Iker

Admin
 • Aantal items

  11.818
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Iker

 • Titel
  Legende
 • Verjaardag 27-10-85

Profile Information

 • Gender Male
 • Locatie: Helchteren

Recente bezoekers van dit profiel

5.867 profielweergaven
 1. Rode Duivels

  Slechter als Wilmots kan niet met een kwartfinale ben ik tevreden (als je eruit zou gaan tegen een topland).
 2. Rode Duivels

  Gewoon een in de rug springen zoals op het vorige WK Elk systeem heeft zijn charme uiteraard. Hangt er allemaal vanaf hoe de andere speelt natuurlijk en veel hangt ook af van de centrale as. Als Brazilie met Neymar - Firmino - Jesus of wat hebben ze daar nog allemaal lopen centraler gaat spelen ipv de flank op te zoeken sta je veel man tegen man vanachter. Dan staan de flanken meer open maar ligt de druk harder op de centrale lijn waarbij een Witsel belangrijker wordt. Zo had HVH ook Club opgevangen door centraler te speler. Druk zetten op de centrale as.
 3. Rode Duivels

  Ligt een beetje aan verschillende zaken waarschijnlijk. Ik wil het nog wel eens zien als je met deze tactiek tegen Brazilie moet waarbij een Neymar op de flank staat of tegen Frankrijk met hun snelle jongens. De flanken mogen nog al gaan lopen
 4. Rode Duivels

  Uiteraard is ook helemaal waar. Maar de meeste mensen bekijken het zwart op wit en zoals hier ook al is gezegd 'het cinema publiek'. Het grote probleem is en blijft nog altijd hetzelfde verhaal. Tegen de echte toplanden hebben wij 0.0 ervaring. Martinez heeft een systeem maar wat als hij moet bijsturen omdat zijn systeem niet werkt tegen pak weg Duitsland of Brazilie die we normaal gezien al vroeg gaan treffen? Portugal is een goede ploeg maar geen topland. Daarom vind ik het amateuristisch om Martinez al direct 2 jaar bij te geven zonder hij iets heeft laten zien want de kwalificaties is geen referentie meer.
 5. Online JPL - PO1 spd10

  Merci voor @ivago om het zo goed bij te houden! Nu win ik FM19
 6. Rode Duivels

  Ja nee... dat ook niet We hebben nog steeds een goeie ploeg.
 7. Rode Duivels

  Haal De Bruyne eruit... is ook maar 1 speler
 8. Rode Duivels

  De grote landen staan er altijd natuurlijk. Vergelijken daarmee mogen we inderdaad niet doen, des te erger dat Radja deze selectie niet haalt. Wat bedoel je met overdreven? Het is gewoon inderdaad dikke bullshit en zoals je zegt; hij heeft met zijn kloten gespeeld. Dat een Tielemans en Dendoncker boven hem worden gekozen is gewoon ongelooflijk. De goeie matchen van LDD kan ik niet op 1 hand tellen dit seizoen. Radja heeft nooit op de juiste positie mogen spelen van hem. Hij had hem gewoon moeten oproepen en tegen Portugal op Witsel zijn plaats moeten zetten. Dan was het aan Radja om zich te bewijzen. Jij ziet het maar als 1 speler maar ik vind het toch dieper gaan al maar 1 speler hoor. Dit is niet hetzelfde als een Jordan Lukaku of een Origi eruit laten. Spelers als Radja zijn enorm nuttig. Nu, je kan idd blijven zagen het is toch wat het is.
 9. Rode Duivels

  Frankrijk heeft dan ook veel meer doublures. Daar moet je mensen teleurstellen net als Argentinië in hun centrale aanval, niet alleen Icarudi maar ook Dybala. Je kan wel zeggen omdat het puur tactisch is maar Radja kan wel meerdere posities aan. Het is niet om hij de rol van Roma niet kan invullen bij de RD dat hij geen andere rol aankan e. Waarom zou een Tielemans het meer verdienen? Zo denderend was hem ook niet. Kom begin maar met Witsel tegen Panama.
 10. Rode Duivels

  Boh een topcoach lacht met zo een uitspraak. Ik hoop voor hem dat Belgie er niet snel uitligt. Anders gaat dit in zijn gezicht ontploffen.
 11. Rode Duivels

  Whats new? Geef em maar 2 jaar bij!
 12. Rode Duivels

  Volgend Sporza mag Radja al niet meer naar het WK. Halve finale CL maar we hebben hem niet nodig.
 13. Het grote felicitatietopic

  Dat is dan het enige dat gij kunt scheuren.
 14. Overige competities

  Schitternd
 15. Het grote felicitatietopic

  @Superjef ne gelukkig !