Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Michelvk026

Leden
 • Content Count

  1,076
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Michelvk026 last won the day on March 24 2016

Michelvk026 had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About Michelvk026

 • Rank
  Grafisch verhalenverteller.
 • Birthday 07/17/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Gelderland, Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit moet haast wel het spannendste seizoen van een competitie zijn ooit. Als de nummers 1 tot en met 4 op hetzelfde puntenaantal eindigt en het verschil tussen de nummer 1 en nummer 15 maar 9 punten is 38 wedstrijden.
 2. Michelvk026

  FIFA

  Spelen hier mensen ultimate team en zo ja welk console of pc? Hebben jullie hybrid squads of een standaard competitie team? Ikzelf speel op de Xbox en heb een hybrid team met Nederlandse spelers en 4 La Liga spelers. Dit is mijn team, en ja ik vind het leuk om SBC's te doen, vandaar zes van de elf spelers van mijn team ook uit SBC spelers bestaat. Rijkaard, Dumfries, van Dijk, Coutinho, De Jong en Huntelaar zijn allemaal via sbc's verkregen. Ook vind het leuk om zo veel mogelijk verschillende kaarten in de basis te hebben. Op dit moment zijn dus alle kaarten die ik in de basis heb allemaal verschillend.
 3. Goede prestaties, die Gedoz is dat de broer van Witsel?
 4. De jeugd heeft de toekomst Het bleef eigenlijk fantastisch goed gaan, Dylan Vente bleek een schot in de roos en samen met Nick Venema hebben we een echt goed spitsenkoppel. zeker met het oog op de toekomst. Verder ontwikkelen de andere talenten zich ook goed en is nu het allerbelangrijkste om de talenten aan onze club verbonden te laten. Van te voren had ik eigenlijk verwacht dat we niet meteen in het eerste jaar kampioen kon worden. Dit succes kwam eigenlijk misschien zelfs wel te vroeg voor mij aangezien ik naar de echte top in Nederland wilde toegroeien. Vanaf nu moeten we dus de uitdaging meer in Europa en onze prestaties in Nederland zien te herhalen. Enige uitdaging in Nederland is nog het winnen van de beker en titelprolongatie. Gavory werd speler van het jaar, gevolgd door Venema en Vilhena. Ondanks dat hij speler van het jaar mag Gavory met het oog op onze visie vertrekken en zou Verdonk zijn plek gaan opeisen. Tweede bij speler van het jaar, tweede bij de topscorerslijst. Het debuutjaar van Nick Venema in het eerste van de FC is er dus één om in te lijsten. In verband met een opslagfoutje had ik niet meer het bericht zelf, vandaar hier een overzichtje van Talent van het jaar. Ook hier was Venema nummer twee achter teamgenoot Velanas. Steven Bergwijn van PSV completeerde de top drie. Geheel tegen de verwachtingen won Jong FC Utrecht ook nog de Keuken Kampioen Divisie. Al was het wel een zenuwslopend seizoen en eindigden drie ploegen op 61 punten. Hier hadden we ook de drie grootste talenten van de competitie. Zoals het bericht het al zegt, er word goed werk geleverd bij de FC. Dit was nog een grote update, helaas ivm tijdgebrek even geen grafisch gedeelte maar dat maak ik aankomende update goed met de transferperiode. "Project Zoudenbalch, de jeugd heeft de toekomst"
 5. Hij is toch moeilijker dan verwacht dus , dacht de meeste zouden hier wel 6 of meer goed hebben.
 6. Ga het veranderen, excuses. Pas even je bericht aan zodat het niet zichtbaar is voor andere.
 7. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 60/100 Mijn tijd 100 seconden  
 8. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 20/100 Mijn tijd 130 seconden  
 9. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 50/100 Mijn tijd 111 seconden  
 10. Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 72/100 Mijn tijd 73 seconden  
 11. Bekijk deze quiz Voetbalweetjes Misschien niet de moeilijkste quiz maar je moet ergens beginnen. Toegevoegd door: Michelvk026 Type Klassement mode Tijd 5 minuten Totaal aantal vragen 10 Categorie Quiz Toegevoegd 02-02-19  
 12. Michelvk026

  Voetbalweetjes

  • Graded Mode
  • 3 minutes
  • 10 Questions
  • 14 Players
  Misschien niet de moeilijkste quiz maar je moet ergens beginnen.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...