Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Dogfacedgremlin

Medewerkers
 • Content Count

  9,256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  176

Dogfacedgremlin last won the day on February 14

Dogfacedgremlin had the most liked content!

Community Reputation

2,167 Excellent

About Dogfacedgremlin

 • Rank
  International
 • Birthday 01/20/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Wetteren

Recent Profile Visitors

5,829 profile views
 1. Ik wil zeker ook mee doen. Ik weet alleen niet of je hier nog aan meer dan 5 man gaat raken
 2. Bij Brugge is het precies ook serieus achteruit gegaan Zelfs Standard nog eens kampioen..
 3. Als De Witte en Louwagie nog 10 jaar aanblijven worden ze ook nog eens kampioen!
 4. #39 Keep the faith De transfermarkt ging opnieuw open en echt gerust konden we er niet op zijn. Ondanks vele pogingen, waren we er niet in geslaagd om een nieuw akkoord te vinden met Axel Vissuet. De vertrekclausule van 44,5 miljoen was dus nog steeds actief. Het duurde niet heel erg lang voor enkele teams bereid waren om dit bedrag op tafel te leggen. Dit keer besliste onze Mexicaan om wél de stap te zetten en zo verliest Anderlecht zijn beste speler aan Hertha Berlijn. Ondanks de hoge transfersom doen ze toch wel een koopje. We beslissen om zelf niet de transfermarkt op te gaan, maar nu volledig de kaart van Marco Kana te trekken. Wél halen Steven Reix terug van een uitleenbeurt aan Rio Ave. Hij wordt de back-up voor Kana en zo krijgt er opnieuw een jeugdspeler een vaste plek in onze A-kern. In eigen land behouden we onze ongeslagen status. In de eerste 2 maanden van het nieuwe jaar wordt er 6 keer gewonnen. Het was niet altijd met veel overschot, maar eens op voorsprong slaagden we er wel steeds in om de wedstrijd dood te maken. Enkel Cercle wist ons op een gelijkspel te houden. In de stand zien we dat we naar plek 2 verwezen zijn ondertussen. Club Brugge haalde 21/21 en springt zo over ons naar de leidersplek. De kloof met de rest lijkt nu wel geslagen, want Standard en Genk moeten al 12 punten of meer overbruggen. In de Europa League doen we in de thuiswedstrijd een prima zaak door met 2-0 te winnen van Strasbourg. Als we in de terugwedstrijd al na 20 minuten opnieuw 0-2 voor staan, mag het eigenlijk niet meer mislopen. Enig klein minpuntje is dat we onze voorsprong nog uit handen geven en finaal tevreden moeten zijn met een gelijkspel. In de volgende ronde liggen alle 'kleine' teams eruit en kunnen alleen nog maar een stevige tegenstander treffen. We worden uitgeloot tegen Atalanta.
 5. Charleroi - STVV Eupen - OHL Beveren - Beerschot Antwerp - Kortrijk Moeskroen - Standard Club Brugge - Zulte Waregem Anderlecht - Mechelen Genk - Cercle Gent - Oostende Dortmund - Sevilla (CL) Liverpool - Leipzig (CL) PSG - Barcelona (CL) Man Utd - Milan (EL) Roma - Shakhtar (EL) Granada - Molde (EL)
 6. #38 Ongeslagen het nieuwe jaar in In november hebben we een hapering. Alle vier de wedstrijden eindigen op een gelijkspel. Tegen Club Bruggen en Gent kunnen we daar nog mee leven, maar tegen Mechelen en Kortrijk moest het zeker beter. In december pakken we de goeie vorm weer op en winnen we alle 5 onze wedstrijden, waaronder de belangrijke wedstrijd tegen de rivalen uit Luik. Op het einde van het jaar staan we nog steeds bovenaan én zijn we nog steeds ongeslagen. Club volgt echter op amper 1 punt en Standard volgt op 5 punten. Het blijft dus spannend. In de beker gingen we er de voorbije seizoen regelmatig al vroeg uit.. En ook dit seizoen volgt er een vroege beker-exit. Tegen OHL roteren we blijkbaar iets te veel en gaan we eruit met 1-2. Europees hebben we thuis alle moeite met Vitorul Constanta. De Roemenen waren op weg naar hun eerste punt in deze CL, maar in de 90e minuut konden we toch nog de 3 