Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

stvvrules

Admin
 • Content Count

  10,850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  145

Everything posted by stvvrules

 1. Lol bizar dat je in de media al bijna buitenvliegt, want de resultaten zijn toch echt niet slecht. 2de achter Brugge op amper 3 punten dan
 2. Amai, dagelijks 1 game. Stop je dan na elke wedstrijd of hoe zit dat juist ? Veel succes alvast bij Deportivo
 3. Ja is echt een topper, is zowiezo mijn belangrijkste aanwinst samen met die Salducco. Kon ze spijtig genoeg niet binnen halen voor volgend seizoen. (beide einde contract)
 4. Bedankt voor de reacties Transferperiode Zomer 2022 Daar de eerste amateurdivisie niet beperkt was inzage de buitenlanders en dergelijke, botsten we nu op een limiet. We hadden nood aan 6 opgeleide spelers en liefst nog meerwaardes. We wisten volgende Belgen er bij te halen, vooral de transfers van De Winter en Olaigbe waren een serieuze meerwaarde voor ons team. Gerard Dupont (19 jarige Keeper, Ex Heist) Theo Leoni (23 jarige Belg, MC, EX Anderlecht) Koni de Winter (Juventus, VL, Huur, ex Zulte) Kazeem Olaigbe (Southampton, Spits, Ex Anderlecht) Thomas de Bie (Doelman, Ex tienen) Ook Nathanio Kompaore komt over van Anderlecht, hij zat er 3 seizoenen en was ondertussen dus voetbalbelg Voorts kwamen Ook Mcclelland en Luciano Paz transfervrij over na succesvolle uitleenbeurten. Met Deji Sotona halen we een stevige linkerflankspeler binnen wiens contract bij Man U niet verlengd werd. Tevens huurden we met Gans, Salducco, Decarpentri en Hesketh nog enkele stevige jongens. Pratezina werd in Australie weggehaald en is een speler voor de eventuele toekomst. Uitgaand moest er ook wat vertrekken. Tomas Brigant vorig jaar kapitein en 1 van de beter presterende spelers wou teveel eieren voor zijn geld. De 27 jarige eiste veel te veel salaris en werd verkocht toen het nog kon. De jongeren Gaspard, Segui en Kilkenny werden verhuurd om speeltijd op te doen. Kerstenne, Vanhaeren en Musa werden verhuurd omdat ze pas hadden bijgetekend en niet verkocht konden worden. Bayemi werd na het aantrekken van de nieuwelingen overbodig en werd ook van de hand gedaan. Maxime Cassara de doelman presteerde niet slecht vorig seizoen , maar moest plaats maken voor de gelijkwaardige Thomas de Bie, De Bie is een belg en is nodig om de vereisten van het aantal Belgen te halen. Cassara wordt een seizoen verhuurd om daarna hopelijk te kunnen verkopen. Periode 1 Wat moet ik hierover zeggen, we vlamden de nieuwe competitie in en pakten de betere ploegen dadelijk in met vlot aanvallend combinerend voetbal. Met een geweldige 15 op 15 begonnen we vernietigend aan de eerste periode. Olaigbe scoorde aan de lopende band en ook Sotona en Decarpentrie waren pareltjes op de flanken. De jonge Salducco was de draaischijf centraal op het middenveld en kon volgens de assistent gemakkelijk mee op het hoogste niveau. We klokten de eerste periode uiteindelijk af met een geweldige 32 op 42 en pakken de eerste periodetitel en het ticket voor de promotiefinale. In de beker werden we door Genk met het kleinste verschil geklopt, maar de score had veel hoger kunnen oplopen.
