Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Dogfacedgremlin

Medewerkers
 • Content Count

  10,035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  267

Dogfacedgremlin last won the day on September 29

Dogfacedgremlin had the most liked content!

Community Reputation

2,372 Excellent

About Dogfacedgremlin

 • Rank
  Legende
 • Birthday 01/20/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Wetteren

Recent Profile Visitors

7,270 profile views
 1. 182. La Tension! Ligue 1 We beginnen de maand met een mooie 9 op 9 tegen Montpellier, Angers en Nantes. We scoren er 8 en krijgen geen enkel doelpunt binnen. We kunnen dus met vertrouwen de wedstrijd tegen Monaco aanvatten. Maar tegen Monaco loopt het mis. Nog voor de pauze vallen we met 10 man na een rode kaart. Als we daarna ook op achterstand komen, ziet het er helemaal niet goed meer uit. We komen nog wel langszij, maar de bezoekers scoren nogmaals en zo gaan we met 1-2 de boot in. Gelukkig voor ons had Monaco ook reeds een wedstrijd verloren voor ze op bezoek kwamen bij ons. We delen de leiding met Monaco, maar ook PSG ligt nog op loer met amper 3 punten achterstand. Programme de Mai In de laatste maand van het seizoen is alles nog mogelijk voor ons. Metz, Toulouse en Strasbourg zijn de laatste klippen op weg naar een tweede titel; terwijl we Nice moeten kloppen om de beker binnen te halen.
 2. Straffe prestatie alweer! Beetje geluk dat de strafschop op de lat vliegt; maar verder gewoon een zeer knappe wedstrijd alweer. Komend weekend de boot in tegen Westerlo nu?
 3. Nog nooit zoveel spijt gehad van een wildcard
 4. 181. Exit en Europe Ligue 1 Tegen Lyon en Lorient trekken we de lijn nog door en winnen beide wedstrijden vlot. En dan volgen plots 2 wedstrijden waarin we niet tot scoren komen. Gelukkig slikken we ook geen enkel doelpunt en dus pakken we zowel tegen Sain-Etienne als PSG nog een punt. Door de gelijke spelen komt Monaco terug langszij. Met PSG ook nog maar op 4 punten belooft het een spannende strijd met 3 te worden. Coupe de France Tegen PSG zijn we het dominante team. Iets wat nog al gelukt was; maar meestal kregen we het deksel nog op de neus. Maar dit keer niet! PSG wordt met 3-1 ingeblikt en wij mogen naar de finale. We treffen Nice. Ligue des Champions In Europa stonden we voor een enorm lastige opdracht. Maar dankzij een strafschop komen we op voorsprong en stijgen onze kansen. De thuisploeg slaat echter meteen terug en gaat erop en erover. Bayern duwt door tot 4-1 en een pijnlijke aftocht dreigt. In het slot van de wedstrijd knokken we ons terug tot 4-3; maar het maakt geen verschil. Exit Europa. Programme d'Avril De focus gaat helemaal naar de competitie nu. Montpellier, Angers en Nantes zijn eigenlijk maar opwarmertjes; want de laatste wedstrijd van april zou beslissend kunnen zijn voor de titel. We ontvangen dan Monaco.
 5. Wat een resultaten zijn dat allemaal zeg... Misschien dat het iets beter gaat als Anderlecht zelf het spel niet moet maken en iets meer uit de reactie kan spelen? Anders lijkt het einde verhaal te worden met de winterstop.. Waarmee ik niet wil zeggen dat Mazzu de grote schuldige is; maar als er ingegrepen wordt dan zal de trainer wel weer het eerste slachtoffer zijn zeker?
 6. Gelukkig nog wel steeds Haaland als kapitein.. Maar de overgrote meerderheid heeft hem vrees ik, dus dat levert weinig extra op.
 7. GVD! Wildcard gebruikt deze speeldag... Waardoor ik Jesus en Trossar niet meer heb
