Brechtovic

Leden
 • Aantal items

  3.710
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Brechtovic

 • Titel
  Aanvoerder
 • Verjaardag 13-10-87
 1. Anderlecht: a new era!

  Bondscoach? Na het EK2020 waren heel veel bondscoaches de kop van jut. Ik zag wel wat leutigheid in de kans om bondscoach te worden van een leuk land. Zowel Turkije, Denemarken, Zweden en Tsjechië zagen wel potentieel in mijn capaciteiten. Ik koos voor de Denen, want die hebben wel een talentvolle lichting. In de Nations League zaten we in een groep met Italië en Engeland, geen sinecure dus. Vooraf had ik als doelstelling om in de A-divisie te blijven, maar je weet nooit natuurlijk. Op Wembley kregen we een pak voor de broek, maar dat nam ik volledig op mezelf. Ik was te positief en we werden afgestraft op de counter. Thuis konden we de Engelsen onder controle houden en de Italianen waren we twee matchen lang de baas. 7/12 zou ons moeten verzekeren van het behoud in divisie A, maar uiteindelijk bleek zelfs dat we naar de finaleronde gingen! In die finaleronde nemen we het op tegen Spanje, Frankrijk of België. Benieuwd hoe ver we geraken!
 2. Online JPL - Wedstrijdschema & Teamverdeling

  Ah ideaal. Ik zal één van die momenten ook wel online zijn normaal.
 3. Online JPL - Wedstrijdschema & Teamverdeling

  @Iker en @ivago Wanneer tijd dit weekend?
 4. Online JPL - Speeldag 18

  De race voor po1 ligt nog volledig open!
 5. Raad het stadion !

  De Graafschap?
 6. F1 Prono - Klassement

  Nog 350 punten te winnen. Podium is nog mogelijk!
 7. Meeting : old skool

  Graag, maar beschikbaarheid is een ramp voor mij. Bijna alle weekends tot en met mei zitten zo goed als vol. Qua datum moet je dus geen rekening houden met mij. Ik zie wel wat ik eventueel kan forceren dan.
 8. FCL - Fantasy Champions League 2018-2019

  Op het laatste moment toch Benzema kapitein gemaakt ipv Lewandowski
 9. Champions League

  Real Madrid is echt aan een rampseizoen bezig.
 10. Raad het stadion !

  Is dat niet Basel? Ben daar eens geweest en herinner me dat het vlak bij de sporen lag.
 11. Anderlecht: a new era!

  September - oktober 2020: In september begint traditioneel het Europese voetbal en ook in de Croky Cup kwamen de eersteklassers erbij. Het programma werd dus wat drukker, waardoor ik aan het roteren sloeg. In de competitie kregen we niet de moeilijkste tegenstanders voorgeschoteld, dus ik verwachtte nauwelijks puntenverlies. Al weet je nooit na Europese matchen hoe je team reageert. Het liep zelfs beter dan verwacht, want alle wedstrijden werden winnend afgesloten. Ik baalde wel een beetje van de tegengoals in september. Enkele tactische ingrepen leken de oplossing te bieden in oktober. Na 11 wedstrijden ziet de stand er als volgt uit: In de Champions League werden we ingedeeld bij Arsenal, Dortmund en CSKA Moskou. Tijdens de persconferentie over de loting was ik klaar en duidelijk: Europees overwinteren is een must. We mochten thuis openen tegen de Russen uit Moskou, dus het was direct erop of eronder. Daarna moesten we op bezoek bij Arsenal en Dortmund. De Russen hielpen ons door een snelle rode kaart. We namen snel afstand en konden de match rustig uitspelen. Op bezoek bij Arsenal werden we werkelijk van de mat gespeeld, maar als bij wonder hielden we stand tot in de 83ste minuut. André Gomes zorgde voor de verlossende treffer voor de Gunners. In Dortmund maakte ik mijn spelers duidelijk dat ze niets te verliezen hadden. De match ging dan ook continu op en neer, maar Ivanovic was in grote doen en prikte vlak voor en vlak na rust een doelpuntje binnen. Ook hier lijkt de tactische ingreep te werken, al moet ik toegeven dat de afwerking van de Borussen echt dramatisch was. Dit geeft volgende stand: Benieuwd of we verder kunnen gaan op hetzelfde elan!
 12. Beste TV Series 2018

  Het laatste jaar veel nieuwe series gezien, dus zal zeker eens tijd maken voor een lijstje.
 13. Eredivisie voorspellen

  Willem II - Ado Den Haag 2-1 PEC Zwolle - NAC Breda 2-2 AZ - Excelsior 3-0 Heracles Almelo - PSV 0-4 Vitesse - VVV Venlo 2-0 SC Heerenveen - FC Utrecht 2-3 Ajax - De Graafschap 6-1 FC Groningen - FC Emmen 1-1 Feyenoord - Fortuna Sittard 3-0
 14. Vuurwerk 2018/2019

 15. Iker @ Lommel

  Waarom spelen jullie tegen Oostende in de Gaverbeek?