Superjef

Medewerker FM-projecten
 • Aantal items

  6.909
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Superjef

 • Titel
  Sterspeler
 • Verjaardag 19-05-83

Profile Information

 • Gender Male
 • Locatie: Hasselt
 1. Expeditie Robinson

  Goed bezig! Ge zult het lang uithouden op het eiland als ge zo goed naar de richtlijnen luistert
 2. Expeditie Robinson

  Welkom beste 'avonturier'! Want zo kun je jezelf wel noemen als je interesse hebt om op een onbewoond eiland te willen wonen! Maar durf jij het ook echt aan? Ben jij de allerbeste overlever van deze expeditie? Kom erachter en ga de strijd aan in Expeditie Robinson! Meer verhaal, uitleg, richtlijnen, ... volgen als er voldoende interesse is in dit spel. Inschrijven kan door onderstaand lijstje verder aan te vullen. Hopelijk doen er veel mensen mee zodat er weer wat meer leven in de brouwerij komt! Als je nu al vragen hebt, stel ze gerust! Deelnemers: 1.
 3. Anderlecht: a new era!

  Slechts 1 puntje, maar toch nog geen enkele keer vernederd geweest. Best goed zou ik zeggen!
 4. Anderlecht: a new era!

  Nu zal Coucke wel zwijgen
 5. Mr. Europe - Poging 3

  Inderdaad, ff verkeerd gelezen
 6. Mr. Europe - Poging 3

  Je hebt voor 80% gelijk volgens Wikipedia Ierland (Iers: Éire, Engels: Ireland) is een Europees land dat ongeveer 80 procent van het gelijknamige eiland beslaat. De andere twintig procent van dit eiland behoort tot Noord-Ierland, een regio met ruime vorm van zelfbestuur, die tot het Verenigd Koninkrijk behoort.
 7. Vertegenwoordig België op internationaal tornooi in Londen!

  Wel benieuwd naar dat "stevig dossier"
 8. Mr. Europe - Poging 3

  We have a winner! Ierland it is
 9. Mr. Europe - Poging 3

  Close
 10. Mr. Europe - Poging 3

  Nee, groter
 11. Mr. Europe - Poging 3

  Nee, maar het is ook wel een eiland Nop
 12. Man Utd - Let us reunite again

  Goed bezig noemen ze dat!
 13. Mr. Europe - Poging 3

  Derde keer, goede keer? In FM17 startte ik een missie: in zoveel mogelijk Europese landen kampioen spelen. De missie veranderde echter in een (veel te) uitgebreid verhaal waardoor er weinig van in huis kwam. In FM18 deed ik een tweede poging. In de Faeroër behaalde ik al de dubbel maar daarna werd het veel te druk door nieuwe projecten die ik op me genomen had (online EL/CL, online WK, F1 prono). Ondertussen zijn we aan FM19 beland en blijft het toch kriebelen om deze uitdaging verder aan te gaan. Bij deze dus... Opzet: Ik start als werkloze manager en selecteer alle Europese landen. Wanneer ik met een ploeg kampioen speel op het hoogste niveau, dien ik mijn ontslag in en ga ik aan de slag in een ander land. De bedoeling is om doorheen zoveel mogelijk landen van Europa te reizen om daar telkens kampioen te spelen. Missie 1:...? Als 35-jarige voetballer weet je dat voetballen op de hogere niveau's niet meer voor je weggeld is. Je hebt dan enkele mogelijkheden. Ofwel voetbal je nog enkele jaren verder in de lagere provinciale reeksen waar de derde helft de belangrijkste is, ofwel zet je een stap opzij richting trainerschap. Dat is dan ook de keuze die ik maakte. Aangezien ik nog geen enkele club trainde, gaat mijn gebrek aan ervaring en reputatie er natuurlijk wel voor zorgen dat ik niet onmiddellijk bij een Juventus of Barcelona aan de slag zal kunnen gaan. Maar dat het zo moeilijk zou gaan... dat had ik niet verwacht. Ik start het spel in juni 2018 en solliciteer bij elke vacature die vrijkomt. Slechts sporadisch mag ik op gesprek gaan en hoewel ik altijd antwoord wat ze willen horen, krijg ik telkens weer de melding dat ik niet voldoe omdat er betere kandidaten gesolliciteerd hebben. Soms verschijnt er zelfs een artikel in de krant waarin supporters met mijn sollicitatie lachen . We zijn ondertussen al in oktober wanneer ik de moed bijna opgegeven heb. Tot ik uiteindelijk een verrassende e-mail krijg met daarin een contractvoorstel voor 1 jaar. The game is on!
 14. Anderlecht: a new era!

  Amai, wat een loodzware loting voor de CL De inkomsten zullen alvast welkom zijn!