Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Iker

Admin
 • Content Count

  15,067
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  352

Iker last won the day on February 18

Iker had the most liked content!

Community Reputation

4,715 Excellent

1 Follower

About Iker

 • Rank
  Legende
 • Birthday 10/27/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Helchteren

Recent Profile Visitors

9,418 profile views
 1. Sommige topclubs denken ook dat als ze schulden hebben dat ze wereldploegen zijn omdat ze het voorbeeld van Barcelona willen volgen.
 2. Akkoord maar met een volledig A-elftal of zelf nog met Dost op de plein wil ik het nog wel eens zien. Dan win je volgens mij tegen Kiev. Ja, dat gaat pijnlijk worden. Nuja is er nog een CL straks
 3. Die mannen maar 1 kans gehad bij wijze van spreken... We hebben kansen gehad. Dost had zeker een kopkans kunnen benutten en die van Badji en erna Vormer mocht ook wel erin. Jammer, we verdienen het niet om eruit te gaan maar omstandigheden doen ons de das om. Met een Vanaken, Lang, CDK en Denswil gaan we er altijd over. Nog erger vind ik dat we wel een kans maakten om toch verder te geraken naar misschien wel een halve finale mits een goede loting.
 4. Hoeft ook niet als we er geen binnenkrijgen e
 5. Ik word nog hoog ingeschat! Ps Simon mag toch spelen
 6. Nee, dat is iets voor typische nitwits om zoiets te posten Zoals Pica zegt heb je bij elke club wel zo'n idiote groep waar andere nog grotere idioten op springen en meedoen. Met de sociale media worden gewoon al die zaken uitvergroot omdat elke persoon met een IQ van 50 ook zo'n account kan aanmaken en de andere nieuwssites pakken dit maar al te graag op voor hun clickbaits. Een paarse bond bestaat al even niet meer sinds het geld op is Het zal moeten e...
 7. Jammer natuurlijk maar niets aan te doen. Kwaliteit gaat gemist worden, bijna al de belangrijkste spelers zijn er niet bij buiten Mata, Vormer en Dost. Desondanks geloof ik er nog wel in hoor, gewoon smijten!
 8. En hoe was de match? 1-1 met de 2 belangrijkste veldspelers er niet bij, lijkt met nog wel een goed resultaat.
 9. Misschien Duchatelet nog is vragen, die komt wel met zijn Ambiorix schoenen het veld testen op gladheid.
 10. Och mannen, die krijgen de plein mis nooit op tijd ijsvrij. Het is daar soms al -20° e... ahnee het is niet in België.
 11. Als het geld op is...
 12. Mooi om te zien. Jep, mag zeker uitgebreid worden naar meer en dan kan Club NXT ook nog is ne keer winnen
 13. België is ook geen absolute kweekvijver e. Ben toch tevreden met het aantal Belgen dat Club aan de aftrap brengt. Als je dan bvb kijkt naar Genk die maar zitten te blazen dat ze veel jeugd brengen maar in feite maar alleen Heynen aan de aftrap brengen, dan moeten ze toch ook even bijsturen.
 14. True maar daarop kan je anticiperen natuurlijk door nu al te investeren. Ook de jeugd wordt meer aangesproken en klaargestoomd met hun nieuwe faciliteiten, dus op lange termijn verwacht ik daar ook wel wat meer. Wat las ik? 3 veldgoals en daarvan was er nog 1 penalty. Het zal nog wel wat tijd kosten maar ben meer benieuwd naar de lange termijn van Anderlecht. Weinig inkomsten, misschien weer geen Europees, huurspelers die terug gaan,....
 15. Beste Club in jaren... Die looplijnen, positie kiezen voor de goal. Je beste flankspeler verkopen van de laatste 3 jaar verkopen en hem nog niet eens missen, dan weet je dat je goed werk hebt geleverd.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...