Pica

Medewerker FM
 • Inhoud teller

  7.204
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Over Pica

 • Rank
  Sterspeler
 • Verjaardag 25-06-89

Profile Information

 • Gender Not Telling

Recent Profile Visitors

2.862 profile views
 1. Inzending 162 (Blup008)

  -1
 2. Champions League 2017/2018

  Toch basisspelers
 3. Champions League 2017/2018

  B ploeg
 4. JPL - Speeldag 16

  Als ze om de match aan je ballen komen wrijven en dan nog geraakt alles binnen dan weet ik het zo niet Los daarvan, de beperking van topmatchen en risico matchen op zondagmiddagen om 14u30 is ook licht overdreven, zeker gezien er veel matchen dit label krijgen Dan laat ik zijn optredens in de media nog buiten beschouwing, want wat hij daar soms gaat verkondigen . Soit, in dit soort zaken zijn de normale voetbalsupporters de dupe van de rest, dan ervaar je enkel de nadelen .
 5. JPL - Speeldag 16

  Hebben gestart met 4 uitmatchen van de 5 dus ja . Ooit moet je dan toch keer thuis spelen tegen iedereen ook Niet vergeten trouwens dat Brugge een zeer vervelende korpschef heeft. Die beschouwd de helft van de matchen als ongelooflijk super grote mogelijkheid tot rellen, waardoor er heel veel politie agenten moeten aanwezig zijn, waardoor als er een ander 'groot' evenement in of rond Brugge is, de match al niet in dat weekend mag vallen.
 6. JPL - Speeldag 15

  Paar flaters, waaronder in de verloren topper, maar deed het goed tegen Barça inderdaad . Ik volg hem nog sporadisch uit interesse. Vond ik echt een groot talent en dat heb ik niet vaak . Onze fysieke kwaliteiten zijn inderdaad niet te onderschatten.
 7. JPL - Speeldag 15

  Engels doet het bij Olympiakos ook niet super, dus ik zou er nog niet direct op rekenen moest hij gebleven zijn . Is nochtans een hele goeie voetballer. Het systeem is mijn insziens nog steeds in opbouw. De impulsen moeten komen van opschuivende centrale verdedigers. Dat vind ik fout. Dat mag en kan keer gebeuren, maar is ergens niet normaal. In cijfers klopt het plaatje volledig, maar de amateur voetbalkenner in mij ziet toch serieuze hiaten in onze opstelling: Defensief: geen middenveld, verdediging op één lijn en geen enkele afvallende bal is voor Club. Het is altijd gemakkelijker om het op één iemand af te schuiven en ik schuif dit probleem af op Vormer . Wil teveel zelf doen, loopt daardoor verkeerd, waardoor zeker onze rechtse flank constant te pakken valt. Iedere ploeg die durft voetballen kan op onze flanken in overtal komen. Waarom vallen er niet meer goals? We zijn tevens ook killers als er ruimte komt, dus veel ploegen durven niet voetballen. Ook scheelt het een hoop als Vossen speelt. Die komt mee verdedigen tot aan onze eigen 'carré' en is vaak daardoor de enige lopende defensieve man die we hebben. Leko lijkt dit allemaal 'normaal' te vinden, want ik quote "er staan genoeg mensen achter de bal". Gaat niet blijven duren denk ik. Offensief: aanvallers op één lijn, geen middenveld, teveel wordt er verwacht dat Vanaken het openbreekt, waardoor die een man (of twee) op hem krijgt en de aanvallende impulsen moeten komen van onze centrale verdedigers (niet gezeverd). Als je zoals gisteren ziet hoe we geen idee hebben hoe we door de blauw gele muur gaan geraken. Tot deze plots ons de bal cadeau doet en we dan een zeer mooi doelpunt scoren uit de reactie. Daar is Club goed in, spelen in de reactie. Waarom? Omdat we verdomd goeie voetballers hebben. Omdat de mentaliteit goed zit bij de meeste en we lopen veel, heel veel. Dat en stilstaande fases. Als het vast zit, kan je wel rekenen op een corner of vrije trap die goed valt. Dat zit wel snor. Ik ben nu ZEER streng voor Leko. Als je kijkt wat hij al neergezet heeft na een paar maanden, mag hij zeker nog een paar maanden blijven verder werken. Ik verwacht weliswaar nog veel meer dan wat we nu te zien krijgen. Het gaat vrees ik allemaal niet blijven duren, als we niet blijven groeien als ploeg. Ben benieuwd naar de komende weken alleszins.
 8. JPL SP 16 (24/11 - 20:30)

