Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Superjef

Admin
 • Aantal items

  7.709
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  63

Superjef won de laatste dag op 7 januari

Superjef had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1.521 Excellent

Over Superjef

 • Titel
  International
 • Verjaardag 19-05-1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Hasselt

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Superjef

  Expeditie Robinson

  Dat zal wel duidelijk worden
 2. Superjef

  Expeditie Robinson

  Eenmaal per dag, maar er hoeft dus helemaal geen 24u tussen te zitten. Kan evengoed zijn om 23:59 en om 00u01 (maar zo smerig ga ik het natuurlijk niet spelen...)
 3. Superjef

  Expeditie Robinson

  Nee, vanaf 18/01/2019 00:00:00
 4. Superjef

  Expeditie Robinson

  Een aanvulling: Stel dat ik om 23u15 iets post dan eindigt die dag in principe om 23u59. De volgende dag post ik dan bijvoorbeeld iets om 10u20. Toch krijg je voor de eerste post nog tijd tot 23u14 om nog iets te posten. Stel dat je dus pas online komt om 11u45, dan kan je meteen op beide oproepen reageren. Deze methode is iets ingewikkelder dan gewoon telkens op dezelfde dag iets laten posten (bijv. elke dag om 21u00) om zeker niemand te benadelen die telkens op dat moment moeilijk online kan komen. Ik zal dus voor voldoende variatie proberen te zorgen.
 5. Superjef

  Iker @ Lommel

  Toch goed bezig zenne... Wel raar dat je in je eerste drie matchen EL al 2x tegen Basel speelde?
 6. Superjef

  JPL transfers 2018-2019

  Tuurlijk, maar ik ben altijd een beetje sceptisch over die 'toppers' uit het buitenland. Hoeveel Messi's en Ronaldo's uit verschillende landen hebben ze zo al aangekondigd? Hopelijk maakt hij het eens een keertje waar...
 7. Superjef

  Expeditie Robinson

  Beste eilandbewoners... Er staat jullie een bijzondere opdracht te wachten! Nog maar met z’n achten zijn jullie overgebleven. De samensmelting komt snel dichterbij, sterker nog, jullie kunnen hem met de vingertoppen zelfs aanraken! De kampen zijn bij deze opdracht zelfs al verleden tijd. Jullie staan er dus weer helemaal alleen voor! Maar voordat jullie de samensmelting officieel hebben gehaald, zullen er bij deze opdracht maar liefst twee mensen afvallen! Alleen de top zes gaat naar de samensmelting. Het wordt dus een alles of niets-spel een hel(s)e week lang! Sommigen zullen heel blij zijn met de opdracht en sommigen totaal niet. Om te bepalen wie er door gaan naar de samensmelting, wordt er namelijk een activiteitsopdracht gespeeld. Het lijkt me logisch dat de meest behulpzame deelnemers een kans kunnen maken op de titel van Robinson. Dus... De komende week (dus vanaf vrijdag), moet je zorgen dat je elke dag zo snel mogelijk reageert wanneer ik je hulp nodig heb door iets in het topic te posten. Het meest ideaal zou dus zijn net na het moment waarop ik de hulpkreet gelanceerd heb. Toch heb je in principe de rest van de dag nog de tijd om te reageren. Degene die het snelst reageert, krijgt 1 punt. De nummer twee krijgt 2 punten. De nummer drie krijgt 3 punten. Enz.... Als iedereen op een dag iets post, krijgt de laatste dus 8 punten. Mocht je op een dag niks posten, dan krijg je ook automatisch 8 punten bijgeschreven. Zo worden elke dag de punten opgeteld. Degene die na 7 dagen de minste punten heeft, is de winnaar van deze opdracht en verzekert zich naast een plek in de samensmelting ook van een stukje plattegrond! De nummers 2 tot en met 6 gaan mee naar de samensmelting, terwijl voor de twee leden met de meeste punten het doek valt! Om jullie een beetje tegemoet te komen, hebben jullie 1 wegstreepresultaat, oftewel: Je slechtste resultaat wordt geschrapt! Er tellen dus maar 6 resultaten mee in het eindklassement. Samengevat: De komende zeven dagen is het zaak om elke dag zo snel mogelijk te reageren! De eerste dag is vrijdag 18/01 de laatste dag donderdag 24/01. Er is één wegstreepresultaat. De winnaar wint een stukje plattegrond en een plaats in de samensmelting. Voor de nummers 7 en 8 zit het spel er op. Vragen? Shoot! Veel succes! @Stef @Rosse @Dogfacedgremlin @Iker @stvvrules @hjs666 @Vince123 @ivago @Brechtovic @M0n3y @EchtEenVoetballer @Pica
 8. Superjef

  Expeditie Robinson

  Blijkbaar niemand van Team Zuid die nieuwsgierig is naar de uitslag van deze opdracht? Allez dan, omdat jullie er zo om smeken, zal ik de winnaar dan toch maar bekend maken. De opdracht was - qua uitleg toch - heel eenvoudig. In welke staten werden deze foto's van de Route 66 gemaakt? FOTO 1: Deze antwoorden kreeg ik binnen: FOTO 2: De antwoorden die ik binnen kreeg waren:
 9. Superjef

  [QUIZ] I'm so SMRT, I mean SMART

  De dingen die ik fout had, wist ik ook echt niet dus best wel tevreden!
 10. Superjef

  [QUIZ] I'm so SMRT, I mean SMART

  Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 76/100 Mijn tijd 173 seconden  
 11. Superjef

  OSL: Herstart (uitleg)

  Was via iPad toen en lukte me niet
 12. Superjef

  [QUIZ] Grappige Plaatsnamen

  Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 31/100 Mijn tijd 112 seconden  
 13. Superjef

  JPL transfers 2018-2019

  Gekend omwille van zijn assists en goals? Statistieken lijken dat toch tegen te spreken...
 14. Superjef

  Transfermarkt [Buiten België]

  In tegenstelling tot Carrasco wel een goede move. Heeft zijn krediet bij de Duivels toch al zo goed als opgebruikt
 15. Superjef

  OSL: Herstart (uitleg)

  Favorietenrol want oh ja, daar ben ik ook zo sterk in Maar euhm... Koscielny zit toch bij mij @stvvrules?

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×