Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Pica

The MVP Platinum
 • Content Count

  8,749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Pica last won the day on April 29

Pica had the most liked content!

Community Reputation

1,284 Excellent

About Pica

 • Rank
  International
 • Birthday 06/25/1989

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,517 profile views
 1. Seizoen 15: hot in town Sinds we de stap lager gezet hebben naar Milwall is er een "beetje" interesse in mij: Gekkenwerk, maar ik zit goed waar ik zit! Het meten van de sterkte van je ploeg is iets die je doet door je te meten met de grote ploegen. In Engeland heb je gelukkig veel grote ploegen: Minuut 87 & 89 Minuut 44 Minuut 93 Het valt toch op dat we vaak wel kans maken op meer, maar dat winnen ons toch niet lukt, vaak op het einde Komen we bij Chelsea wel niet Robert Castillo tegen, een man met historiek: Leuk om te zien dat mannen van indertijd bij den Club nog steeds in het topvoetbal zitten. Maakt het spel ook aangenamer om af en toe nog eens een "bekende" naam te zien passeren Dat gezegd zijnde doen we het voor de rest wel goed eigenlijk. Weinig uitschieters aan positieve/negatieve zijde, dus weinig screens Ik geef nog de stand mee: Er is geen doel meer dit seizoen precies, we doen niet mee voor europese plekken en degradatie is ver weg van ons bed. Top eigenlijk voor deze ploeg en deze club, volgend seizoen hebben we meer geld en zijn er hopelijk meer zaken mogelijk!
 2. Vooral dat laatste Zelfs met zo'n start geen degradatieplaats, dus zou moeten, zitten zwakkere teams in dan ons precies. Nochtans vond ik deze nu niet perse terecht Zal zijn omdat er nen homo in mijn ploeg zit zeker (just a joke voor de gevoeligen onder ons!)
 3. Ik verwees naar metal omdat Rhand ernaar verwees. Same thing voor hiphop natuurlijk
 4. Zitten er altijd wel paar tussen met metal (en elk zijn keuze van genre, daar niet van), maar zo'n inzending als van pakweg Mexico mag er wat vaker inzitten. Is iets "gematigder" en voor de niet metal fans keer iets nieuws om naar te luisteren.
 5. Zoals quasi altijd toch (haters gonna hate )
 6. Gestemd, was geen topper dit jaar alleszins
 7. Seizoen 15: Premier League ontnuchtering Premier League vetpotten zijn berucht, maar in het spel komen die pas maandelijks binnen, ipv aan het begin van het jaar. Dat wil zeggen dat we behalve een paar gerichte versterkingen, we grotendeels dezelfde kern behouden voor de PL. Of zoiets haalbaar is naar degradatie toe werd de eerste matchen direct vrij duidelijk... Maar eerst een grappig nieuwtje: BIRGUUURRRR manager van Genk Onze eerste matchen dan: Het is vaak kantje boord wel, maar toch een 0/9 als start en een laag moraal bij de troepen. Met het mes op de keel spelen we de volgende match thuis tegen Leicester, deze was toch van moeten een punt pakken toch. Zelfs met 10 op het einde lukt het ons om de eerste driepunter te scoren! Dat geeft de volgende stand na 6 speeldagen: Zal op deze manier een lang seizoen worden precies
 8. King Kompany die terugkomt is toch een stunt, puur sportief een meerwaarde voor iedere Belgische club. Als T1 lijkt het me dan een gevaarlijke keuze, gezien hij geen diploma heeft en ondertussen iedereen weet dat hij als T1 komt.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...