Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Blup008

The MVP Platinum
 • Content Count

  6,245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  223

Blup008 last won the day on October 4

Blup008 had the most liked content!

Community Reputation

2,500 Excellent

2 Followers

About Blup008

 • Rank
  "OK"
 • Birthday 05/23/1990

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locatie:
  Linden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Komt wel goed. Tweede worden achter Real en een CL finale verliezen is het einde van de wereld niet. Dat zijn goede prestaties!
 2. Mooie tweede plek, en ook al een Europese prijs! Knap!
 3. Hiermee ga ik mijn carrière in Portugal dus afsluiten. Ik ben de beste manager in Europa geworden, en Vilafranquense is de grootste club van Europa. In dit seizoen heb ik alle prijzen gewonnen dat er te winnen vielen, het is de eerste keer dat me dit lukte. In totaal heb ik 13x de Portugese titel gewonnen, met daarnaast 46 bekertornooien: - 14x Portugese Supercup - 12x Portugese Beker - 11x Portugese League cup - 5x Champions League - 3x Europese Supercup - 1x WK voor clubs
 4. Seizoen 2039/2040 Transfers Net zoals vorig seizoen geen baanbrekende transfers. De spelers dat we binnenhalen, worden telkens verhuurd. Op uitgaand vlak zien we tweede doelman De Pauw vertrekken, met Igor halen we een nieuwe doelman binnen. Igor wordt wel verhuurd, waardoor Kusunga opschuift in de pikorde. Als derde doelman nemen we gewoon een willekeurige jeugdspeler. Portugese Supercup Tegen tweedeklasser Cova Piedade werd het 'maar' 4-0. League Cup Wederom geen probleem om deze cup binnen te halen. Portugese Beker Ook de beker konden we weer binnenhalen: Deze prijs was ook de laatste dat nodig was om de beste manager van Europa te worden: Competitie De competitie winnen we weer vlotjes. We breken de records van meeste punten, en meeste overwinningen. We verliezen maar vier punten, door twee keer gelijk te spelen. Alle andere wedstrijden worden gewonnen. Champions League Alles al gewonnen, dan stond er nog één prijs om het programma. Als je ons wedstrijdverloop bekijkt, zie je dat we echt nergens in de problemen zijn gekomen. In de groepsfase tegen Zenit is gelijkspelen natuurlijk niet goed, maar als je met een 15 op 15 aan die wedstrijd begint, dan is dat zo erg niet. Ik dacht dat Barcelona een zware domper ging worden, maar we slagen er zowaar in om 10x tegen hen te scoren in twee wedstrijden. Tegen Bayern halen we onze schapen al vrij snel op het droge, door in de eerste wedstrijd met 3-0 thuis te winnen. Dat herhalen we op Dortmund, door in de eerste wedstrijd 1-2 daar te winnen. De volgende ronde hebben we dus steevast binnengehaald in de eerste wedstrijd van de tweeluiken. De finale was een ander paar mouwen. Inter stond al vrij snel met 10 man, dus ik dacht dat het binnen was. Zij scoren uit hun enige kans, wij creëren er geen enkele. Tot hun doelman in de 91e minuut in de fout gaat, waar Bellamy van profiteert. In de verlengingen kunnen we wel scoren, maar die goal wordt afgekeurd voor offside. Verder worden er amper kansen gecreëerd. De penalties zijn een ware thriller. Gray mist langs onze kant, terwijl voor Inter twee spelers missen. Ik ben blij dat ik Bellamy als 5e man heb gezet, want hij is een specialist. Hij knalt de 5e strafschop binnen, waardoor we met 4-2 winnen! Statistieken Twee topschutters met elk 42 doelpunten: Arroyo en Marcello. Maar ge grootste pluim gaat waarschijnlijk naar Gray. 24 assists voor een rechtsachter(!!) is indrukwekkend! De (jonge) spelers zonder wedstrijden, zijn jeugdtalenten die we laten meetrainen met de eerste ploeg. Anastácio en Roliz hebben kansen gekregen door blessures en schorsingen.
 5. Je draait knap mee bovenin! Jammer dat je net iets te kort komt om in de CL te overwinteren.
 6. Een bestuur dat mij tientallen miljoenen transferbudget geeft, wanneer er tientallen miljoenen schulden zijn, zou eerder zichzelf in vraag moeten stellen
 7. Succes! Mooi eerste seizoen achter de rug!
 8. Blup008

  Ik zing voor FM

  Ik denk dat ik Portugal wat ontgroeid ben. 6x scoren met een man minder
 9. Het bestuur begreep dat de uitschakeling tegen Real een zware loting was, daar heb ik een 5/10 gekregen
 10. Och, dat valt nog wel mee hoor. Cleiton, Chernyshov en Adjei zijn alledrie Portugees, maar hebben een dubbele nationaliteit. Cleiton en Adjei zijn trouwens eigen jeugdproducten, Chernyshov komt van de jeugd van Sporting. Portela, Roliz en Kusunga zijn ook jeugdproducten. Al zal Kusunga waarschijnlijk voor Angola gaan kiezen. Barker, Soliman, Zuniga, Arroyo en Jones hebben een Portugees paspoort gekregen, maar die zijn niet in Portugal opgeleid. Dus dat telt zeker niet?
 11. Dat was mijn eigen speler. Gelukkig stond ik op dat moment al 7-0 voor, dus kon ik erom lachen Afwerken krijgt toch een pijltje omhoog, goeie training Stevens!

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...