Dogfacedgremlin

Medewerkers
 • Aantal items

  6.110
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dogfacedgremlin

 • Titel
  Sterspeler
 • Verjaardag 20-01-86

Profile Information

 • Gender Male
 • Locatie: Wetteren

Recente bezoekers van dit profiel

3.106 profielweergaven
 1. Rode Duivels

  Ze hadden nooit moeten proberen om er een verdediger van te maken.. LDD is een (verdedigende) middenvelder die in de verdediging kan depanneren. (en evt in een later stadium van zijn carrière kan hij een goeie verdediger zijn). En daarnaast heeft hij nu ook nog een oerdomme transfer gemaakt. Als hij in de nabije toekomst wat slimmere keuzes maakt qua clubs, dan kan hij nog wel bij een mooie Europese subtopper terecht komen denk ik. Maar voor hetzelfde geld, heeft hij zijn beste jaren nu al achter de rug.
 2. Nations League

  Ik lees net op Sporza dat die Uth al 27 is en dit jaar al 0 keer gescoord heeft.. En ik maar denken dat het om een nieuw Duits talent ging
 3. Rode Duivels

  Denayer en Kabasele zouden dringend nog een paar stappen moeten zetten. Of er zou zich ergens een jong talent moeten aandienen. Ik had ergens gedacht dat Vanheusden dit seizoen een eerste stap kon zetten, maar echt veel spelen doet hij momenteel nog niet.
 4. Rode Duivels

  We mogen al blij zijn dat we 'maar' tegen Ijsland en Zwitserland moeten spelen.. Of Martinez moest plots met 4 achteraan gaan spelen.
 5. Nations League

  Van zo'n niveau is er momenteel idd niemand. Maar anderzijds, als je ziet wat er nog allemaal in die ploeg speelt; moet je spits toch niet geen wereldtop zijn om regelmatig een goal te maken? Jogie zal binnenkort zijn schup mogen afkuisen.
 6. Nations League

  Da's omdat ze om het WK te aanvallend gespeeld hebben he
 7. Nations League

  Ik hoop dat dat dan een of ander jong talent is? Want ik ken hem ook niet Speelt die bij Leipzig niet in de punt dan? Ik volg het Duits voetbal totaaaaal niet, maar ik ging er vanuit dat Werner een centrumspits was.. Tgoh het was natuurlijk geen Klose, maar hij heeft voor Duitsland toch bij 1 doelpunt per 2 wedstrijden.. Zo slecht is dat ook weer niet.
 8. Nations League

  Spelen die nu nog altijd zonder spits? Na Klose is er nog even Mario Gomez geweest.. Ze hebben toch Timo Werner van Leipzig? Da's toch geen sukkel dacht ik? Of niet echt een diepe spits misschien?
 9. Alphabet Chain

  Soundgarden - 7,5/10
 10. F1 Prono - Klassement

  Ik zou precies eens een monsterscore moeten neerzetten
 11. Race 17: Japan (5-6-7 oktober)

  Tis beter dan niks zeker?
 12. 12de-man Worldsongfestival #5

  Dank u Nederland!
 13. EUR - SP 9 (12/10 - 20u30)

  Davy 0 Conversatie gestart: 16 uren geleden · Rapporteer België - Zwitserland 1 Kroatië - Engeland 2 Griekenland - Hongarije x Nederland - Duitsland x Noorwegen - Slovenië 1 Letland - Kazachstan 1 Polen - Italië 2 Roemenië - Servië 2 Oekraïne - Tsjechië 2 Armenië - Macedonië 1 Gibralatar - Liechtenstein 1 Ierland - Wales 2
 14. Nations League

  Gisteren is speeldag 3 in de Nations League van start gegaan, vanaf zondag wordt speeldag 4 afgewerkt. De mooiste affiches: Vanavond: * België - Zwitserland * Kroatië - Engeland Zaterdag: * Nederland - Duitsland Zondag: Niet veel soeps, of je moest graag Polen - Italië of Rusland-Turkije zien.. Maandag: * Spanje - Engeland Dinsdag: * Frankrijk - Duitsland Na deze speeldagen zal in veel groepen duidelijk worden wie er doorgaat naar de halve finales en wie er dreigt een niveau te moeten zakken.. Al zal zeker nog niet alles in een definitieve plooi liggen.
 15. Praathoekje pronostiek Europa

  Nations league de komende dagen.. dus ook een pronostiek @Clary, @grieksken, @Nathalie, @Davy