Dogfacedgremlin

Medewerkers
 • Inhoud teller

  4.083
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Over Dogfacedgremlin

 • Rank
  Aanvoerder
 • Verjaardag 20-01-86

Profile Information

 • Gender Male
 • Locatie: Wetteren

Recent Profile Visitors

1.819 profile views
 1. WK Wielrennen

  Elena Pirrone en Alessia Vigilla bezorgden gisteren Italië goud en zilver op het wk tijdrijden bij de dames-junioren. Madeleine Fasnacht (Aus) mocht het brons in ontvangst nemen. Bij de beloften mannen ging het goud naar de Deen Mikkel Bjerg. Hij won met ruime voorsprong op Brandon McNulty (VS) en Corentin Ermenault (Fra). Senne Leysen eindigde zesde, op 5 seconden van brons.
 2. 12de-man Worldsongfestival #4

  Bedankt Jamaica! Had ik absoluut niet verwacht als ik zag wat er 12 ptn krijgt..
 3. Raad de film

  Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je wasmasschien Laat maar lekker draaien, steeds meer in die wasmasschien
 4. Jupiler Pro League 2017-2018

  Weer een bende randdebielen die er ver over gegaan is.
 5. WK Wielrennen

  Quickstep is favoriet volgens dat filmpje Ik denk dat het parcours niet lastig genoeg is voor Matthews om Sagan te kloppen eigenlijk. Ik zie Kwiatko nog wel eens uithalen.
 6. WK Wielrennen

  Dumoulin lijkt mij inderdaad ook de grote favoriet te zijn. Lutsenko lijkt mij een heel gevaarlijke kerel bij de Kazakken.
 7. Inzending 99 (AlohaFromHell)

  Begon vrij leuk; maar toch niet helemaal overtuigd... 0 dus
 8. Fantasy Premier League 2017/2018

  Bij mij is het al eventjes Eriksen; tis een van de eerste keren dat ik het mij wel beklaag
 9. Praathoekje pronostiek Belgisch voetbal

  Tzal toch niet alleen daar aan liggen
 10. Praathoekje pronostiek Europa 2016-2017

  In tegenstelling tot de JPL-prono wordt er in de Europese prono wel stevig gescoord. @ivago, @Pica en @maloveyo tekenden voor de hoogste score van afgelopen speeldag; proficiat! @Rosse blijft aan kop; maar wordt van kortbij gevolgd door een heel peloton achtervolgers.
 11. Praathoekje pronostiek Belgisch voetbal

  @stvvrules is de enige die hier een beetje een deftig niveau haalt. Hij is dan ook speeldagwinnaar en blijft uiteraard ook aan de leiding. Proficiat! Opgelet, morgenavond is er al bekervoetbal! Vergeet je prono dus niet in te vullen. @stvvrules, @Clary, @Nathalie, @Superjef, @Pica, @Davy, @Johnny, @Iker, @grieksken, @Ronne, @smetje
 12. CC 1/16e finale

  Antwerp - Lierse 1 Moeskroen - Tubize 1 Lokeren - Beerschot Wilrijk 2 STVV - OHL 1 Westerlo - Anderlecht 2 Roeselare - Club Brugge 2 Oostende - Union 1 Cercle Brugge - Genk 1
 13. WK Wielrennen

  De eerste titels zijn uitgedeeld.. Team Sunweb heeft de ploegentijdrit zowel bij de dames als bij de heren gewonnen. Bij de dames was Team Sunweb 12 seconden sneller dan de uittredende wereldkampioenen van Boels-Dolmans. Cervelo Bigla mocht mee als derde het podium op. Bij de mannen was het team Sky dat het voortouw nam. Bij het eerste tussenpunt gingen de Britten aan de leiding met een seconde voorsprong op Quickstep. Sunweb en BMC volgden op een tiental seconden. Bij tussenpunt twee bleven ze bij Sky slecht met zijn vieren meer over en de geoliede machine plots een pak minder. Sunweb en BMC knabbelden aan de achterstand. Bij het voorlaatste tussenpunt was Quickstep uitgeschakeld en SKy gepasseerd door BMC en Sunweb. BMC ging aan de leiding emt 4 seconden voorsprong. In de slotkilometers ging Sunweb dan ook nog op en over BMC. Sunweb won het WK ploegentijdrit met 8 seconden voorsprong op BMC en 22 seconden voorsprong op Team Sky.
 14. Fantasy Premier League Draft 2017/2018

  Hier verging het mij gelukkig iets beter dan in de gewone FPL, met dank aan David Silva De hoogst score was voor Tripel folie., FC Weg van Thùs blijft bovenaan staan.
 15. Fantasy Premier League 2017/2018

  Ik dacht dat ik een vrij goeie week had.. Maar bij de rest was ze precies nog beter ^^ Café De Sportvriend haalt de hoogste score. Moosdabbers komt naast Tripel Folie aan de leiding.