Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Rhand

The MVP Platinum
 • Content Count

  3,184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Rhand last won the day on January 29

Rhand had the most liked content!

Community Reputation

1,095 Excellent

About Rhand

 • Rank
  Aanvoerder
 • Birthday 06/05/1986

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locatie:
  Gdansk, Polen

Recent Profile Visitors

3,156 profile views
 1. Rhand

  De Mol 2020

  Wij zijn allemaal Iker's laatste post in de Forum Awards aant lezen...
 2. Rhand

  De Mol 2020

  Kunnen we niet gewoon zonne kleine adopteren en/of meesmokkelen in de bagage?
 3. Kostprijs van de gehele transfer voor Dortmund, als alle bonussen betaald worden, is 70+ miljoen euro. Ze gaan der hun broek nog aan scheuren als ze zijn contract niet weten te vernieuwen...
 4. 12 punten van Wisconsin: check
 5. Staatsveiligheid is hier net langsgeweest op zoek naar explosieven omdat ik zo'n grote bom heb aangeleverd aan deze competitie.
 6. Staat veel te hoog. Interessant concept dat compleet kapotgemaakt is met hele saaie verhaallijnen. Veel te veel nutteloze filler. Zowat elke serie in de top-10 is kwalitatief en objectief gewoon stukken beter.
 7. Sorry ivago, maar kga niet eens op Play klikken. Garantie de laatste plaats, ik hoef zelfs niet te wachten op de clip van Blup.
 8. Volgens mij hebt ge de verkeerde naam gepost, @hjs666. Iedereen weet dat @Pica enkel hiphop selecteert. Zoals @Iker enkel Metal selecteert. Iedereen. Weet. Dat. Voor iemand als ik met Asperge is het belangrijk dat er consistentie is in het leven en dit soort dingen zorgt voor problemen. Ik begin hier te zweten en krijg hartkloppingen. Fix dit plies. Wat is het volgende, @ivago die op witte grietjes valt? Haha, hallo, is dit candid camera ofzooo??
 9. DVDs kopen in 2020, maar Iker toch!
 10. Altijd hetzelfde lieke met u, Iker!
 11. Het probleem met Vlaamse series is dat als ge dat eenmaal niet gekeken hebt toen het op TV kwam, ge heel weinig kans hebt om het achteraf online te bekijken. Ik kan elke Amerikaanse serie uit deze lijst binnen de 5 minuten beginnen te downloaden, maar een Vlaamse serie? Niet echt. Zo wil ik Het Eiland wel zien, maar weet gewoon niet waar.
 12. Januzaj is al effe niet meer opgeroepen geweest. Neen, Trossard, Verschaeren, Lestienne. ook nen Benteke heeft geen recht op een selectie, maar dat is niet hetzelfde type als Raman.
 13. Rhand

  De Mol 2020

  Dus diegene die de lijst het slechtst invuld wordt beloond en hoeft niet meer mee te doen? Of wordt de afvaller bepaald aan de hand van de antwoorden van de anderen?
 14. En Izquierdo krijgt genen bal meer tussen de palen in een betere competitie. Terwijl Raman scoort bij een degradatiekandidaat en een subtopper in de Bundesliga. Laat ons niet teveel blindstaren op prestaties in de Jupkes lieg. Dat is net hetgeen je in je eerste post aanhaalt, spelers kunnen een topseizoen of twee hebben, maar dat blijft niet duren en tegen betere tegenstand kunnen ze niet datzelfde herhalen. Goed, ik ga genen topspeler maken van Raman maar vind wel dat hij meer respect verdient voor zijn prestaties die toch voor het derde seizoen op rij aanhouden in een sterke competitie. Er zijn een aantal spelers in de afgelopen maanden opgeroepen waarvoor hij zeker niet moet onderdoen, zeker niet op basis van prestaties.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...