Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Pica

The MVP Platinum
 • Content Count

  10,340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  163

Pica last won the day on October 3

Pica had the most liked content!

Community Reputation

1,719 Excellent

About Pica

 • Rank
  Legende
 • Birthday 06/25/1989

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

6,268 profile views
 1. Wat een prestatie weer zeg, identiek hetzelfde recept als tegen Porto en wederom geraakten ze er niet door. Weer zo'n verhaal van is de tegenstander niet goed of niet goed dankzij Club, kip of het ei.
 2. Vooral die drie punten tegen ons dan
 3. Tijd voor een sprintje van anderhalve maand of zo
 4. De nemesis is daar weer volgende maand
 5. Ook een typische Wit-Russische naam
 6. Niet toevallig dat die twee bovenaan staan wel. Het programma is met het WK in het verschiet heel druk (waarom is er trouwens nu nog een interlandperiode, man man), dan moet je keuzes maken. Jutgla start niet, vanwege het risico op blessure, idem voor Boyata. Neemt niet weg dat we duidelijk met decompressie zaten na de gewonnen match in Porto, Standard was heel gretig en verdiende de overwinning. Bij ons was het over de hele lijn een paar procenten minder en dan betaal je dat cash tegen eender welke gemotiveerde tegenstander (heusden-zolder flashback). Al vond ik ons ook niet dramatisch eigenlijk, gaven niet veel weg, de pressing zat goed, maar dan straffen we de fouten bij Standard niet af en zij die wel bij ons. Als Skovke dan keer een mindere match heeft en Hans besluit ze niet binnen te koppen, dan krijg je dit Hele mooie tifo's van Standard trouwens, ronduit indrukwekkend.
 7. Ja zeg, wie had kunnen denken dat zelfs Sowah ging scoren in de CL! Straks sneeuwt het morgen nog Porto eerste halfuur baas gewoon, domme penalty fout en één machtige actie die Mignolet pakt, 1-0 aan de rust gevleid. Tweede helft was dan weer een heel ander verhaal, met vertrouwen (plots?), infiltraties en gewoon goeie aanvallen en kansen. 0-4 is hard, maar deze overwinning is zeker verdiend. De verhalen op voorhand hebben we na een halfuur niet meer op het veld gezien, misschien de verdienste van Club, misschien ook niet, maar desalniettemin een eerste referentiematch voor Carl. Onverwacht!
 8. Ik wist het! Proficiat!
 9. Dat er moet geroteerd worden, dat begrijp ik volledig, maar het gaat ons punten kosten.
 10. En als Leye niet wint dit weekend, zie ik die vliegen...
 11. Dat roteren gaat ons punten kosten, vermoedelijk zondag al een eerste keer

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...