Iker

Admin
 • Aantal items

  12.334
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Iker

 • Titel
  Legende
 • Verjaardag 27-10-85

Profile Information

 • Gender Male
 • Locatie: Helchteren

Recente bezoekers van dit profiel

6.219 profielweergaven
 1. Nations League

  En wat denken de NEDERLANDERS voor straks? Belgie gaat met een half B-team spelen dus er liggen wel mogelijkheden om het vertrouwen op te krikken natuurlijk. Ben is benieuwd naar bvb een Praet hoe zijn niveau is. Castagne zou ook een basisplaats krijgen.
 2. Nations League

  Knap gedaan van Engeland toch. In Spanje gaan winnen...
 3. Welke games speel jij?

  Dat is puntje 2 waarom ik nu niks koop
 4. De Neder-Vlaamse league?

  Op basis van al die Hollanders die ze nu al hebben?
 5. Welke games speel jij?

  Ik wil die en FIFA wel kopen maar als ik die koop, speel ik mijn andere games niet meer en ik moet er nog zoveel spelen denk dat ik nog 10 SP games moet spelen
 6. Rode Duivels

  En ik vrees ook nog is voor Dendoncker. Heeft eigenlijk nog maar 1 goed seizoen gehad bij Anderlecht, voor de rest was het gewoon ondermaats. Overschatte speler geweest?
 7. Nations League

  Ik denk dat dit nu net het probleem is... Sane start meestal op de bank
 8. Rode Duivels

  Mechele ftw! .... En dan heb je Kompany nog op leeftijd... begint daar maar minnetjes te worden in de defensie....
 9. Nations League

  Hangt er vanaf wat voor een soort spits zeker? Bij een land als Duitsland verwacht toch meer. Nu, over de hele lijn is het rijtje met echte topspitsen wat dunner geworden sinds vroeger.
 10. Nations League

  Blijkbaar heeft die in Nederland gespeeld en speelt die nu bij Schalke 04. Ik volg het ook niet zo Maar als je de generatie van Gerd Muller, Rummenige, Klinsmann, Voller, Bierhoff, Podolski ; Klose en dan de sprong maakt naar de volgende dan merk je het wel zeker
 11. Nations League

  Ze hadden Low altijd moeten ontslaan na het WK.
 12. Nations League

  Mark Uth stond in de spits... ik had daar nog nooit van gehoord Timo Werner kwam meer van de linkerkant. Gomez is nooit een voltreffer geweest vond ik.
 13. Nations League

  Nederland - Duitsland heb ik afgezet na een half uur. Kon mij niet zo boeien. Duitsland mist duidelijk een echte spits. Na Klose is daar werkelijk niks meer nagekomen. Raar toch? Als je ziet wat voor een spitsen die allemaal gehad hebben... Duitsland heeft 2-3 keer uitstekende mogelijkheden gehad om om op voorsprong te komen. Van de match zelf kan ik niks meer zeggen omdat ik niks meer gezien heb Maar als je 3-0 wint van Duitsland is dat altijd prachtig natuurlijk. Nederland kan doorgaan op enthousiasme en vertrouwen, daar zijn ze wel goed in Toch voel ik het nog niet bij Nederland, teveel slordigheden en onzekerheden. Nog veel jonge jongens dus is het nog afwachten.
 14. De Neder-Vlaamse league?

  Moeskroen kampioen ja.... Geografisch is het geen probleem, alleen historisch denk ik dan? Landen als Frankrijk , Duitsland, Italie en Spanje zijn nog groter , daar is het ook geen probleem. Als deze competitie misschien al 30 jaar bestond had je meer spreiding van supporters en je hebt altijd zotten die overal naar toe gaan e zoals van Brugge naar Eupen. Dat is ook een verre trip e. Tis nu ook niet dat Amsterdam ver is voor ons. Dat vierde puntje vind ik dan wel een belangrijke. Wat met de Europese tickets? Zo een BENEliga is allemaal mooi maar er zijn ook vele nadelen aan verbonden. De grote kijken uiteraard alleen maar naar zichzelf en denken zo beter te worden en weer meer geld (daar zijn we weer) binnen te halen.
 15. Online EL 2018-2019

  Ik weiger