 8. 180. Marquer les buts - bis Ligue 1 In februari kunnen opnieuw een perfect rapport voorleggen! Met iets minder doelpunten; al gaan we zeker nog niet klagen met 10 doelpunten in 3 wedstrijden We steken in een absolute topvorm en daar kunnen Nice, Auxerre en Lille niks aan veranderen. In de stand zien we dat Monaco wel een steekje liet vallen in deze periode en nu staan we alleen aan de leiding, met 2 punten voorsprong op Monaco en 4 op PSG. Daarna volgt een gat van 7 punten; dus de top 3 lijkt weg te zijn. Coupe de France Zoals te verwachten viel, kan het kleine Saint-Malo ons weinig in de weg leggen. Met een duidelijk 7-1 worden de Bretoenen opzij gezet. In de kwartfinale treffen we met Nantes onze eerste tegenstander uit de Ligue 1. Een tegenstander die tegen de degradatie vecht en dat wordt ook duidelijk op het veld. 4-0 en boeken toe. In de halve finale wacht PSG. Ligue des Champions In de CL houden we gelijke tred met de Recordmeister uit Duitsland. Maar het is opnieuw het duo Mbappé-Haaland dat de wedstrijd in het voordeel van Bayern beslist... 0-1 is geen ramp natuurlijk; maar tegelijk ook verre van ideaal. Programme de Mars Maart belooft de zwaarste maand van het hele seizoen te worden. Lorient is de enige tegenstander die ons in principe niet in de problemen mag brengen.. Maar daarnaast trekken we naar Lyon en Saint-Etienne; twee teams die strijden voor Europees voetbal. We ontvangen ook twee keer PSG, een keer in de competitie en een keer in de beker. En tot slot trekken we ook nog naar de Allianz Arena voor de terugwedstrijd tegen Bayern.
 9. Wat voor een klojo's zijn dat nu weer bij Standard.. Eerst even 9 op 9 pakken om dan onderuit te gaan tegen f*cking Seraing.
 10. 179. Marquer les buts Le Mercato Geen enkele speler vertrekt definitief tijden dit mercato. Wel lenen we een aantal jongeren uit die momenteel niet voldoende minuten konden pakken. Aangezien ik hun groei niet wil remmen, werd er gezocht naar een tijdelijke oplossing. Daarnaast trekken we 2 spelers aan. Beide zijn weliswaar toekomstgericht. Met Jesus Cantu halen we een tweede Mexicaan bij de kern. De 19-jarige middenvelder komt over van Cruz Azul voor 6,75 miljoen. De amper 16-jarige Rastislav Lukac is de andere aanwinst. We betalen 625k aan Zilina voor de jonge middenvelder, die we bij onze U19 stallen. Ligue 1 Konden we het nieuwe jaar op een betere manier beginnen? Ik vermoed van niet.. We incasseren geen enkel doelpunt en scoren doelpunten dat het een lieve lust is. Nimes krijgt al een forfait-score aangesmeerd, maar het is tegen Sochaux dat onze spitsen pas echt schietoefeningen houden. De voorlaatste uit de stand wordt met dubbele cijfers terug huiswaarts gestuurd. Marseille kan wat meer tegenstand bieden, maar wordt toch op een 0-2 nederlaag getrakteerd. Extra punten voor al die doelpunten krijgen we uiteraard niet.. Maar dat hoeft ook niet. PSG kende een dip met 3 op 9 en zakt naar plek 3. Monaco pakte nog mooi 7 op 9, maar moet ons nu naast (boven) hen dulden. Coupe de France CO Les Ulis was een nobele onbekende en zal dat ook blijven. We zetten ze opzij met 0-6 en stomen door naar de volgende ronde. Met Saint-Malo treffen we in de volgende ronde opnieuw een tegenstander die niet op het hoogste niveau acteert. Programme de FĂ©vrier Volgende maand mogen we nog warmlopen in de beker tegen Saint-Malo; maar daarna volgt een lastig programma. We ontvangen Nice en Lille en trekken naar Auxerre. De zwaarste tegenstander komt helemaal op het einde, met Bayern Munchen. Ik vermoed dat we net iets minder doelpunten gaan scoren volgende maand...
 11. Vergeet jullie pronostiek niet! @Davy, @Johnny, @Nathalie

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...