 5. Promotie playoffs ! No pressure waren de woorden die we gebruikten voor deze playoffs. Niets moet, alles mag en dus begonnen we zonder zorgen op het veld van RWDM. De thuisploeg wist niet wat hun overkwam, we domineerden en toonden aanval na aanval. Uiteindelijk sloten we af met een 3 0 zege. Roeselare won ook en dus werd de daaropvolgende thuiswedstrijd al een eerste finale voor de promotie ... en wat voor een finale werd dat. De ongenaakbare leider ging met de billen bloot, we wonnen met maar liefst 5 1 en probeerden zo de druk op de leider op te voeren. De match erop wonnen opnieuw met 5 1 cijfers, ditmaal van La Louviere. In Roeselare was het ondertussen alle hens aan dek, want na de nederlaag tegen ons geraakten ze in de komende 2 matchen ook niet verder dan een gelijkspel. Na 4 speeldagen namen we de leiding over na een overwinning tegen RWDM. Op het veld van Roeselare werd er dus in een echte cupmatch al beslist over een eventuele titel, als we konden stunten was de promotie binnen. We begonnen zeer goed aan de partij en na 17 minuten kwamen we via centrale verdediger Sangare op voorsprong, hij kopte een hoekschop keihard tegen de netten. De saaie match werd een middenveldspel waarin Vincent net voor rust de bordjes terecht in evenwicht bracht. Wij drukten in de 2de helft door en kwamen net na het uur terug op voorsprong. Na de rode kaart plooiden we massaal terug en konden we uiteindelijk de punten en promotie naar Winkel mee pakken. Op de slotspeeldag werd ook La Louviere nog geklopt en met 18/18 waren we duidelijk de sterkste in de playoffs.
 6. Degelijke resultaten, enkel thuis eupen moet je altijd kloppen. Spijtig dat de bal er niet in wou. Op Genk en charleroi kan je verliezen uiteraard.
 7. Vanaf de volgende ronde (morgen)
 8. Ik ben op zoek naar een onafhankelijke jury die alle antwoorden goed wil keuren of fout wil keuren. Kwestie van niet weer alles in vraag gesteld te krijgen
 9. Mijn voorganger had 0/6 gehaald tegen Kosice en bij gelijke stand telde het onderlinge duel als eerste.
 10. Stevige start wel, gaat spannend worden met club
 11. @Brechtovic @Stef @Politico @Superjef @Pica Merci voor de reacties Ook in de terugronde bleven we op hoog niveau presteren. Tegen onze zwarte beesten tienen en La Louviere konden we alweer niet winnen. In de maand februari en begin maart moesten we Patch 2 even verwerken en moest ik tactisch wat aanpassingen doen. Gelukkig konden we met een 9 op 9 met een gerust gemoed toewerken naar de playoffs. Roeselare stak er los bovenuit en eindigt maar liefst 12 punten boven ons. In elke normale wereld zou de promotie / de titel weg zijn, maar belgie is natuurlijk de koning van de halvering van de punten. Onze achterstand op Roeselare werd verkleind naar 6 punten, mits een dubbele winst tegen hun konden we de titel pakken als we in de overige matchen minstens 1 punt beter deden dan hun. Want bij gelijke punten telde nu éénmaal de eindstand eerst. 7 punten beter doen op 18 te verdienen punten. Wie het Roeselare van Hein zag zou het mission impossible noemen .. Het roeselare van diens opvolger had echter veel meer moeite om dominant te spelen en liet al vaker punten liggen. Time for a miracle ?
 12. Nee in amateur moet je geen enkele belg hebben precies en ook geen opgeleide spelers
 13. @Brechtovic @Stef Haha vond het ook verrassend, heeft wel duidelijk de beste ploeg in heel amateur, maar is ondertussen naar KVO vertrokken @Pica @Superjef merci, maar gelukkig liep het deze keer wel goed af inderdaad @Politico merci Door het oog van de naald, het klopte volledig. De kern was ook niet goed genoeg naar wat ik streefde. 2 huurlingen bleven nog een jaar langer verbonden aan de club, voor de rest werd onze gading gezocht in transfervrije buitenlanders. Een bont allegaartje aan nationaliteiten kwam de ploeg versterken. Doelmannen: Maxime Cassara (Fransman, Bastia) & Bilal Zabadne (Syrier, Offenbach) Verdediger Links: Hranilovic (Kroaat) Verdediger rechts: TJ Eyoma (Nigeriaan, Spurs) Verdediger centraal: Caleb Okoli (Nigeriaan, Atalanta), Hady Sangare (Malinees, Standard) MC: Stefan Mols (Spanjaard, Blackburn), Gavin Kilkenny (Ier, Bournemouth), Aleksa Janusevic (Servier, Jagodina) AML: Bayemi (Kameroener, Komarno Slowakije) AMR: Brigant, Trawally (Gambia, Veljne) Spits: Petar Musa (Kroaat, Slavia Praag) Beker van Belgie Een mooie run werd het in de beker, waarbij we uiteindelijk Heist met penalty's konden kloppen. In de 6de ronde botsten we op Standard dat ons domineerde in de eerste helft, maar enkel 1 keer kon scoren. We begonnen de competitie met een dominante wedstrijd tegen Francs Borains, maar helaas konden we niet scoren. 0 0 was de uitslag dus. Tegen ons zwarte beest tienen werd ook verloren in de openingsmaand. Op het veld van roeselare bezorgden wij hun hun allereerste puntenverlies. Roeselare is duidelijk de beste ploeg en steekt er zwaar bovenuit, toch hebben ze maar 6 punten voorsprong op ons. Hein vanhaezebrouck wist net voor de winterstop een plekje in de pro league te bemachtigen, hij verliet roeselare en trok naar KV Oostende dat troosteloos laatste staat. Wij gaan op zoek naar een eindronde ticket.
