Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

The Belgian Waffle Iron

Leden
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About The Belgian Waffle Iron

 • Rank
  Jeugdspeler
 • Birthday 04/27/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Roosdaal
 • Interests
  Voetbal, muziek, koken, interieur en tuinieren

Recent Profile Visitors

73 profile views
 1. das waar is goeie tip voor volgende keer. Maar in alle eerlijkheid daar heb ik niet opgelet.
 2. @ivago Ik vindt het ook als ik onbekende nummers tegen kom en me laat verrassen. Maar zoals ik zei -en dan specifiek in mijn geval- je kan hier een topschijf van een metalnummer posten. ik ga het waarschijnlijk niet kennen en misschien 12 punten geven omdat het "origineel" is voor mij. terwijl 3/4de of meer het wel kent en het niet origineel vindt. Ik moet eerlijk bekennen omdat ik nog weinig radio luister, en als ik het wel luister is het radio 2. Daardoor dacht ik dat mijn nummer onbekender was, maar blijkt niet het geval . Dus ik beken schuld aan minder origineel te zijn. (al was het ook een last minute inzending). Zelf hou ik meer van nederlandstalige muziek, kleinkunst, ballads, singser-songwriter types. maar vooral nederlandstalig/kleinkunst/ballads doet het zelden goed. Dus vandaar dat ik zei dat ik wat meer uit mijn comfort zone zat. KWa muziek denk ik soms dat ik 30 jaar te laat ben geboren. Zou van de jaren 70-80 heel graag hebben mee gemaakt.[Abba, meat loaf, eart wind fire, kansas, the three degrees, ...]
 3. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 25/100 Mijn tijd 87 seconden  
 4. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 25/100 Mijn tijd 69 seconden  
 5. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 20/100 Mijn tijd 123 seconden  
 6. Ik snap je in het geval van die hitjes, maar anderzijds als een nummer goed is is het goed. Afhankelijk ook van de radiozender en wat je zelf luistert (i-tunes, spotify, youtube) is het geen wat voor de ene een hit is niet voor de andere een hit omgekeerd. Voor mezelf kan ik wel zeggen dat ik zelf wat meer buiten de lijntjes heb gekleurd kwa inzending dit is niet mijn "standaard muziek". Veel van deze inzendingen niet trouwens. Maar vindt het wel leuk om eens te zien waar andere naar luisteren enzo. Dus mijn 12 punten gaan niet sowieso naar iets wat in het zelfde genre zit mocht er dat al bij zijn. maar ik heb echt voor de muziek gestemd los van wie het heeft ingezonden los van genre of bekendheid van de song.
 7. Gestemd namens Puerto Rico. Wachten op de resultaten. Spannend!
 8. Misschien nog 2 (nutteloze maar leuke) statistiekjes. De eerste gaat terug toen ik voor speeldag 30 berekende of het verschil zou maken of Gent of Stvv in po 1 zou zitten wie de titel pakte. Indien de resultaten herhaald werden uit de reguliere competitie. Dat zou telkens Genk worden. Maar hoe groot zijn de verschillen nu tussen regulier en play-off 1? Het 2de statistiek is het klassement van alle 10 play-off seizoenen. (zonder de punten van de reguliere competitie) Dit vooral om te kijken hoe uitzonderlijk de play-offs van Genk en Club zijn, of niet zijn.
 9. Valt niet veel meer te zeggen over de slotspeeldag van po1: Genk was moe gefeest. Club deed wat het moest doen, en evenaart zijn beste play-offs ooit. bovendien hielp het zo standard mee aan plek 3. Net die club die hun definitief de titel ontnam. Maar ik gunde ze de 3de plek meer dan antwerp. Gent kwam op het einde boven water, maar afwerken bleef moeilijk. Voor anderlecht leek het nieuws over Kompany interessanter dan de match zelf.
 10. Ik was enorm verrast zondag door het nieuws van Kompany, zoals zeer zeer velen waarschijnlijk Dat Kompany een meerwaarde is voor anderlecht (en elke club in belgiƫ) is een feit. Al is dat club fan misschien niet even leuk om toe te geven. Dat anderlecht hem (nu) binnenhaalt is een stunt, maar toch is er ook de nodige voorzichtigheid. Kompany is een meerwaarde als speler (of hij nu geblesseerds is of op het veld staat: volmondig JA Kompany is een meerwaarde voor de staff van anderlecht: volmondig JA Kompany als T1 en speler is voor mij toch een groot vraag teken. Ik had het eerst zo niet begrepen. Zag hem eerder in een rol zoals Simons bij zijn terugkeer. Speler en "hand van de trainer" op het veld, op de training in de match. Nu zal de toekomst eerst moeten uitwijzen hoe Vince en Anderlecht het juist gaan invullen? wie hem omringt EN of dit de goede keuze is. Want er zijn toch weinig voorbeelden van een ploeg die in europa wil meespelen enzo iets doet. Time wil learn, ik kijk met een kritisch oog alvast. Ik denk wel dat Kompany de capaciteiten heeft van een goede trainer te zijn trouwens
 11. Dat kan je wel stellen. Heerlijk! maar gisteren kon ik er op dat moment niet van genieten
 12. was onderbroken dus had een error. 2de poging wel afgemaakt
 13. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 90/100 Mijn tijd 38 seconden  
 14. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 20/100 Mijn tijd 11 seconden  
 15. 1) Proficiat aan Genk en zijn fans. Een verdiende titel. 2) BTID! Fier op club, zijn spelers en leko. Ze hebben tot de laatste kans gevochten en geloofd in een titel. Maar gisteren was niet goed genoeg om de titelstrijd nog 1speeldag langer te maken. Met een mannetje meer moet je naast druk toch ook iets meer kunnen brengen. DIatta was op de linkerflank onzichtbaar. Amrabat had veel moeite met zijn balcontroles, en dennis zakte na de rust weg (die ondanks de dubbele mandekking, in de eerste helft wel paar keer voor gevaar kon zorgen) 3) Dikke duim voor de VAR bij rode kaart. Was een correcte beslissing. 4) De fase bij de goal van Openda en de fase tussen mata en Oulare wil ik wel nog eens beter terug zien. Want daar heb ik toch mijn twijfels bij. Hop naar de laatste thuismatch tegen antwerp, en met winst afsluiten voor de fans. (en hopen dat antwerp plek 3 verliest, aangezien zij ook alles gingen doen om club de titel te doen verliezen :-p )

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...