Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

SgtPepper

Leden
 • Content Count

  719
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 Excellent

About SgtPepper

 • Rank
  Rijzende ster
 • Birthday 07/30/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 40/100 Mijn tijd 134 seconden  
 2. SgtPepper

  [QUIZ]Wk Snooker

  Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 20/100 Mijn tijd 99 seconden  
 3. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 40/100 Mijn tijd 158 seconden  
 4. SgtPepper

  Money time

  Beste mensen, Ik ben op een oudere versie van FM aan het spelen, maar eigenlijk is dit van toepassing in elke FM. Momenteel zit ik bij Antwerpen ver voor de nieuwe (tijdelijke) glorie. De loonlast zit 5K over het budget maar als ik het wat bekijk, bereken dan moet ik of goede spelers verkopen én blij zijn met het verdwijnen van hun loonlast. Of zeer veel kleine spelers laten gaan, proberen verkopen etc om eenzelfde resultaat te bekomen. Een derde optie is de schouders ophalen. We hebben 5k per maand verlies et alors? In de toekomst van de club zal dit vast veranderen, dus... Wat denken jullie? Welke optie nemen jullie als jullie de keuze moeten maken? Hoe pakken jullie zo een probleem aan?
 5. SgtPepper

  Job-topic

  Meegedaan voor twee interne vacatures, twee keer zonder resultaat. Mijn eerste rechtstreekse "chef" zei toen ik het hem liet weten: "laat het u niet demotiveren". Maar dat heeft weinig nut als iemand zo graag een nieuwe uitdaging wil en al niet zoveel motivatie had. Vrijdag heb ik wel een gesprek bij een (totaal) ander bedrijf.
 6. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 40/100 Mijn tijd 87 seconden  
 7. SgtPepper

  Auto advies

  Ze zijn samen kapot dus ik denk effectief dat of de zekering kapot is, een slecht contact ergens onderweg. En eigenlijk was ik zowat van plan haar te adviseren om naar enkele garages te vragen wat het probleem is, de kost en eventueel wat de overname is.
 8. SgtPepper

  Auto advies

  Allen, Afgelopen week heb ik mijn zus helpen verhuizen, zijzelf heeft een Ford Focus, wij een Berlingo... Om alles vlot te laten verlopen had ik haar gezegd dat we met de Berlingo zouden verhuizen maar dat haar Ford dan bij mijn vrouw moest blijven zodat die kon gaan werken. Zogezegd zo gedaan... Halverwege de dag zegt mijn zus "Ik hoop dat we klaar zijn voor de donker, want mijn lichten werken niet." Uiteraard waren we niet klaar voor de donker én moest mijn vrouw zonder lichten rijden in de donker. Op het dashboard brand ook een lampje voor een (technische) storing bij de motor. In zekere zin is de wagen ook wat verouderd, 10j oud... Het aantal km's ben ik nu vergeten maar mijn zus haar antwoord op "laat het maken" was: dat kost allemaal geld en dat lukt even niet. 100% begrip voor dat statement maar... Ze heeft de auto nodig voor haar werk, ze rijd elke dag van Antwerpen naar Mechelen of van Antwerpen naar Boortmeerbeek,... Ik zat de dag nadien te denken van zou het niet verstandig zijn om de wagen te wisselen voor een "nieuwe". Tweedehands of echt nieuw... De wagen laten overnemen door de garage een (nieuwe) wagen op afbetaling, misschien een lease. Want in onze ogen gaan de kosten van de wagen enkel oplopen. Wat zouden jullie doen in deze situatie? En waarvoor zouden jullie kiezen.
 9. Toch geen slechte prestaties hoor Alleen jammer dat je de titel mist.
 10. SgtPepper

  Boeken

  Amai, nu ik deze topic terug bekijk zie ik een boek staan dat ik sinds afgelopen jaar wil lezen :p The Man who cycled the world is blijkbaar al gelezen door @Rhand
 11. Hoe dan ook ben ik niet akkoord dat Game Of Thrones de beste TV serie (ooit) is :p Maar goed, op populariteit dan wel compleet terecht zeker?
 12. SgtPepper

  Job-topic

  @Stef Jij doet nu dan de job die je terug kan vinden onder ikbeveilig.be? Want als ik dat lees zijn er toch bijzonder veel dingen dat je dan kan doen zoals die escortes etc?

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...