  Gent - Moeskroen 1 Antwerp - Mechelen 1 Oostende - Eupen 1 STVV - Lokeren 1 Beveren - Charleroi 1 Genk - Standard 1 Anderlecht - Kortrijk 1 Club Brugge - Zulte Waregem 1
 9. EUR SP 16 (24/11 - 20:30)

  VVV - Willem II 1 Sparta - Utrecht 2 Nice - Lyon 1 Monaco - PSG 2 Valencia - Barcelona 2 Betis - Girona 1 West Ham - Leicester 1 Liverpool - Chelsea 2 Dortmund - Schalke 04 1 BMGB - Bayern Munchen 2 Bologna - Sampdoria 2 Atalante - Benevento 1
 10. CL/EL SP 5 (21/11 - 20:45)

  Dortmund - Tottenham 1 Sevilla - Liverpool 1 Juventus - Barcelona 2 Atlético - Roma 2 Anderlecht - Bayern 2 Lazio - Vitesse 1 Nice - Zulte Waregem 1 Athletic - Hertha BSC 1 Lokomotiv Moskou - Kopenhagen 1 Everton - Atalanta 1
 11. Divided States Of America

  vré content van mijn staat
 12. JPL - Speeldag 15

  Niet veel matchen gezien dit weekend, enkel Club en delen van anderlecht Club was zwak de eerste 20 minuten, precies niet goed wakker. W-B was op zich niet veel beter, ik vraag me nog steeds af waar het vrank en vrije voetbal van hen gebleven is gisteren. Misschien in file op de E40 of zo . Club zwak, W-B niet veel beter. Komt DE fase natuurlijk met de niet gefloten penalty. Flagrant misser van de scheids ( niet zijn enigste trouwens ). De rest van de mogelijke penalty fases waren voor mij geen penalty. Dit soort situaties zijn in de grijze zone van het reglement en ga je altijd discussie over hebben dus. Videoref of niet. Ik uit niet vaak kritiek op de scheidsrechter, maar zowel de scheids als de lijnrechters hadden een offday. Langs beide kanten waren er acties afgevlagd die bijlange geen buitenspel waren. De gele kaart voor Vanaken was eigenlijk schwalbe van Bojevic, etc etc... Was niet pro of tegen Club, geen nood, ik zoek geen complotten, maar was wel een mindere dag van het trio in kwestie. Natuurlijk kan je spreken over de 'als' en 'maar' van de match na zo'n fase, maar moest W-B een penalty gekregen hebben EN ze gescoord hebben dan moest Club inderdaad achtervolgen en zag de match er anders uit. Anderzijds heeft Club al 68 thuismatchen op rij gescoord, dus panikeren zou ik ook niet gedaan hebben. In plaats daarvan kwam Club wakker en plots zie je Limbombe en Cools beter in het spel komen. Is Vanaken aanspeelbaar. Komt er diepgang in ons spel. 1 foutje van de verdediging van W-B later en Club scoort een prachtig doelpunt. Vanaf dan was de match eigenlijk gespeeld. Wat mij opvalt is dat als je kijkt naar het begin van het seizoen, zit je met een Cools, Mechele en Diaby die verguisd waren door de fans. Niet goed genoeg. Maar kijk, paar maanden later is Mechele een rots in de branding, heeft Cools plots 3 longen en is Diaby zowaar terug op niveau (al heeft die mega pech met zijn afwerking, wtf zeg ) Ook een hele sterke invalbeurt van Clasie. Bracht direct extra kwaliteit in de ploeg. Die moeten we gewoon inpassen. ons zwakste punt op dit moment (naast de doelman) is onze rechtse centrale verdediger. Deze kan niet voetballen. Poulain niet en Decarli ook niet. Ik zou durven Cools daar plaatsen (die kan tenminste een pass van 10m geven), Vormer naar rechts schuiven en Clasie centraal zetten. Zou veel zaken oplossen denk ik.
 13. JPL - Speeldag 16

  Weer een thuismatch
 14. S13: Speeldag 12

  6 punten blijft een onoverbrugbare kloof vrees ik
 15. [MM] Can you be the champ ?

  Zot dat ik na mijn desastreuze start nog meedoe voor de titel. Dat de beste moge winnen!