Blup008

Leden
 • Aantal items

  4.287
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Blup008

 • Titel
  "OK"
 • Verjaardag 23-05-90

Profile Information

 • Gender Not Telling
 • Locatie: Kessel-Lo
 1. Inzending 226 (hjs666)

  Is op zich wel een tof nummer, maar ik zie mezelf niet (te vaak) luisteren naar deze muziek. Toch een +1'tje. Live lijkt het mij wel de moeite waard.
 2. Inzending 227 (Rosse)

  -1.
 3. Festivals

  Niet echt een festival, maar gisteren eens Retrigger gaan checken in La Kultura in Luik, die gast komt uit Brazilië, dus veel meer kansen ga ik niet hebben. Ik denk dat er pakweg 50 man aanwezig was. Ik heb een chaoot gezien wiens eerste actie zich uitkleden was. Daarnaast maakte hij muziek met een Playstation controller, en een theremin (die nadien ook nog eens in brand gezet werd). Die theremin bespeelde de artiest in kwestie niet alleen met zijn handen, maar ook met zijn hoofd, en zijn achterwerk toen hij op zijn draaitafel geklommen was. Ik ben een unieke ervaring rijker.
 4. JPL - Speeldag 27

  35 matchen achter gesloten deuren, en 17 miljoen euro boete!!!
 5. Inzending 228 (Blup008)

  +1, omdat ik de rapper goed ken, en het nummer op zich nog wel degelijk is. Ze stonden op Humo's Rock Rally in Leuven, ik ben benieuwd of ze de volgende ronde halen.
 6. Inzending 223 (Blup008)

  Nog eens een oud mopje recycleren dat hier vroeger al eens passeerde: Rechtsonder in uw scherm.
 7. Croky Cup - 1/2 finale

  Die voorwerpen gooien en dat racistisch geroep mag er toch uit hoor. Ook al ben je blauw-zwart, rood-wit of appeblauwzeegroen-turqoise. Boe roepen tegen het tijdrekken kan, geen problemen mee. En die oerwoudgeluiden zullen altijd een paar enkelingen zijn. Ik neem aan dat niet alle 25000 supporters van in het stadion, ook op de fora zitten? Ik vind het gewoon frappant dat deze fases nergens in de media besproken worden, net zoals de bekerwedstrijd tussen Standard en Anderlecht. Maar o wee als er eens een Waal een bommetje op een veld gooit, dan is het weer moord en brand. Jammer. Net zoals de nieuwe gouden schoen bijna de enkels van Carcela breekt, en daar niet eens rood voor krijgt. Klein voetnootje in de gazet, nergens op Sporza. Als het pakweg Agbo is, krijgt hij stante pede 4 weken schorsing aan zijn been. Enfin, ik zie alles door een rood-witte bril. Het zal wel daaraan liggen. Dus ga ik er verder ook niet meer op in.
 8. Inzending 223 (Blup008)

  +1 omdat een breinloos opzwepend nummertje eens moet kunnen. En nostalgie en al die dingen.
 9. Inzending 221 (ivago)

  Soms moet je ook eens verder kijken naar de muziek zelf, ondanks dat je het genre minder vind, anders geef ik op bijna alles wat niet metal of niet experimenteel is toch -1 Dit lied zou ik zelf nooit meerdere keren afspelen, laat staan 1x, maar als het op de radio of op een forum passeert, zal ik het ook nooit skippen of van zender veranderen. Dus ik vind het best wel OK, ondanks dat het toch mijn ding niet is En ik luister nu eenmaal héél graag naar muziek
 10. Inzending 222 (Rosse)

  +1
 11. Inzending 221 (ivago)

  Het genre. Maar omdat ze kan zingen: +1.
 12. Inzending 220 (hjs666)

  Te straf? Eindelijk eens goede 'liftmuziek'. +1!
 13. Croky Cup - 1/2 finale

  Vanop het Standardforum:
 14. Music Maestro

  * jaar Wie gaat er verder?
 15. Music Maestro

  Omdat het kan!