Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Rhand

De MVP Platinum
 • Aantal items

  3.038
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  45

Alles dat geplaatst werd door Rhand

 1. Rhand

  Blup008@Tarup/Pårup

  Mooie kern ondertussen!
 2. Rhand

  Kleine vragentopic

  Ik kon pas extra transfergeld vragen aan het bestuur toen ik de financiele status "Rijk" had. Daarvoor moest ik 60 miljoen euro op de bankrekening hebben staan...
 3. Aan allen die op mij gestemd hebben, dank u wel! Aan @ivago, ook bedankt! Aan @hjs666, de grootsten bedankt van allemaal om dit platform in leven te roepen waarop ik eindelijk een keer succesvol naar de sterren kon grijpen!
 4. Rhand

  Blup008@Tarup/Pårup

  Willen er overigens al betere spelers naar u toekomen of moete het nog altijd met een huurlingenleger presteren?
 5. Allez, nog maar eens in de slotfase de playoff matchen verloren KV wel beste ploeg over gans het seizoen.
 6. We zijn er bijna, we zijn er bijna... maar nog niet helemaal!
 7. Seizoen 3 - Januari update: Na de nederlaag zijn we bezig aan een heel sterke reeks. We winnen 8 keer op rij en slikken maar 2 tegendoelpunten. 23-2 doelsaldo. Wel een zure nasmaak want het record in de reeks van wedstrijden zonder tegendoelpunt staat op 7 wedstrijden. De wedstrijd tegen Xanthi was onze 7e en net daar slikken we in de laatste 10 minuten na concentratieverlies een tegendoelpunt. Zeer sneu. Dankzij onze sterke reeks hebben we onze voorsprong uitgebouwd tot maar liefst 18 punten op onze eerste achtervolger, uiteraard Brentford, en reeds 25 punten op de 5e, promotie kan dus reeds binnen enkele wedstrijden verzekerd worden! Helaas ook minder goed nieuws. In de transferperiode werden al mijn spelers het hoofd zot gemaakt, en ondanks mijn hoge reputatie (hoogste van de divisie 8 en 9), werden er veel basisspelers boos als ik boden van divisiegenoten of lagere divisieclubs afwees, zelfs al was het bod onder hun waarde. Uiteindelijk heb ik mijn twee sterspelers Kore en Gabrielzinho (links en rechts wing) moeten verkopen, maar wel beiden voor een stevige prijs. Niaz Muhammed was onze basisspeler in de verdediging en Santoro was onze fantastische box to box midfielder, maar beiden wilden ze gelijk weg dus heb ik er een iet of wat deftige transferprijs weten uit te pietsen. De rest waren ofwel overbodig ofwel back-ups. Uiteindelijk ook een paar transfers gerealiseerd: Karen en Nelson zijn back-ups, Shu Yanjun is gehaald om Kore te vervangen op links. Benieuwd of het hem lukt!
 8. Je gaat alleszins geen kampioen spelen dit jaar! Beetje jammer want ik vind Corinthians een lelijke club, DE club van Sao Paulo is natuurlijk Palmeiras! Maar het is een leuke competitie, dat wel! Succes bro!
 9. Rhand

  Blup008@Tarup/Pårup

  Knap gedaan. 2023 en al in de kampioenengroep. Nog 6 jaar om mijn voorspelling te doen uitkomen! Go Blup!
 10. Zo gaat het bij mij al mijn spelers! Mijn toptalent Romain Michel, wil naar Dynamo Dresden... een divisie lager!
 11. Dit is wel vervelend, omwille van verschillende redenen: Ten eerste heeft iedereen meer dan 30 miljoen als transferbudget, en moet ik telkens vijfmaal bieden wat een speler waard is voor ze mijn boden accepteren dus waarom zou ik boden onder de spelerwaarde accepteren voor de beste speler van mijn ploeg en de speler met de hoogste gemiddelde beoordeling na 20 wedstrijden? Ten tweede heb ik de hoogste reputatie in de divisie, hoger dan Paderborn. Dus waarom zou je incredibly interested zijn? Ten derde sta ik ruim aan de leiding, terwijl Paderborn maar derde staat met 11 punten minder dan mij, in een andere reeks. Belachelijk.
 12. Seizoen 3 - 1e Helft: We spelen heel goed, we kennen weinig problemen in de reeks. Helaas geen seizoen van records, behalve van doelpunten gescoord. Daar zullen we het record voor halen. Dit is de match die we verloren, waarbij we een penalty gemist hebben: Op hetzelfde moment deed Brentford dit: Dit is het klassement, ruim aan de leiding: In de Bekers werden we tweemaal uitgeschakeld door 7e divisie clubs, en vrij onterecht ook, maar goed. Succes zorgt voor interesse van de echte topclubs:
 13. Ik wou ook is ne keer winnen. Volgende editie ga ik weer voor de laatste plaats, as usual.
 14. Heel mooi! Ik hoop op een avontuur in Argentinie of Brazilie, dat zien we hier amper.
 15. Zwijg is maat. Jaloezie, noem ik dit. Afgunst!
 16. Zodat em eindigt als winnaar.
 17. Rhand

