Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Iker

Admin
 • Content Count

  14,186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  298

Everything posted by Iker

 1. Iker

  Films & Series

  Chernobyl gekeken, wat een topper! De serie was nog beter geweest mocht de moedertaal gesproken worden.
 2. No money no party! Misschien haalt Kompany zijn goede vriend Koller terug uit pensioen op vrije transfer.
 3. Iker

  JPL 2019-2020

  Mja 15 jarigen die gokken is ook verboden. Hoe kunnen die gasten gokken? En of dat nu op de Lotto, Euromillions of Unitbet is, boeit niet. Uiteraard zijn er veel jongeren die al een gokprobleem hebben en tuurlijk vinden zijn sportweddenschappen interessanter... maar de kwestie van gokken blijft want hoeveel volwassenen zijn er niet om elke week hun lotto te vernieuwen want het moest maar is die week prijs zijn. Waarom kunnen 15 jarige gokken,roken en drinken? Zelfs gamen is al een verslaving. Dat is niet alleen door reclame of sponsoring van een truitje of stadion maar door laksheid van de maatschappij en een slechte controle van ouders over het zakgeld van hun kinderen.
 4. Deli is ook al binnen
 5. Iker

  JPL 2019-2020

  Weet je wel hoeveel mensen elke week op de Lotto spelen? Winstpercentage is aanzienlijk lager dan een sportweddenschap. Enige verschil blijft dat de andere zaken sportgerelateerd zijn maar dat is een andere kwestie. Gokken blijft gokken. Nu, mij stoort heel de reclame, sponsering niet. Stadionnaam verkopen is gewoon weer een vorm van geld dat weeral de zaken kapot maakt. Ik vind het wel jammer dat de naam verdwijnt. Toch weer een steen van de traditie weg.
 6. Iker

  JPL 2019-2020

  Foei foei foei, Anderlecht wijzigt de naam van hun stadion naar 'Lotto Park'! Aanzetten tot gokken, wat een schande! Kinderen gaan wel binnen in dat stadion e...
 7. Zolang het Samatta of Depoitre niet was.... 10 goals en 12 assists in de Serie B en voldoende gescout. Zal wel in orde komen.... Meunier kwam van godbetert Virton.
 8. Ik ben van mening dat ze beter zijn in combinatie met 2 ballen. Met 1 bal is de balans is er wat uit...
 9. Vroeger wonnen wij 10-jarigen tegen 16-jarige meisjes. Dat zegt genoeg zeker Vrouwen hebben beachvolley, zwemmen en tennis. Als de rest moeten ze vanaf blijven
 10. En wat is de sanctie als ze de FFP niet naleven? Geen Europees.... oh shit FFP is maar een rookgordijn, dat kan je op een simpele manier omzeilen door een speler te huren met verplichte aankoopoptie na het seizoen. Die FFP moet veel strenger zijn door toekomstige schulden al mee te rekenen. Het is inderdaad wel nog een vraag hoe ze het allemaal kunnen financieren, zeker na mislopen van Europees en toch ook een aanzienlijke lage abo's.
 11. Leko speelde ook kampioen zonder ervaring, Clement idem. Weiler al vergeten? Of Mourinho met Porto? Zidane met Real had ook geen ervaring. Mannen die hun leerschool hebben gehad van een meester hebben die ervaring niet hard nodig. Die hebben geleerd uit hun carrière.
 12. Dat hem zijn eigen maar niet moet fixen
 13. Iemand met zoveel ervaring, zoveel ‘klasse’ gaat niet naar hier komen om de bank te verwarmen. Zet die 1 of 2 keer fit op de bank en je hebt problemen. Met Kums, Santini, Kara, Trebel,.. is er toch ervaring genoeg
 14. Wie praat er over een topteam? Hij heeft trainerservaring met Derby.
 15. Dubbel gevoel met deze. Uiteraard is de naam top maar heeft 5 matchen gespeeld vorig seizoen, heeft de reputatie om een moeilijke jongen te zijn en het is maar de vraag of zo een spelers zich kunnen opladen om tegen de Waasland-Beverenen van dit land. Parkeren ze nu niet weer de jeugd zoals een Amuzu? Want centraal is Anderlecht toch klaar? Die Vietnamees zal wel puur commercieel zijn. Die Japannerkes zal wel ne fatsoenlijke zijn. Hopelijk gebruiken ze het geld fatsoenlijk.
 16. Ne Vietnamees toch al
 17. Lampard heeft wel trainerservaring e
 18. En dan nog met zo een cijfers
 19. Iker

  JPL 2019-2020

  Ik wou iets van Anderlecht posten maar ik vond maar tot de top 5....
 20. Die van Anderlecht? Die is maar 22...
 21. Toch hoge verwachtingen voor deze speler.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...