Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

stvvrules

Admin
 • Aantal items

  10.229
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  117

stvvrules won de laatste dag op 13 februari

stvvrules had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2.639 Excellent

Over stvvrules

 • Titel
  Legende
 • Verjaardag 14-11-1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Hasselt

Recente bezoekers van dit profiel

5.472 profielweergaven
 1. Ik vertrek zo voor een match te spelen, morgen heb ik wel de hele namiddag tijd
 2. stvvrules

  Beerschot-Wilrijk @ World League

  Sterk seizoen en leuk jeugdproduct
 3. stvvrules

  Beerschot-Wilrijk @ World League

  Promotie is al binnen, wel spijtig van de 2 bekers
 4. stvvrules

  Anderlecht: a new era!

  Amai die kadlec ziet er nice uit
 5. stvvrules

  Brexit moet de jeugd kansen bezorgen !

  @Blup008 @Linkert @Politico Bedankt voor de reacties Het slot in de competitie De spelers kwamen terug uit blessures en dus kwam het voetballend vermogen ook terug in de ploeg, de maand maart begon met maar 1 verliesmatch, maar als je er geen enkele wint dan schiet je er ook niks mee op. Ik besloot om wat te tweaken aan onze tactiek en in plaats van een nummer 10 met 2 spitsen te gaan spelen, we profiteerden in het interland weekend met een wedstrijd tegen een kleinere ploeg om de tactiek te testen. Het resulteerde tegen Nottingham nog niet dadelijk in een overwinning, toch zat er al wat muziek in de tactiek. We begonnen de maand april dan ook met een knaller, na nauwelijks 4 minuten stonden we 2 0 voor tegen Brentford, bij de rust was het 4 0 en uiteindelijk werd het zelfs nog 6 0. Het begin van een goede maand, met 1 klein minpunt, tegen Middlesbrough gooiden we een 1 3 voorsprong weg naar een gelijkspel. De rest van de maand knalden we terug als vanouds, we eindigen met een straffe 15 op 15 en versloeg degradant Luton met droge 6 1 cijfers. Op de slotspeeldag stonden we aan de rust 5 0 voor tegen Sheffield United, een ploeg die minstens 1 punt beter moest dan Reading om zich te handhaven, in de 2de helft waren we te laks en lieten we hun op het einde nog terugkomen tot 5 3. Barnsley en Rotherham vochten op de slotspeeldag nog om het laatste playoff ticket. Ondanks de 2 0 voorsprong voor Barnsley kwam Rotherham nog langszij, waardoor zij de eindronde in mogen. Wij kijken heel tevreden terug op ons eerste seizoen in de Championship en eindigen het seizoen als nummer 7, uiteindelijk kwamen we 2 punten te kort om deel te nemen aan de eindronde. De vele blessures en nederlagen in december en januari kosten ons uiteindelijk de eindronde, maar onze jonge krijgers kunnen zo nog minstens een seizoen doorgroeien alvorens de eventuele stap naar de premier league te zetten. Dean Bailey en Richard King-Harmes hebben de status van sterspelers ondertussen overgenomen. We hebben ondertussen een stevige kern van ongeveer 14 spelers die het merendeel van de wedstrijden spelen. De andere vullen aan waar nodig. Het is duidelijk dat die kern in het geval van blessures iets te krap is, maar we hopen dat volgend seizoen spelers zoals Morris,Jackson, Stromsoy en de nieuwe lichting stappen naar de a ploeg kunnen zetten.
 6. stvvrules

  A new York City FC story

  Mjah meer als 100 punten is toch met de vingers in de neus hoor Proficiat met de fa trophy ! RIP Norman
 7. stvvrules

  [VvdM] Iker @ Lommel

  Heel sterke prestaties, hopelijk pak je het wk ook nog
 8. stvvrules

  Expeditie Robinson

  Ik had bijna niks juist, ik heb u munten gespaard, ik wacht nog op de mijne dus
 9. stvvrules

  A new York City FC story

  Sterke titel, reeks op een hoopje gespeeld. De FA Trophy moet ook lukken
 10. stvvrules

  The Saints ( Forza Napoli)

  Leuke transfers en ze doen het ook goed precies, sterk bezig
 11. stvvrules

  Brexit moet de jeugd kansen bezorgen !

  Vooral door de bovenste en de onderste denk ik
 12. stvvrules

  Brexit moet de jeugd kansen bezorgen !

  @Blup008 @ivago @Superjef @Stef @Piussi Klopt met 8ste zou ik al heel content zijn, @Linkert Er is geen var in de championship @Politico @Iker bedankt voor alle reacties De competitie We zetten onze slechte vorm verder tegen West Bromwich, waar we ondanks de 1 0 voorsprong alsnog verloren. Het grootste pijnpunt was echter het uitvallen van zowel Obrey als Gee, beide hielden blessures over na een tackle van WBA. Obrey is uit tot begin maart, voor Gee zou het zelfs begin april worden. Desondanks dat we met een grote blessurelast zaten leken we tegen Norwich op weg naar met een 2 4 voorsprong, maar na de rode kaart kwam Norwich terug, maar de absolute 4 4 viel in de 96ste minuut, zonde. Cardiff werd een dag om snel te vergeten, ondanks dat we degelijk mee voetbalden was Cardiff verdomd efficient. 7 kansen, 5 doelpunten het zware verdict. Met Plant, Obrey, Gee, Hampson en Bailey misten we 4 van onze 5 belangrijke spelers in deze periode. De maand februari begon gelukkig met een opsteker, ondanks dat de 2 2 in de 87ste minuut viel pakten we terug een punt. Tegen Birmingham werd de goede vorm doorgezet, bij de rust stonden we al 0 4 op voorsprong en gelukkig kwam de thuisploeg niet verder dan de 2 4. QPR speelde ons van het veld af en met 4 doelpunten van 1 man was er niets te doen aan de tegenstand. Afsluiten doen we met een 94ste minuut verdiende winnaar in Ipswich en een 2 2 gelijkspel tegen de leider Bristol City Stand Met een 10de plaats zijn we weer iets gezakt, maar op voorhand had ik getekend om al na 34 matchen zeker te zijn van de redding. De eindronde plaatsen zijn nog binnen bereik, maar dat is niet noodzakelijk. We tekenen voor deze eindpositie. De jeugdexponenten De belangrijkste dag van het jaar we hebben dringend nood aan versterking in de verdediging en hoopte op een paar spelers om aan te vullen. We moeten echter tevreden zijn met 1 toekomstige topper met Stefan Francis. Hij is als eerste positie een mc, maar we gaan hem zo snel mogelijk om trainen tot een 100% centrale verdediger. Aanvallend krijgen we met Tyrese Edwards en Robbie Rodgers opnieuw 2 toppers erbij. De spoeling daar gaat groot worden, konden we dat achteraan ook maar zeggen. Ook in doel komt er geen versterking, daar blijven we ook nog met een dunne spoeling zitten. De huidige kern
 13. stvvrules

  Expeditie Robinson

  En wie zegt dat dat niet gebeurd is Net alsof @Iker een marthe fan is. Die is gewoon een klaasje fan !
 14. stvvrules

  Beerschot-Wilrijk @ World League

  Sterke prestatie, volgens mij zit er niet zo heel veel verschil op die laagste 5 divisies en uw beerschot. Het is pas vanaf de hogere klasses als de grotere erin komen dat er meer tegenstand zit lijkt me.
 15. stvvrules

  BNK - Round 3

  Topper !

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×