 14. Succes ermee, beter doen dan in het echt zal niet moeilijk zijn
 15. @Superjef @Pica @Stef @Brechtovic Bedankt voor de reacties. Uiteraard doe ik door bij een ontslag, dat hoort er nu éénmaal bij. De start tegen Luik zonder aanwinsten begon geweldig, 1 dag was ik op de club en het schokeffect hielp, we wonnen met het kleinste verschil. Na de korte winterbreak was het wel duidelijk dat de kern de versterking nodig had, in mijn eerste 3 thuiswedstrijden kon ik geen enkele keer winnen. Het Roeselare van Hein klopte me met 0 3. Lierse Kempenzonen kwam een punt wegpakken en tegen Dessel. begonnen we goed, maar na een gemiste penalty vielen we helemaal weg en verloren we 0 2. Op het veld van RWDM was het dan eindelijk terug raak. 2 0 winst In februari slaagden we er eindelijk in om een thuisoverwinning te boeken en het werden er onmiddellijk 2. Heist en Francs Borains gingen met respectievelijk 3 en 5 0 de boot in. Ook in Hamme werd er gewonnen, op het veld van Patro moesten we het onderspit delven. Door de zege tegen Francs Borains konden we op speeldag 25 voor de allereerste keer uit de gevarenzone geraken. Met een 6 op 6 tegen Boom en La Louviere Centre waren we zo goed als zeker van het behoud. Zeker toen we tegen nummer 2 Deinze ook nog eens gelijk konden spelen. We kwamen op 1 punt van het beoogde doel om de linkerkolom te halen, ... maar toen sloeg het om. Tegen Tienen moesten we al snel met zijn tienen verder en dus wisten de suikerjongens ons te kloppen. Voor hun een levensbelangrijke zege in de strijd om het behoud. Op het veld van het alreeds gedegradeerde Seraing werd er op de slotspeeldag ook nog verloren. Eindstand Met 36 punten hebben we uiteindelijk 2 punten meer dan Francs Borains dat de eindronde moet spelen en 3 meer dan Lierse Kempenzonen die degraderen. Tienen wist zich door de 3 punten tegen ons nog te redden.Bij een 6 op 6 in de laatste 2 wedstrijden hadden we een 8ste plaats gehaald. Het bestuur was not amused dat het doel niet bereikt werd en mijn baanstatus ging van stabiel naar zeer wankel. Het leek er even op dat mijn contract niet verlengd zou worden, maar 3 dagen voor het einde kreeg ik dan toch het verlossende telefoontje. Het bestuur had besloten mijn contract te verlengen. Het enige wat ik volgend seizoen zeker moest doen was in de linkerkolom eindigen. Het budget werd niet aangepast, we gingen moeten puzzelen, maar ik tekende vol goede moed een verlenging van 1 seizoen. Door de onzekerheid had ik nog maar 2 spelers getekend voor volgend seizoen, de puzzel kon beginnen.
