - de reputatie is ondertussen genoeg gestegen en we kunnen dan ook aankondigen dat we vanaf volgend seizoen naar DC United trekken, de ex kampioen is ondertussen uitgegroeid tot 1 van de kleinere teams op papier en wij hopen hun dan ook terug op titelkoers te brengen.
  1 point
 27. Sterk bezig Leuke kern ook wel opgebouwd en die europese competities gaan echt triestig zijn in de toekomst, maar overwinteren (ofja in maart nog spelen) zit er zeker in
  1 point
 28. Heeft Benfica dan alle spelers van Porto overgenomen?
  1 point
 29. Misschien was de zwaarste fout wel dat hij zolang gewacht heeft om Gano terug bij de A-kern te halen. Want hij scoort ook dit seizoen toch zijn doelpunten.
  1 point
 30. Seizoen 2 (2022-2023): voorbereiding De voorbereiding op het nieuwe seizoen verliep maar matig. Van de vier oefenwedstrijden wonnen we er weliswaar drie maar er zat nog weinig lijn in het spel, geen afgetekende doelpuntenmakers en enkele lichte blessures. Ik heb alvast het gevoel dat het bezoek van de kampioen te vroeg komt maar dat probeer ik voor de spelers en de buitenwereld te verbergen. Maart zal alvast vrij rustig verlopen, althans wat de kalender betreft. Slechts drie wedstrijden in de competitie waarvan twee thuiswedstrijden. Stiekem hoop ik op 6 op 9. Benieuwd of dat er ook in zal zitten.
  1 point
 31. Met dank aan @stvvrules voor de tip!
  1 point
 32. Omdat ik als zondagamateur zonder diploma's begonnen was, was het niet ideaal om al ontslag te nemen na 1 seizoen. Dat zou mijn reputatie niet ten goede komen en het heel moeilijk maken om een team te vinden dat mij zou willen aannemen. Na 2 seizoenen kregen ik op de sollicitatie al de vraag waarom ik zo snel ontslag nam De wereldkaart heb ik ingekleurd via: https://www.mapchart.net/world.html Je kiest zelf je kleuren en hoe je het invult, daarna kan je een export maken met een txt file, zodat je volgende keer die gewoon terug kan inladen en verder gaan waar je zat.
  1 point
 33. Kan je ook naar de MLS "promoveren"?
  1 point
 34. Indrukwekkend eerste seizoen!
  1 point
 35. Spijtig van de verloren bekerfinale, toch een mooi seizoen. Hopelijk volgend seizoen beterschap.
  1 point
 36. Saison 2 - 1 Transfers OUT: IN: Selection Spiele Tabellen
  1 point
 37. Tof spelleke é
  1 point
 38. Hard to be little In de vorige update zag je al dat het prijzengeld en de inkomsten van merchandise bedroevend laag zijn in de Estse eerste klasse. Als kleine club kreeg ik nog een aantal extra tegenslagen te verwerken. We staan er momenteel dus helemaal alleen voor. Geen overbodige spelers van Tallinn die bij ons wel van pas zouden kunnen komen en waar we ook geen loon voor moeten betalen. Het bestuur belooft me wel een oplossing te zoeken maar of dat gaat lukken en wanneer, dat is nog maar de vraag. En mijn vrees zou snel werkelijkheid worden: In de vorige update was ik ook opgetogen over deze aankoop: De eerste aanwinst onder mijn bewind, paste niet helemaal in dat straatje. Ahti Strati (*pun intended*) was echter een opportuniteit die ik niet kon laten liggen. Nog maar 18 jaar, nu al even goed of zelfs beter dan mijn andere twee reservedoelmannen (waarvan eentje al 33 jaar is), Ests én transfervrij. Met het oog op de toekomst een goede zaak. Maar ook hier is me het geluk niet gegund: Amper bij ons en nu al weg naar een andere club. Gratis dan nog! Ik probeerde hem nog te overtuigen met een verbeterd contract maar daar had die snotneus geen oren naar. Ook financieel zouden we op korte termijn niet al te veel grote stappen voorwaarts maken. Ondanks de spectaculaire tweede plaats zien we dit amper vertaald in de verkoop van de abonnementen: Toch 2 (!) stuks meer ... Tot slot kwam ook de kalendercommissie met een leuk 'cadeautje': In onze eerste wedstrijd krijgen we meteen het bezoek van de kampioen. Dat belooft!
  1 point
 39. Komt ervan als je in het eerste seizoen meteen de dubbel pakt
  1 point

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...