Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

JPL 2021/2022 - Speeldag 18


Dogfacedgremlin

Aanbevolen berichten

11 minuten geleden, Dogfacedgremlin zei:

 

Die verdediging van ZW stelt dan ook niks voor.
En hun spitsen weigerden van jullie gepruts achteraan te profiteren :D 

 

Die ploeg is ziek , Dury zijn jaar teveel zo lijkt het wel.

 

Bij ons is het gewoon echt zwak op verschillende aspecten:

Zo is er dus geen ene verdediger die nog kan draaien met de bal aan de voet, want ze spelen altijd achteruit, waarop ze nog wat tikken (met domme individuele fouten als gevolg) en dan Mignolet naar voren knalt (wat een prachtig aanvalsplan is gezien we daar een beer zoals CDK hebben staan).

 

We hebben dankzij het banken van Ruud nu wel weer opnieuw een middenveld, eentje die tactisch zich aan de organisatie kan houden, maar doordat de mannen vooraan enkel aan schijnverdedigen meer doen, kan de tegenstander met gemak een overtal op de flanken uitbuiten.

 

Die mannen vooraan hebben zo'n status gekregen, dat ze dus ongeveer hun goesting mogen doen. Gelukkig is dat in aanvallend opzicht wel nog schoon om te zien hoe de connectie CDK/Lang is, maar dat onnozel druk zetten met 1 of 2 man zonder enige vorm van plan, is dus voor onze defensie een ramp.  Doordat ze zo dom druk zetten, is er een boulevard open op het middenveld, waardoor de tegenstander dus zo goed als iedere keer een man meer situatie heeft. Dan moet je al een rappe Mata hebben om dat nog te corrigeren, wat we gelukkig hebben, maar dat is spelen met vuur.

 

Het ergste van allemaal is: we hebben al getoond dit seizoen hoe het wel moet :D . Dus we kunnen het wel, maar we kiezen ervoor om het niet te doen. Als de phille dan zegt dat ze daar hun focus op gelegd hebben deze week en dan gisteren zo'n match spelen, gewoon puur organisatorisch. Daar breekt men klomp van :happy: . 

 

Individuele kwaliteiten verbergen heel veel op dit moment, komt daar nog Buchanan bij, die meer dan welgekomen is, maar dat blijft niet duren.  Een zieke ploeg als ZW die toch 60% van de duels wint, dat is geen goed teken. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...