Rhand

De "echte" 12de-man
 • Aantal items

  2.756
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rhand

 • Titel
  Aanvoerder
 • Verjaardag 05-06-86

Profile Information

 • Gender Not Telling
 • Locatie: Gdansk, Polen

Recente bezoekers van dit profiel

2.028 profielweergaven
 1. 12de-man Worldsongfestival #5

  Vergeten, drukbezette vent dat ik ben. Zal het dit weekend regelen.
 2. Europa Universalis IV (aka de forumhype)

  Had onlangs de Rule Brittannia uitbreiding gekocht en wou het eens testen met Engeland, maar echt ongelooflijk hoe zot OP die zijn dankzij hun missies. En ge kunt daar echt geld lijk slijk mee verdienen, met die mannen. Ik heb sinds dag 1 NOOIT mijn maintenance moeten verlagen om geld te sparen of positief te blijven. Helaas omwille van hun "English Monarchy" kunt ge maar 60 Absolution vergaren (tenzij ge switched, maar had weinig zin om daar tijd in te besteden), dus rond 1760 gestopt met veroveren omdat een world conquest toch niet meer ging lukken. Toch weer een goeie 10 Achievements behaald. Op Steam ondertussen aan 116 van 285 achievements, ofte 41%. Nu ne keer echt eens focussen op een World Conquest, met de Ottomans en als Orthodox nation om het toch speciaal te houden.
 3. Champions League

  Russische en Oekrainse clubs gaan niet samen in de poule.
 4. 12de-man Worldsongfestival #5

  12 punten voor Duitsland.
 5. Wat zien jullie graag in Fm19?

  Is dat serieus nog niet veranderd? Daar ergerde ik mij toch het meeste aan, aan die saaie persconferenties. Maar sla ze niet over want dan krijg je een slechte reputatie die een negatieve indruk kan nalaten op uw spelers!
 6. Bruk-Bet Nieciecza Termalica

  Neen, die zitten gelukkig ondertussen weer in tweede klasse.
 7. Bruk-Bet Nieciecza Termalica

  Omdat Dudelange vorige week Legia Warszawa heeft uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League. Men lacht dus niet met Dudelange zelf, maar met de situatie.
 8. Bruk-Bet Nieciecza Termalica

  Iedereen in Polen lacht er ook mee
 9. Bruk-Bet Nieciecza Termalica

  Als Belg wonende in Polen, moet ik je toch teleurstellen. Ik had al van dit clubje gehoord. En ik moet er van walgen, dit is Westerlo tot in de 4e macht. Had absoluut niks te zoeken in Ekstraklasa en hoe langer ze wegblijven, hoe beter. Niks "helaas" aan (Maar goed om het Poolse voetbal hier wat aandacht te zien krijgen!)
 10. Premier League

  2 Engelsen op gans het wedstrijdblad in Chelsea - Arsenal, om van te bleiten. Zoveel geld en zo weinig investeringen in de eigen jeugd.
 11. 12de-man Worldsongfestival #5

  USA - Too Many Zooz
 12. Welke games speel jij?

  Welke tijdsperiode is uw specialiteit?
 13. Steun onze community!

  Klopt, meer zelfs ook, maar zijde gij da wel weerd, menneke?
 14. Hoe verslaafd ben jij aan FM?

  FM 2010: 327 hours FM 2011: 175 hours FM 2012: 92 hours FM 2014: 861 hours FM 2017: 90 hours Heel weinig nog maar, het is mij iets te moeilijk geworden om gewoon een simpel tactiekske op te stellen en kampioen te spelen. Veel te tijdrovend, en ik word gemakkelijk zot als het spel niet meewerkt. Voor mij is het niet ontspannend om te vaak te verliezen, fuck realisme.
 15. Steun onze community!

  Altij mor betalen, betalen, betalen!