Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Rhand

The MVP Platinum
 • Content Count

  3,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Rhand last won the day on May 29

Rhand had the most liked content!

Community Reputation

953 Excellent

About Rhand

 • Rank
  Aanvoerder
 • Birthday 06/05/1986

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locatie:
  Gdansk, Polen

Recent Profile Visitors

2,768 profile views
 1. Rhand

  Films & Series

  Casa de Papel gezien. Seizoen 1 - Wou er eigenlijk niet aan beginnen omdat ik veel positieve commentaren gehoord heb, en dus wou wachten tot de serie gedaan was zodat ik in een keer alles kon bekijken. Helaas dacht mijn vrouw daar anders over, dus over enkele dagen kan ik gaan vloeken dat ik verdorie 6-18 maanden mag wachten op seizoen 4. Hele goeie serie, maar vind het soms maar zwak geschreven en de Engelse dub komt niet overeen met de Engelse ondertitels wat ook storend werkt. Seizoen 2 - Gelukkig maar 9 episodes, 13 was toch wat teveel van het goede wat teveel dode/zwakke momenten tot gevolg had. Ook seizoen 2 was over het algemeen heel aangenaam kijkvertier, maar de hoeveelheden "stommiteiten" om bepaalde plotpunten in gang te brengen, begon met momenten lichtelijk te storen. Seizoen 2 heeft eigenlijk een goed, sluitend einde. Ben aan het twijfelen om seizoen 3 te bekijken, ik krijg een beetje de indruk (mede omwille van het feit dat het bijna 2 jaar geduurd heeft) dat men het internationale succes niet verwacht had en dat men er dan munt probeert uit te slaan met een 3e seizoen. Iemand die me vertellen kan of het een (relatief) hoog niveau aanhoudt, of is het toch een pak minder? Ik wil het niet in het desbetreffende topic plaatsen omdat ik dan wrs gespoiled wordt door de andere reacties.
 2. Rhand

  [QUIZ]Tomorrowland

  Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 70/100 Mijn tijd 65 seconden  
 3. Hah, voor niks mij gespoeid zo snel te stemmen! Ik had mijnen tijd kunnen pakken. Leeft den @ivago nog?
 4. Sorry, ik was voor zaken in India de laatste weken. Ik stuur het vandaag op, vanavond. Beloofd.
 5. Net de Ierse inzending bezien, die clip is opgenomen op nog geen 5 minuten van waar ik twee jaar lang gewoond heb. Ik heb twee jaar lang enkele keren per week gaan winkelen in die straat zelf. Goh hoooh, tripke down memory lane zeggen we dan.
 6. Hopelijk is mijn inzending ditmaal geen dikke nul. Ik krijg graag complimentjes van u!
 7. Dat is het toch elke editie niet, tenzij je van rock/metal houdt.
 8. Voila se, ik wist wel dat ik jou kon motiveren met mijn deadline.
 9. Rhand

  Ik vloek over FM

  Ja, der zijn er hier nog een paar die zouden vloeken als ze met Cercle moesten spelen.
 10. Tijd begint te dringen he vriend, nog 2 jaar om de CL te winnen. Anders stop ik met volgen... Da willen we ook niet he?
 11. Ge zijt precies nog niet begonnen, dus doen ik maar mee. COLOMBIAAAAAAA *snuif*.
 12. Rhand

  Ik vloek over FM

  9 keer in 1 week tijd op het doelkader getrapt! 9 keer!
 13. Seizoen 4 - Deel 1: De heenronde zit erop, het is toch een stuk moeizamer gegaan. We morsten met punten tegen kleinere clubs (ondanks zwaar overwicht, FM-style) en tegen onze rechtstreekse concurrenten krijgen we zowel bij Nottingham als San Jose een rode kaart in de eerste 10 minuten, komen we toch op voorsprong om achteraf enkel het deksel op de neus te krijgen. Zeer frustrerend. Maar bon, we staan op kop en dat is het belangrijkste. Copa Origens (de cup voor alle 7e + 8e divisie clubs) We spelen goed en kennen weinig problemen, doel van het bestuur is de halve finale maar ik hoop stiekem toch op winst. Als we tegen Altach winnen, komen we in de Kwart Finale. Copa Mondialito: (de cup voor alle 1000+ clubs in de competitiestructuur) Ook hier spelen we goed en schakelen we met NY City, Rubin Kazan en Udinese toch weer clubs uit een hogere divisie uit. Palmeiras zit in de 3e divisie, maar staat op een degradatieplaats dus ik hoop dat we een ronde verder komen. In deze cup zijn er 8 rondes voor je in de kwartfinale komt. Er zijn nog 4 clubs uit mijn of lagere divisies in het tornooi, maar gelet op hun tegenstanders (Barcelona, Chelsea en Monaco) heb ik waarschijnlijk het meeste kans om verder te komen. Nu nog enkel de Januari maand overleven waarbij letterlijk elke speler uit mijn team elke dag nieuwe aanbiedingen krijgt en waarbij ik het wel moet afwijzen, want de boden zijn lager dan waarvoor ik ze destijds gekocht heb. Soms zelfs pas een jaar geleden...
 14. Rhand

  Ik vloek over FM

  Miles lijkt mij ne wanker te zijn.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...