punten grijpen. Op bezoek in Nou Camp slagen we erin om Barcelona een zeer lastige avond te bezorgen. Uiteindelijk moeten we toch plooien en verliezen we met 1-0. Absoluut geen schande natuurlijk. De slotspeeldag zal beslissen of we na nieuwjaar in de CL of de EL uitkomen. Ajax neemt het heft in handen en toont zich het betere team op het veld. Ze winnen dan ook verdiend met 2-1 en zo slagen we er opnieuw niet in om te overwinteren in de CL. Hopelijk kunnen we in de EL hetzelfde parcours als de voorbije 2 seizoenen afleggen (2x halve finale) De loting in de EL opent in ieder geval perspectieven. Met Strasbourg treffen we in ieder geval geen van de absolute topteams zoals Liverpool, Milan of Leipzig. Ook onze landgenoten van Club Brugge treffen met St. Gallen een haalbare tegenstander.
 7. Echt schitterend was dat inderdaad niet @Pica De wijzigingen voor KBK heb ik blijkbaar ook niet goed opgeslagen.. kost mij een punt of 10. Nuja dat zal het verschil hier niet maken
 8. Europees voetbal halen met Cercle is nog steeds voortreffelijk gepresteerd.
 9. @Pica, @Brechtovic ik zie nog maar 1 andere deelnemer..
 10. #37 Een zorgeloos begin. In de voorbereiding kan iedereen voldoende minuten opdoen en raakt er niemand geblesseerd, meer hoeft dat niet te zijn wat mij betreft. In augustus nemen we een vliegende start waarin Standard, Beveren en Oosterwijk ronduit vernederd worden. Enkel Antwerp kan de schade ietwat beperken. In september zijn er zeges tegen Cercle en Oostende, maar leiden we ons eerste puntenverlies aan de Gaverbeek na een scoreloos gelijkspel. In oktober blijven we opnieuw foutloos en zetten we Genk, OHL en Charleroi opzij. Een voortreffelijke start bezorgt ons de koppositie na 10 wedstrijden. De voornaamste tegenstander doet nauwelijks onder en volgt op amper 2 punten. In de beker gaan we van start met een wedstrijd tegen Tubize. We kennen weinig problemen en gaan naar de volgende ronde na een duidelijke 5-1 overwinning. Geen kampioen betekent ook dat we niet rechtstreeks naar de CL mogen. We moeten dus al vroeg in het seizoen aan bak in Europa. In de derde voorronde treffen we Trabzonspor. De Turken weten ons in de heenmatch nog op een gelijkspel te houden, maar in de thuiswedstrijd maken we er korte metten en sturen we ze naar huis met een forfaitscore. Turkse tegenstanders liggen ons blijkbaar wel. In de laatste voorronde treffen we Lille. Qua verplaatsing kon het nauwelijks beter in ieder geval. Op bezoek bij Lille kunnen we via een 2-2 gelijkspel een gunstige uitgangspositie veroveren. In de terugwedstrijd klaren we de klus met 1-0 en zo mogen we opnieuw de CL in. De loting biedt perspectief. Barcelona is normaliter ongenaakbaar; ook al hebben we hen vorig seizoen in eigen huis kunnen kloppen. Met Ajax kunnen we de strijd aangaan voor plek 2 en Viitorul Constanta mag dan weer weinig problemen opleveren.. In de eerste wedstrijd pakken we onverhoopt een punt tegen Barcelona; alvast een opsteker om mee te beginnen. Op speeldag 2 raken we in eigen huis echter niet voorbij Ajax. Als we boven hen willen eindigen, zullen we hoogstwaarschijnlijk punten moeten gaan rapen in Amsterdam. Op bezoek bij Constanta pakken we vlot de 3 punten. Na 3 speeldagen hebben plek 2 vast; maar we moeten natuurlijk nog op bezoek naar Barcelona en Ajax. De klus is dus nog verre van geklaard.
 11. Vergeet de pronostiek niet! @Nathalie, @Davy, @Johnny
 12. Charleroi - Genk x Cercle - Beveren 1 Oostende - Mechelen 1 Kortrijk - Zulte Waregem x Standard - Anderlecht 2 Beerschot - Moeskroen x Gent - Club Brugge 1 STVV - Eupen 1 OHL - Antwerp 1 Leipzig - BMGB (DUI) 1 Chelsea - Man Utd (ENG) 1 Marseille - Lyon (FRA) 2 Roma - AC Milan (ITA) x Real Madrid - Real Sociedad (SPA) 2 PSV - Ajax (NED) 2

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...