Pica

Medewerker FM
 • Aantal items

  7.757
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Pica

 • Titel
  International
 • Verjaardag 25-06-89

Profile Information

 • Gender Not Telling

Recente bezoekers van dit profiel

3.331 profielweergaven
 1. WK 2018

  Laat die cv's keer doorschuiven om dat middenveld te stofferen en Witsel is geen probleem meer. Dynamiek is het sleutelwoord als je 'onze' tactiek wil goed uitspelen. Dat zit er niet in. 3 man statisch achteraan. 4 man statisch vooraan. En KDB moet het oplossen
 2. JPL transfers 2018-2019

  Wesley naar Lazio ook blijkbaar. Zal wel nog een spits bijkomen dan.
 3. JPL transfers 2018-2019

  En blessuregevoelig,ze onderhandelen wel nog. Zal voor na het WK zijn. Ze geven alleszins genoeg geld uit precies . Mij niet gelaten, ben vrij tevreden tot nu toe.
 4. WK 2018

  Ging natuurlijk nooit een walkover zijn, het is en blijft het WK. Andere betere ploegen hebben gestruikeld over andere even kleine goden.
 5. WK 2018

  Ik alludeerde op het feit dat hij vooral zelf niet mag naar voor spelen precies . Het zijn de betere voetballers die naar voor mogen(/moeten?) spelen eens ze de bal opgehaald hebben. Is een oud zeer natuurlijk voor deze ploeg. Teveel mannen die de bal graag aan de voet hebben. Wat mij vooral opviel was dat we vooraan met vier op een lijn stonden te wachten op een dieptepass, die er zelden kwam, wegens geen ruimte. Waarom we dan geen overtal op de flank creëren om zo via voorzetten te werken is me een raadsel. Al te vaak zijn de flanken met één of twee, die dan nog eens dubbel gedekt zijn (minstens, Hazard driedubbel). Voor mij kwam dat over alsof ze vooral bezig waren om zelf te scoren ipv te denken aan scoren als team. Kan wederom een order zijn. Waarop ik kom naar een ander punt: we weten het niet. Erger, er zijn zelfs geen vragen van onze journalisten daarover. Ik geloof echt dat Witsel kan voetballen, maar om de één of andere reden doet hij het niet. Ik ben zeker dat KDB de ruimte ziet op de flanken, maar op de één of andere reden zakt hij diep in om een bal op te halen.
 6. WK 2018

  Wat er ook wel is, is als je inschuivende CV's hebt, onze krullenbol een extra afspeeloptie zou krijgen.
 7. WK 2018

  Ik blijf er van overtuigd dat dit op order van de trainer is. Geef de bal aan Kevin, Kevin doe iets met de bal
 8. WK 2018

  Ja kom, dat zijn Joos achtige uitspraken. Of nog erger. Mulder achtige uitspraken. Wat duw en getrek hoort erbij in de 16, iedereen die ooit gevoetbald heeft doet toch hetzelfde ? Stel je voor dat iedereen als een bende koorknaapjes in de 16 staat te wachten op een bal
 9. WK 2018

  Dan moet je bij elke corner penalty fluiten toch?
 10. WK 2018

  Ik vond het een foutje, daarom misschien geen penalty?
 11. WK 2018

  Je laat het wel erger klinken dan het was vind ik . Dat gezegd zijnde geef je terecht zelf aan dat in die fase er wel meer fout liep ook voor Brazilië. Was gewoon slecht verdedigd, ik ben zelfs redelijk zeker dat Miranda bijna te ver was om te duwen op een bepaald moment omdat hij zo rap naar voor liep
 12. JPL Transfers 2017-2018

  Zijn de fans van elke ploeg voorlopig tevreden van de transfers (in of out)?
 13. WK 2018

  Kerel springt zelfs niet, welk evenwicht verliest hij dan . Liep ook gewoon vooruit, terwijl de bal achter hem ging komen. Moet wel eerlijk zijn dat ik een tweede herhaling nodig had om te zien dat er effectief geduwd werd ook en het eventueel een impact kon gehad hebben. Voor mij alleszins geen "clear error" en dat is de bottom line. De VAR is er om de 100% zekerheid fouten eruit te halen, niet om alles 100% te maken. Uiteindelijk komt het op hetzelfde neer zoals bij ons in de JPL. Alleen hadden we daar al veel meer flagrante clear errors die niet gezien werden. Dat is het grote werkpunt van het systeem me dunkt.
 14. WK 2018

  2 Vond ik vooral heel zwak verdedigd Ik wil ook opmerken dat je nog een verschil hebt tussen de theorie en de praktijk. Als je iedere duw/trekfout(je) moet afstraffen dan gaan er veel penalty's/afgekeurde goals zijn.
 15. WK 2018

  Het contrast met Ronaldo plots wel heel groot