Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Pica

The MVP Platinum
 • Content Count

  9,129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Pica last won the day on November 16

Pica had the most liked content!

Community Reputation

1,344 Excellent

About Pica

 • Rank
  International
 • Birthday 06/25/1989

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

5,036 profile views
 1. The lion of Juda zit niet opt forum of wa.
 2. Moest de phille dat uithalen bij Club zou ik toch niet kunnen lachen precies . Nu ist maar de rode duivels en kan ik daar veel beter mee om
 3. Interessant voor de beneliga!
 4. En toch nog niet op een PO1 plek in de jupkesliga Het aantal keepers, spitsen, Cobbaut of Lestienne of Raman of ... dat is eigenlijk gewoon maar keer uitproberen, zien hoe ze in de groep zijn en potentieel in een voorselectie indien de vaste uitvallen. Op zich geen probleem mee, ware het niet dat de vaste geregeld uitvallen en een Vanheusden toch een stukje voorstaat op een Cobbaut los van welke voet je hem wil uitspelen . Tzijn profvoetballers é zeg.
 5. Aha, we pakken ze in de terugronde! (of in de play offs )
 6. Kerel, gij zijt nen brute held
 7. Reactie à chaud: was nooit geen penalty voor antwerp, bij de originele tackle is er geen contact en valt hij al, is pas eens hij aan het vallen is, dat er contact is. En plus, was handspel in de 16 en dus bijgevolg penalty voor ons. Uiteindelijk frustrerende namiddag/week, maar dat hoort er ook bij. Ge kunt niet iedere match winnen, verre van zelfs. Alleen de manier waarop is licht wraakroepend.
 8. Martinez is een trol, kan niet anders
 9. Na bemoedigende prestaties in de CL, nu ook de broodnodige punten voor de coëfficiënt! Zoals aangehaald door DFG: knap!
 10. Dat zouden we inderdaad nog bijna vergeten, maar hoe is het mogelijk dat we zelfs ondertussen de var lijn nog niet te zien gekregen hebben ? Maffia
 11. Ge kunt een penalty missen, bal verkeerd raken, stukje gras dat fout ligt. Kan zeker allemaal. Na zo'n gedoe, zo'n slechte penalty trappen is gewoon ermee lachen. Zelfs al scoorde hij, zou het "publiek" zich roeren. Tijdens het gedoe voor de penalty had ik een paar whatsapp groepkes die al ontploft waren
 12. Awel nog 100 keer liever Vossen op het plein dan. Zelfs fucking Openda nog liever. Vossen zou hem trouwens wel gescoord hebben.
 13. Fuck da wi, die kerel doet ons shirt niet meer aan. Is niet zijn eerste frats ook, dat is NIET onze Clubcultuur. Dat ze bij den antwaarp en in brussel doen wat ze willen, een Club speler heeft het recht niet. Dat weten ze goed genoeg.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...