 16. De zoektocht De zoektocht naar een nieuwe baan liep niet van een leien dakje. Overal waar ik mijn brief instuurde kreeg ik het bericht dat mijn brief niet tot de stapel geraakte omdat men mij niet kende. Ploeg na ploeg na ploeg, zelfs ploegen die met 0 op 24 aan het seizoen begonnen weigerde om mij op gesprek te nemen. Tweemaal kon ik echter op gesprek gaan voor het seizoen, bij de 2 gepromoveerde ploegen in Slowakije, helaas kreeg ik na het gesprek de job niet. Ik bleef zoeken en gaf niet op, ik merkte wel op dat ik maar 2 landen had waar ik eventueel op gesprek kon gaan. Het eerste was slowakije, waar ik een klein beetje naam had, het andere was Belgie. Vol moed ging ik in 3de klasse op zoek naar een job toen in december de ontslagen binnen druppelden. Roeselare weigerde me, Seraing weigerde me, bijna gaf ik de moed op, maar toen kwam Sint-Eloois-Winkel vrij. Ik mocht er op gesprek gaan en kreeg onmiddellijk de job aangeboden. Een sinecure zou het niet worden om nog naar het linkerrijtje door te groeien op 14 matchen, een overdreven doelstelling, maar daar kon ik helaas niet anders als mee akkoord gaan.Tenminste wou ik nog een kans maken in het voetbalwereldje. De ploeg miste duidelijk structuur want aanvallend was er niets wat het niveau op dit moment aan kon. Hoe verwacht je wedstrijden te winnen als je aanvallend niets op de mat kan leggen. Dat was de eerste positie waar we versterking nodig hadden, het grote probleem was echter dat de vorige manager al 2000 euro per week boven het salarisbudget zat, we moesten dus eerst afscheid nemen van een paar jongens alvorens we aan versterking konden denken. Djeson Olongo was de eerste speler die mocht vertrekken, met een loon van 2300 euro per week verdiende hij veel te veel voor wat hij waard was. Met Adel Al masude die al vertrok kwam er nog 1500 euro extra vrij en ook het contract van Seck werd vroegtijdig beeindigd, we hadden in totaal een 3000 euro die we aan lonen konden uitgeven. Met Gassan Ahadme werd er een stevige spits aangetrokken die transfervrij was, hij moet voor de doelpunten zorgen. Voor het overige gingen we in het buitenland op zoek naar goedkope huurcontracten, Sam McClelland van Chelsea kon voor 750 euro per week over komen, de andere zaten er nog allemaal onder en enkele waren zelfs (zo goed als) gratis. Luciano Paz werd na zijn debuut onder mij bij Slowakije nu ook naar Belgie gehaald. @Superjef Sint-Eloois-winkel dus @Politico het was heel dicht op verbranding, maar uiteindelijk toch 1 ploeg die me de kans wou geven.
 17. Nee klopt inderdaad, maar was even gaan opzoeken naar de geschiedenis van die reeks en normaal ben je met 31 punten altijd zeker dat je er in blijft daar Deze keer niet dus, 22/36 is uiteindelijk ook geen slecht resultaat, maar de rest pakte ook gewoon nog heel veel punten in de laatste matchen
 18. Merci @Brechtovic @Iker en @Superjef zeker doen. Is een leuke uitdaging De oefenwedstrijden De oefenwedstrijden had ik nodig om een systeem te vinden voor de ploeg, of om het beter te zeggen, om de ploeg zich aan het systeem te laten aanpassen. 4 2 3 1 was het systeem dat ik ging spelen en dus moest ik het tweaken naar waar dat de ploeg het nodig had. We begonnen met 3 nederlagen tegen ploegen die beter of gelijkaardig waren, nadien speelden we voornamelijk tegen lagere klassers, achteraf gezien had de assistent het beter andersom geregeld, maar de testen leken veelbelovend. Toch was de eerste wedstrijd onder mijn leiding al onmiddellijk een opdoffer, een superefficient Skalica scoorde 3 van de 4 kansen dat het wist te creeren, wij misten dan tussendoor nog een penalty. Er viel dus helaas weinig eer te rapen in mijn openingswedstrijd. Ik besloot om na het inefficiente afwerken toch wat aan te passen in de tactiek en met succes. Na een 9 op 9 thuis en 4 op 6 uit wisten we een schitterende reeks neer te zetten, waarmee we voor het eerst uit de problemen geraakten Ook achteraf deden we het nog schitterend met enkele mooie zeges. Enkel de nederlaag tegen Tatran, een rechtstreekse concurrent was heel zuur. We kwamen nooit in ons spel en verloren met het kleinste verschil, het pijnlijkste was echter het feit dat we daardoor de degradatie niet konden afwenden. Tegen de nummers 1 en 2 petrzalka en dubnica konden we ook niet winnen. Tatran smeet zich met een 6 op 6 in de laatste 2 wedstrijden nog over ons en wist zich zo te handhaven, FC Kosice dankte de redding aan het feit dat het 6 op 6 wist te halen in onze onderlinge duels, een cadeautje dat nog door mijn voorganger neergezet werd. Hij verloor 2 maal en bezegeld zo mijn lot. Ondanks de schitterende 22 op 36 wisten we met 39 punten ons niet te redden.
