Stef

Leden
 • Aantal items

  236
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Stef

 • Titel
  Belofte
 • Verjaardag 18-12-91
 1. Fc Emmen

  Ow! Dat gedoe van de KeukenKampioenDivisie is nog serieus ook. Ik dacht,dat moet wel een grap zijn.. Maar neen!
 2. Online JPL - Wedstrijdschema & Teamverdeling

  Mijn steam link: https://steamcommunity.com/id/StefManager/ @Brechtovic voeg je me eens toe ivm Anderlecht-KVK en KVK-Oostende?
 3. Online JPL Praathoekje

  Ik had eerder al gemeld dat ik terug KVK onder mijn hoede wil nemen
 4. WK 2018

  Denk dat Alderweireld iets te verdedigend is ingesteld (al is dat misschien geen minpunt tegen Frankrijk met hun snelle jongens?) Misschien kan een Thorgan Hazard zijn kans krijgen, die speelde daar toch ook tegen Engeland? edit: al is de vraag.. Is het nu wel het moment om spelers kansen te geven?
 5. WK 2018

  Chadli op rechts ipv Meunier? Helaas moet onze Carrasco dan terug op die linkse positie spelen. Misschien is hij wakker geschoten?
 6. WK 2018

  ELABA?! WAT IS DAT HIER?! WAAR ZIJN AL DIE SUPPORTERS VAN DE RODE DUIVELS!!!
 7. WK 2018

  Alle jong? Duitsland - Zweden.. Als dat geen penalty is... Soms snap ik het niet meer hoor..
 8. WK 2018

  Hupla! Feest voor België! Je kan Lukaku soms vervloeken, maar die twee goals waren toch ook mooi. (Ik ben een lover en geen hater trouwens) Jammer van die twee tegengoals. Die vrije trap.. Voetje van Boyata was iets te vroeg weg, misschien was het dan wel buitenspel. Tweede goal van Tunesië was ook slim van de aanvaller. Bleef op het juiste moment hangen, doch mogen onze verdedigers met hun ervaring daar toch rekening mee houden.
 9. WK 2018

  Die penalty in Denemarken - Australië.. Dat is toch om te lachen é? Ik wacht nog altijd tot ze zeggen dat het een grap was..
 10. WK 2018

  We hebben 1 voordeel dat Tunesië gaat moeten voetballen als ze de volgende ronde willen halen. Hierdoor zal er ruimte zijn voor onze geniën. Hopelijk gaan Carrasco en Meunier hun verdedigend werk iets beter doen dan tegen Panama. Het zal van moeten zijn.
 11. [FM18]Stef gaat voor het beste

  Het wonder is geschied.. Ik plaats nog eens een update.. Ik heb wel een tactiek gedownload online omdat ik geen zin had om zelf een deftige te maken.. Het heeft gezorgd voor de titel en de beker. Dus ik ben blij! De volgende club is traag met een fusie.
 12. Bluvn Goan noar 35

  Knappe kern toch met al die Belgen. Jammer dat je daar nu vanaf stapt, maar het is normaal.. Nu nog een hoop titels halen é
 13. Sir Rosse - Brighton & Hove Albion

  shit happens! hopelijk geen dip volgend seizoen
 14. [FM18]Stef gaat voor het beste

  Proficiat aan Iker! Hij wint de quizvraag! Joepie! Wat kan ik zeggen over Moeskroen? Bwa ploeg, met geen geld en weinig ruimte voor versterking.. Helaas kon ik dus geen Rits of een Dejaeghere of een Van Eenoo binnenhalen.. Gelukkig kon ik Dante Rigo binnen halen! Na 15 speeldagen doen we het verrassend goed! @ivago@Iker@Dogfacedgremlin@Superjef@Politico
 15. [FM18]Stef gaat voor het beste

  De tactiek klopt overigens niet meer. Heb het ganse seizoen gespeeld met deze zelfgemaakte tactiek