Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Politico

De MVP Goud
 • Aantal items

  3.725
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

Politico won de laatste dag op 27 juni 2018

Politico had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

729 Excellent

Over Politico

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Elewijt

Recente bezoekers van dit profiel

2.298 profielweergaven
 1. Amai! Ik zit in de kwartfinales ofwa?
 2. Direct kampioen! Florent laten spelen! Dit seizoen ook weer goed vertrokken! Mooi zo!
 3. De stand eind 2021 @Pica zou niet weten welke oplossing, want sinds ik hier ben hebben we slechts 10 spelers voor in totaal slechts €140K laten gaan. We geraken onze overbodige spelers niet aan de straatstenen kwijt. @Blup008 was inderdaad zuur ja, maar Rotherham is en blijft natuurlijk ook wel een ploeg van ons niveau die we mits een goeie dag wel kunnen verslaan, helaas was het deze keer een slechte dag. @Linkert het is tijd dat de money's naar de club komen ja, anders kunnen we niet groeien. @Superjef Er zijn drie ploegen die mij mogelijks kunnen overtuigen om York te verlaten. Eén situeert zich ook in Engeland, niet gek ver weg van York. Eén in België maar is helaas (nog?) niet speelbaar en ééntje in Italië waar ze van Henry Gould nog nooit hebben gehoord.
 4. Direct Florent gaan halen, kan ik alleen maar toejuichen! Voor de rest ook nog wel degelijke spelers gehaald!
 5. Valencia had me wel leuk geleken... Wie heeft het roer van je overgenomen bij Villa?
 6. De stand eind november @Blup008 en toch denk ik dat jij betere spelers kan aantrekken gezien je in de hoogste divisie speelt. Mijn reputatie blijft momenteel wat achter @Linkert hopelijk kunnen we dat zo houden! @Brechtovic thanks! @Superjef Marbella is niet voor niets het Knokke van Spanje!
 7. Terug naar Club? Of ga je weer naar die Deense ploeg van je daar?
 8. De stand eind oktober @stvvrules hier heb je dat reeksje @Superjef tuurlijk Onslow! Ik heb wel iets met Britse humor en als ik dan een spel speel met een Engelse ploeg... @Blup008 en @Linkert als mijnen aannemer en zijn mensen even snel kunnen (ver-)bouwen als ik een ploeg in FM, ik zou ne gelukkige mens zijn!
 9. Naar STVV gaan had anders iemand hier heel blij gemaakt denk ik zo
 10. Maar met een kern voor tweede klasse kan @Blup008 ook wel kampioen spelen en de CL winnen... Heeft ie in het verleden al genoeg bewezen!
 11. In de competitie moet er inderdaad dringend nog een tandje bijgestoken worden wil je dit seizoen wel die titel pakken.
 12. @Brechtovic ok, vanavond ben ik er ook dus spreek me maar aan op steam. Morgen ben ik er niet. Woensdag avond eventueel ook.
 13. Toch nog altijd een mooi kloofje met de degradatie plaatsen, doe je goed!

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...