 19. Ik keur het goed. Britse maagdeneilanden keur ik ook goed, ze hebben een vlag. Als het met de letter was telde het verenigd koninkrijk bijvoorbeeld ook.
 20. In 1824 werd het huidige Myanmar als kolonie ingelijfd door het Britse Rijk onder de naam Burma (Nederlandse spelling: Birma) Belarus (Wit rusland) mocht bijvoorbeeld ook
 21. Euh ja, er kwam ne klant binnen toen ik die aan het typen was. Duidelijk dus. Klopt idd, blup had voralberg en Jij karnten (Blup stond er 2 keer)
 22. Toch geen slechte prestaties, merci om te posten
 23. Oei voralberg was van u ja, Brechtovic had salzburg en pica tirol Klopt, gij had die van 1 punt Hmm helemaal overgekeken, wordt aangepast dus @Superjef
 24. Vraag 1 Zevenkamp onderdeel 4 personen gingen met hun 2 bij hetzelfde onderdeel van start. 1 persoon dacht een nieuw onderdeel uit te vinden en verliest extra punten Vraag 2 Tafel van 9 Miljoenen mogelijkheden ... en toch slagen er maar liefst 6 personen in om hetzelfde te zeggen als een ander. De kleinste tafels waren de meest gekozen. Vraag 3 Land met een B Is Benin een aanrader om op vakantie te gaan ? Of is het net het tegenovergestelde waardoor iedereen dacht dat dit een goed antwoord ging zijn. 3 personen verliezen punten met deze vraag. 1 persoon dacht met een oude stad echter ook origineel te zijn, het kost hem 5 punten. Vraag 4 Eredivisie Ondanks het feit dat het merendeel in het Eredivisie voetbal vak bleef slaagde iedereen er toch in om een apart antwoord in te dienen Vraag 5 Oostenrijkse Provincie Voralberg was de no go provincie, de rest (Stiermarken * Karnten* typfouten van mij) @Brechtovic @Blup008 @hjs666 @Iker @Vince123 @Superjef @Dogfacedgremlin @Rhand @Pica
 25. "The journey is the important part" Na het sprookje met Telford ga ik in 2020 een presentatie/verhaal doen waarin ik niet gebonden ga zijn aan een bepaalde ploeg of doel. Ik start werkloos als zondagsamateur met geen enkel diploma op zak. Ik ga proberen naam te maken in het wereldje en vertrek als ik mij kan verbeteren en/of de uitdaging mij aanspreekt. Ik ga wel proberen om in zoveel mogelijk verschillende europese landen te coachen en niet altijd voor de meest logische landen te gaan. Dit zijn alvast de startlanden: Na lang zoeken en het aanbieden van mijn diensten bij heel wat lagere regionenploegen, werd het 3de gesprek uiteindelijk het goede. Na te starten op 27 mei werd op 25 november 2019 een akkoord bereikt met Slavoj Trebisov, een ploeg uit de Slowaakse 2de klasse, die na 18 wedstrijden met 17 punten op een 14de plaats en dus een degradatieplaats prijkte. De ploeg had een doelsaldo van -7 met 20 gemaakte doelpunten en 27 tegendoelpunten. Bij aankomst mochten we dadelijk de 4 maand durende winterstop in gaan, daar de eerste match pas begin maart op het programma stond. De ploeg verkeerde in financieel verweer en er was dus geen geld om de ploeg te versterken. Versterking die wel broodnodig was, de kern was namelijk niet goed genoeg om het te redden in de 2de klasse, ik ging op zoek naar huurtransfers maar vond er maar 2 bij landgenoten. Voorts werden er 2 vrij en 1 amateurspeler aangetrokken. We moesten over de landsgrens heenkijken en daarbij kwam ik terecht in Argentinie waar ik bij River plate 4 U19 spelers voor het spotprijsje van 30 euro huur per maand kon huren. 4 spelers die onmiddellijk tot de beste spelers van het team behoorden, ook de Braziliaan Monteiro paste in dat rijtje. Uitgaand werd een talent verkocht voor geld vrij te maken, maar helaas kreeg ik er geen extra transferbudget voor. De ervaren Cicman was ontevreden over dit feit en trok heel de ploeg mee in zijn ontevredenheid. De enige oplossing die er op korte termijn was om Cicman te verkopen, door de huur van de argentijnse verdedigers was hij een bankzitter geworden. Gelukkig bracht dat soelaas en trokken de andere spelers erna terug aan 1 zeil.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...