  Ik vloek over FM

  elke kans voor de tegenstander is altijd raak, altijd. Om gek van te worden, zeker als ge daardoor uitgeschakeld zijt in den Beker.
 18. Leuk dat je het op deze manier brengt.
 19. Seizoen 3 - Augustus: We zijn bijna klaar voor het nieuwe seizoen! We hebben een hoop transfers gemaakt, vooral met het oog op de toekomst want er is op onze goalie na (die een clausule had van 7.5 miljoen en niet wou bijtekenen omdat ik zogezegd het coach team niet versterkt heb) niemand weggegaan. Figueroa en Nsiala zijn linkerbacks die ongeveer evenwaardig zijn en Grisez moeten vervangen die toch te licht begon te worden. Leandro Fernandes stond bij Juve op de transferlijst en wordt nummer 1 centraal op het middenveld naast Santoro. Balcombe was tweede doelman bij reeksgenoot Brentford en gezien ik een nieuwe doelman nodig had, heb ik hem aangetrokken. Zou beter zijn dan Gaston Gomez die al heel goed was voor onze reeks. Ook in Augustus nog een talentje weggeplukt bij een reeksgenoot, Zrinjski Mostar, die daar op de transferlijst stond. Heeft een aardig potentieel en als je voor zo weinig geld de tegenstand toch wat kan verzwakken, ga ik het niet laten. Veel geld uitgegeven daar alle clubs (zelfs in D10) minstens 15-20 miljoen euro op de rekening hebben staan en ze dus niemand meer goedkoop moeten laten gaan. Wel opmerkelijk dat het bijna onmogelijk is geworden om jonge talenten van kleinere clubs die niet in deze competitiestructuur aantreden, aan te trekken. Enige reden die ik me kan bedenken is dat deze nieuwe competitie in oceanie plaatsvind, onze landen ook aangepast zijn naar oceanie en men daardoor niet naar hier wil komen. Er was een Russisch toptalent dat zijn contract bij een Russische 3e klasser zag aflopen en daarna 6 maanden contractloos bleef ondanks elke maand een poging van mij om hem in te lijven. Zit nu weer bij een Russische 3eklasser. Hallucinant. Deze kern moet het doen dit jaar, een beetje teveel spelers (28), maar de laatste jaren had ik na nieuwjaar toch iets teveel blessures en schorsingen en vermoeidheid bij spelers opgemerkt. En het zijn toch allemaal 16- en 17-jarigen met "rotatiesysteem" als contractstatus dus veel klachten verwacht ik nog niet. Noubissi is er nog steeds bij, ik heb geen goede offers gekregen en hij zeurde niet om te vertrekken dus hij blijft voorlopig de aanval dragen en Michel kan zich in zijn schaduw verder ontwikkelen. Geen problemen gehad in de aanloop naar het nieuwe seizoen: De verwachtingen van het Bestuur: De prognoses op de vooravond van de start van het nieuwe seizoen: Plots ben ik naar de eerste plek gebombardeerd. Brentford is van 3 naar 4 gezakt en Goztepe zelfs helemaal naar de 27ste plek. Alcorcon komt dan wel op de 25ste plek in de prognose lijst, dus mogelijk zijn ze sterker dan ik verwacht had. Het goede nieuws is dat de top-4 ditmaal promoveert, en dat lijkt me op voorhand al een certitude gelet op mijn groepsgenoten.
 20. In't echt is Al-Ittihad wel een van de sterkste ploegen in Azie. Succes!
 21. Seizoen 3 - Juni: Einde Juni en de groepen worden geloot. Wij zitten in de 8ste divisie ditmaal, samen met Oostende. We worden echter niet met onze Belgische genoot ingedeeld, maar wel met Brentford nogmaals! Vorig jaar konden we ze afhouden, dit jaar ook? Tegen wie spelen we dit seizoen? AC Omonoia: We mogen naar Cyprus! Zou geen problemen mogen leveren. AD Alcorcon: Spaanse club. Samen met ons van Divisie 10 naar Divisie 9 en Divisie 8 gepromoveerd. Geen slechte ploeg dus. Uitkijken. Brentford: Deze Britse club hoeft geen introductie meer, we speelden er vorig jaar ook reeds mee samen. Wederom mijn grootste concurrent. Clermont Foot: Franse club, geen slecht ploeg maar geen titelkandidaat mijn insziens. Danubio FC: Komt uit Uruguay, zie ik evenmin meedoen voor promotie, Deportivo Pasto: Nog eentje uit Zuid Amerika, ditmaal uit Colombia. Ook deze mag geen probleem vormen. El Nacional: Uit Ecuador komen ze. Goztepe SK: Deze Turkse club heeft enkele gevaarlijke spelers waardoor ze tot de outsiders gerekend kunnen worden. Karpaty Lviv: Gezien ik vorig jaar tweemaal tegen een Oekrainse club heb verloren, gaan we deze toch niet onderschatten. Nacional (PAR): Zoals we uit de afkorting kunnen afleiden, afkomstig uit Paraguay. Olimpija Lublana: Sloveense club, zou geen probleem mogen vormen. Panionios: Grieks clubje. Parana: Braziliaanse club. Beschouw ik evenzeer als een outsider. Rheindorf Altach: Oostenrijkse club, velen wel bekend na de wedstrijd tegen AA Gent. Schachzjor Salihorsk: Uit Wit-Rusland afkomstig. Moeilijk in te schatten. Ujpest FC: Hongaarse club met een toptalent in doel, kan hem helaas niet losweken. Union Comercio: We mogen nog eens naar Zuid Amerika, ditmaal naar Peru. Xanthi: Tweede Griekse club uit de reeks. Top-5 kandidaat denk ik wel. Zrinjski Mostar: Uit Bosnie afkomstig, volgens mij geen gevaar. Volgens de bookies ben ik een van de topfavorieten om dit jaar weer kampioen te spelen: Opvallend is dat zowel Brentford als Goztepe ook zeer hoog genoteerd staan. Nog frappanter is dat 16 van de 20 hoogst genoteerden allemaal ploegen zijn die samen met mij gepromoveerd zijn uit de 9e divisie, en waarvan de meesten zelfs mee uit Divisie 10 gekomen zijn. Paderborn, die zowel in Divisie 10 als in Divisie 9 het meeste punten behaald heeft van alle clubs, wordt pas als 9e van alle clubs gepronostikeerd.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...