Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Rhand

Leden
 • Aantal items

  2.867
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  43

Rhand won de laatste dag op 12 november 2018

Rhand had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

853 Excellent

Over Rhand

 • Titel
  Aanvoerder
 • Verjaardag 05-06-1986

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locatie:
  Gdansk, Polen

Recente bezoekers van dit profiel

2.370 profielweergaven
 1. Rhand

  Transfermarkt [Buiten België]

  Goeie keuze voor hem, is toch te oud om nog veel te betekenen in een top-competitie. Veel geld, en hij gaat zich daar op offensief vlak goed kunnen uitleven. R&F hebben met Renatinho en Zahavi twee toppers vooraan rondlopen.
 2. Rhand

  Totale Quiz rangschikking

  2 vraagjes 1) Je ziet telkens maar de top-10 resultaten, zelfs als organisator. Kan je in de opties niet aanzetten dat je een complete ranking kunt bekijken? 2) Is er geen optie die een totaal klassement opstelt van alle gespeelde quizzes om zo de beste quizzer te achterhalen?
 3. Rhand

  Ongezien! Krijg FM19!

  Goed initiatief, hopelijk wat respons. Nu, het lijkt me wel moeilijk om over iets in FM 2019 te schrijven, zonder dat je FM 2019 hebt. Kan je die code niet reeds aan mij geven, dan beloof ik dat ik achteraf een gids schrijf
 4. Rhand

  [QUIZ] Grappige Plaatsnamen

  Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 31/100 Mijn tijd 97 seconden  
 5. Rhand

  [QUIZ] I'm so SMRT, I mean SMART

  Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 76/100 Mijn tijd 212 seconden  
 6. Rhand

  Beste TV Series 2018

  The IT-Crowd, geweldig!
 7. Rhand

  The best striker

  Allez, ik merk het al. Ik gaan weer gans de sign-up geblesseerd zijn. Jeej.
 8. Rhand

  BNK: 2019 - Inschrijvingen

  Zonder FM 2019 kan ik niet meespelen.
 9. Rhand

  [QUIZ]De Football Manager quiz!

  Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 41/100 Mijn tijd 120 seconden  
 10. Rhand

  Blup008@Tarup/Pårup

  Technisch gezien kan je niet degraderen daar de competitie niet speelbaar is en jij dus lang daarvoor reeds ontslagen zult worden.
 11. Rhand

  Overige competities

  Jullie bedoelen dat zonder loon spelen? Of zitten Anderlecht en Standard in vieze papieren dat ze leningen van ex-spelers nodig hebben?
 12. Rhand

  Welke games speel jij?

  Eerst de 10 games uitspelen die ik met Kerstmis gekocht heb. dan de 20 ongespeelde games eens spelen die ik nog niet eerder gespeeld heb maar die ik in de afgelopen jaren in Steam sales gekocht heb omdat ze zo goedkoop waren.
 13. Rhand

  Overige competities

  Jakub Blaszczykowski terug naar Wisla Krakow, de club waar het voor hem allemaal begon 15 jaar geleden. Uit dankbaarheid om hem destijds te lanceren en omdat ze nu in geweldig vieze financiele papieren zitten, zal hij (als ik het Pools goed begrepen heb) geen salaris laten uitbetalen EN schenkt hij een lening van 1 miljoen euro om hen te laten overleven tot ze een nieuwe eigenaar gevonden hebben. Held.
 14. Rhand

  Iker @ Lommel

  Shots fired
 15. Rhand

  Blup008@Tarup/Pårup

  Waar is die ambitie man? 2 jaar per promotie, 2 jaar om kampioen te spelen en dan nog 4 jaar over om de CL te winnen. Apenootjes.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×