Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Rhand

De MVP Platinum
 • Aantal items

  3.038
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  45

Rhand won de laatste dag op 9 maart

Rhand had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

921 Excellent

Over Rhand

 • Titel
  Aanvoerder
 • Verjaardag 05-06-1986

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locatie:
  Gdansk, Polen

Recente bezoekers van dit profiel

2.516 profielweergaven
 1. Rhand

  Blup008@Tarup/Pårup

  Mooie kern ondertussen!
 2. Rhand

  Kleine vragentopic

  Ik kon pas extra transfergeld vragen aan het bestuur toen ik de financiele status "Rijk" had. Daarvoor moest ik 60 miljoen euro op de bankrekening hebben staan...
 3. Aan allen die op mij gestemd hebben, dank u wel! Aan @ivago, ook bedankt! Aan @hjs666, de grootsten bedankt van allemaal om dit platform in leven te roepen waarop ik eindelijk een keer succesvol naar de sterren kon grijpen!
 4. Rhand

  Blup008@Tarup/Pårup

  Willen er overigens al betere spelers naar u toekomen of moete het nog altijd met een huurlingenleger presteren?
 5. Allez, nog maar eens in de slotfase de playoff matchen verloren KV wel beste ploeg over gans het seizoen.
 6. We zijn er bijna, we zijn er bijna... maar nog niet helemaal!
 7. Seizoen 3 - Januari update: Na de nederlaag zijn we bezig aan een heel sterke reeks. We winnen 8 keer op rij en slikken maar 2 tegendoelpunten. 23-2 doelsaldo. Wel een zure nasmaak want het record in de reeks van wedstrijden zonder tegendoelpunt staat op 7 wedstrijden. De wedstrijd tegen Xanthi was onze 7e en net daar slikken we in de laatste 10 minuten na concentratieverlies een tegendoelpunt. Zeer sneu. Dankzij onze sterke reeks hebben we onze voorsprong uitgebouwd tot maar liefst 18 punten op onze eerste achtervolger, uiteraard Brentford, en reeds 25 punten op de 5e, promotie kan dus reeds binnen enkele wedstrijden verzekerd worden! Helaas ook minder goed nieuws. In de transferperiode werden al mijn spelers het hoofd zot gemaakt, en ondanks mijn hoge reputatie (hoogste van de divisie 8 en 9), werden er veel basisspelers boos als ik boden van divisiegenoten of lagere divisieclubs afwees, zelfs al was het bod onder hun waarde. Uiteindelijk heb ik mijn twee sterspelers Kore en Gabrielzinho (links en rechts wing) moeten verkopen, maar wel beiden voor een stevige prijs. Niaz Muhammed was onze basisspeler in de verdediging en Santoro was onze fantastische box to box midfielder, maar beiden wilden ze gelijk weg dus heb ik er een iet of wat deftige transferprijs weten uit te pietsen. De rest waren ofwel overbodig ofwel back-ups. Uiteindelijk ook een paar transfers gerealiseerd: Karen en Nelson zijn back-ups, Shu Yanjun is gehaald om Kore te vervangen op links. Benieuwd of het hem lukt!
 8. Je gaat alleszins geen kampioen spelen dit jaar! Beetje jammer want ik vind Corinthians een lelijke club, DE club van Sao Paulo is natuurlijk Palmeiras! Maar het is een leuke competitie, dat wel! Succes bro!
 9. Rhand

  Blup008@Tarup/Pårup

  Knap gedaan. 2023 en al in de kampioenengroep. Nog 6 jaar om mijn voorspelling te doen uitkomen! Go Blup!
 10. Zo gaat het bij mij al mijn spelers! Mijn toptalent Romain Michel, wil naar Dynamo Dresden... een divisie lager!
 11. Dit is wel vervelend, omwille van verschillende redenen: Ten eerste heeft iedereen meer dan 30 miljoen als transferbudget, en moet ik telkens vijfmaal bieden wat een speler waard is voor ze mijn boden accepteren dus waarom zou ik boden onder de spelerwaarde accepteren voor de beste speler van mijn ploeg en de speler met de hoogste gemiddelde beoordeling na 20 wedstrijden? Ten tweede heb ik de hoogste reputatie in de divisie, hoger dan Paderborn. Dus waarom zou je incredibly interested zijn? Ten derde sta ik ruim aan de leiding, terwijl Paderborn maar derde staat met 11 punten minder dan mij, in een andere reeks. Belachelijk.
 12. Seizoen 3 - 1e Helft: We spelen heel goed, we kennen weinig problemen in de reeks. Helaas geen seizoen van records, behalve van doelpunten gescoord. Daar zullen we het record voor halen. Dit is de match die we verloren, waarbij we een penalty gemist hebben: Op hetzelfde moment deed Brentford dit: Dit is het klassement, ruim aan de leiding: In de Bekers werden we tweemaal uitgeschakeld door 7e divisie clubs, en vrij onterecht ook, maar goed. Succes zorgt voor interesse van de echte topclubs:

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...