Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Seizoen 2023/2024 - Juli en augustus We starten het seizoen uiteraard met de Belgische Super Cup. We nemen het op tegen KAA Gent, de enige ploeg die ons de laatste seizoenen wat pijn kon doen. Zo'n 'finale' midden in de voorbereiding, we zijn het ondertussen wel gewoon. Uiteindelijk werd het een duidelijke overwinning, mede door twee afscheidsgoals van Almeida. In de competitie startten we in augustus al direct met twee uitwedstrijden bij Standard en Gent. Enkel in Gent laten we punten liggen door een falende afwerking. Voor de rest kwamen we helemaal niet in de problemen. Voor de rest wil ik toch even ons nieuwste talent uit eigen jeugd voorstellen. Marvin Mazzoni werd vorig seizoen uitgeleend aan Moeskroen, maar door het vertrek van Doku naar Bayern, werd die uitleenbeurt ingekort. Mazzoni werd stand-in van Smith-Rowe en scoorde 4 goals in 12 competitiematchen. Wetende dat hij bij Moeskroen in 21 wedstrijden 9 keer de weg naar het doel vond, krijgt hij dit seizoen volop de kans op de linkerflank. Volgende keer een blik op september en de Europese Super Cup!
 3. Ik laat mijn stemming ook nooit afhangen van de inzender, maar ga puur af op het nummer. Wat je wel hebt is dat je na enkele edities begint door te hebben wie wat inzond, omdat velen (bijna) alle keren erg genre specifiek inzenden. Niks mis mee, maar ik word liever eens verrast. Zo vond ik het nummer dat @Rhand vorige editie instuurde het beste van wat hier alle edities samen al ingestuurd werd, terwijl ik het achteraf nooit meer bekeken of beluisterd heb, maar het was origineel, apart en daarom verfrissend. In vroegere edities zond die dan dingen in die voor mij een dikke nul waren, maar dat maakt dat ik zijn inzendingen altijd veel interessanter vind, en er meer benieuwd naar ben dan van mensen waarvan je al op voorhand weet wat je kan verwachten.Bij hem niet alleen hoor, er zijn er nog die creatief durven zijn.
 4. Today
 5. Je doet dat bijlange niet slecht tegen de toppers. Met misschien een kleine kwaliteitsinjectie, pak je de volgende keer een hoop meer punten
 6. Seizoen 15: hot in town Sinds we de stap lager gezet hebben naar Milwall is er een "beetje" interesse in mij: Gekkenwerk, maar ik zit goed waar ik zit! Het meten van de sterkte van je ploeg is iets die je doet door je te meten met de grote ploegen. In Engeland heb je gelukkig veel grote ploegen: Minuut 87 & 89 Minuut 44 Minuut 93 Het valt toch op dat we vaak wel kans maken op meer, maar dat winnen ons toch niet lukt, vaak op het einde Komen we bij Chelsea wel niet Robert Castillo tegen, een man met historiek: Leuk om te zien dat mannen van indertijd bij den Club nog steeds in het topvoetbal zitten. Maakt het spel ook aangenamer om af en toe nog eens een "bekende" naam te zien passeren Dat gezegd zijnde doen we het voor de rest wel goed eigenlijk. Weinig uitschieters aan positieve/negatieve zijde, dus weinig screens Ik geef nog de stand mee: Er is geen doel meer dit seizoen precies, we doen niet mee voor europese plekken en degradatie is ver weg van ons bed. Top eigenlijk voor deze ploeg en deze club, volgend seizoen hebben we meer geld en zijn er hopelijk meer zaken mogelijk!
 7. Vooral dat laatste Zelfs met zo'n start geen degradatieplaats, dus zou moeten, zitten zwakkere teams in dan ons precies. Nochtans vond ik deze nu niet perse terecht Zal zijn omdat er nen homo in mijn ploeg zit zeker (just a joke voor de gevoeligen onder ons!)
 8. Vandaag de eerste rit met een klim van 1e categorie En behalve Démare en Ackerman, zijn de sprinters vandaag gewoon niet meer gestart..
 9. Wordt er daar eigenlijk ook geklommen? Ze zijn al anderhalve week bezig en het enige wat ik tot nog toe heb gezien of gehoord is massasprints en tijdritten.
 10. Thanks all! Het belangrijkste is dat ik mij geamuseerd heb Nu is het weer tijd om mijn persoonlijk project verder te zetten en mijn onderzoekswerk naar soldaten. En het huishouden uiteraard
 11. Gelukkige verjaardag @Blup008
 12. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 25/100 Mijn tijd 87 seconden  
 13. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 25/100 Mijn tijd 69 seconden  
 14. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 20/100 Mijn tijd 123 seconden  
 15. Ik snap je in het geval van die hitjes, maar anderzijds als een nummer goed is is het goed. Afhankelijk ook van de radiozender en wat je zelf luistert (i-tunes, spotify, youtube) is het geen wat voor de ene een hit is niet voor de andere een hit omgekeerd. Voor mezelf kan ik wel zeggen dat ik zelf wat meer buiten de lijntjes heb gekleurd kwa inzending dit is niet mijn "standaard muziek". Veel van deze inzendingen niet trouwens. Maar vindt het wel leuk om eens te zien waar andere naar luisteren enzo. Dus mijn 12 punten gaan niet sowieso naar iets wat in het zelfde genre zit mocht er dat al bij zijn. maar ik heb echt voor de muziek gestemd los van wie het heeft ingezonden los van genre of bekendheid van de song.
 16. Echt indrukwekkende carrière! Zeer mooi gedaan!
 17. Yesterday
 18. Ik luister ook naar van alles hoor maar metal/rock heeft wel grote voorkeur. https://www.last.fm/user/svenhjs666
 19. We overrompelen Gent in de finale van de Croky Cup en winnen deze voor de 30ste keer. We spelen erg sterke play offs en verslaan rechtstreekse concurrent AA Gent tweemaal. Dankzij een zege van Anderlecht bij Gent op de laatste speeldag, kunnen wij over Gent springen en de titel alsnog naar Brugge halen. Onverhoopt, maar eens zo zalig op deze manier! Dank u Sporting :-) En dan is er nog de Europa League. Het lijkt wel alsof we niet dé sterkste ploegen tegenkomen, en bereiken dan ook de finale die we spelen tegen Olympiakos, ook geen Europese grootheid. In de finale kennen we dan ook vrij weinig moeite met de Grieken. We hoeven ook niet echt door te duwen en winnen verdiend onze tweede Europa League op rij. Een prachtig afscheid denk ik zo... Chelsea wint de Champions League. Statstieken A-kern En dan zit het erop. Ik neem afscheid van het voetbal, en bijgevolg ook van Football Manager. Wie weet keer ik ooit nog eens terug :-) Club Brugge: Aston Villa: Lillestrom: Dynamo Dresden: Odense BK:
 1. Load more activity

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...