Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Politico

The MVP Gold
 • Content Count

  3,883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Politico

 1. @Linkert toch wat schrik van die Fransen eerlijk gezegd. Die maken van iedere ploeg gehakt. @Blup008 Met Colombia gaat het inderdaad to easy. We zijn zelf het eerste land ter wereld (gastlanden niet meegerekend) dat nu al zeker is van WK deelname!
 2. De WK Kwalificatie stand @Pica Op het eind van het seizoen langs de kassa passeren en wat gerichte aankopen doen en volgend jaar wil ik mee voor de ticketjes richting Europa spelen. @Blup008 Slecht is het niet, maar alles kan altijd beter e
 3. Pfff al stoppen op uw 74e... Da's maar zwak zuh!
 4. Die Mazzoni is eerder een Mazzowel! Wat een talentje!
 5. Nu langs de kassa passeren en hupsa klaar is die nieuwe topploeg!
 6. Financieel gezien zijn we het lachertje van de Premier League De stand eind November @Linkert en @Pica Dat WK ticket mag ons niet meer ontlopen neen!
 7. Hahaha, spelers die de tickets terugbetalen, die heb ik nog niet gehad
 8. Stand in de WK kwalificatie @stvvrules ik dacht meer aan Thuis.
 9. Haha, even zwaar de borstel bovengehaald en de kaart van de Belgen getrokken! Gezien het verlies tegen Gent en Saint Etienne verwacht ik dat dit een overgangsseizoen zal worden, zeker Europees.
 10. Ha, het was maar de Europa League... Dacht al, Go Ahead Eagles in de CL... Direct een treble bij de terugkomst. Prachtig e!
 11. Direct weer de CL pakken? Thuis wel verloren van Anderlecht!
 12. Indrukwekkende Champions League campagne alvast! En die nieuwe voorzitter die heeft duidelijk een gat in zijn hand, maar goed voor jou!
 13. Leuk dat je terug bent! En dat op je 72e! De liberalen zullen blij zijn! Na het debacle met Nader El Saïd kiezen ze in Brugge toch terug voor een Egyptische doelman...
 14. Amai, die twee 'talenten' zouden van mij los direct hun kans krijgen in de eerste ploeg!
 15. Je zal maar eigenaar zijn van AS Monaco of PSG...
 16. @Linkert aan ons sterk reeksje met York kwam helaas deze maand een eind. @Blup008 Dus dan zou ik deze maand terug geluk in de liefde moeten hebben? @Pica Geen idee welke taal je spreekt, maar weke weke vind ik alvast niet terug in mijn woordenboek
 17. Ik had toch lekker 107ptn met York nanananaa Neet jong! Goe bezig e! En die dominantie van Club in de JPL Hebben ze ondertussen al meer titels dan Anderlecht?
 18. @Linkert Ach, clubs en kleuren... Zelf moet ik ook niet direct iets hebben van Beerschot of Anderlecht, maar Fiorentina is dan weer wel een club naar mijn hart en die spelen ook in het paars! Enneuh, indrukwekkende CL campagne tot nu toe! Is PSG nog altijd zo'n ploeg vol wereldsterren of valt dat in het jaar 2052 goed mee?
 19. Mooi geld verdient, dus benieuwd wie je hebt kunnen overhalen om naar het Astridpark te komen!
 20. De stand in de Premier League eind september @Blup008 Inderdaad, geluk in het spel is ongeluk in de liefde zeker? @Pica Geen idee wie die poli is, maar als je de manager York bedoeld dan is het Henry Gould
 21. Doe je toch wel zeer knap met de beperkte ploeg die Rennes heeft!
 22. Ondanks de typische FM wedstrijden toch knap op kop!

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...