Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Expeditie Robinson


Superjef

Expeditie Robinson  

13 leden hebben gestemd

  1. 1. Samensmeltingspoll

    • "Brechtovic"
    • "EchtEenVoetballer"
    • "hjs666"
    • "M0n3y"
    • "Pica"
      0
    • "Rosse"

Deze poll is gesloten voor nieuwe stemmen

  • Log in of registreer om te stemmen op deze poll.
  • Poll gesloten op 02/01/19 om 21:00

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1.9k
  • Created
  • Laatste reactie
54 minuten geleden, stvvrules zei:

@Superjef ik heb toch niks van de stemming voor de afvaller over het hoofd gelezen he ? Kwestie van niet ineens met een zwarte stem te zitten omdat ik niet gestemd heb :)

 

Alle teamleden van Team Zuid moeten voor morgenavond een stem uitbrengen op wie ze het eiland willen zien verlaten. Ook jij dus :smirk:

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

e60d01a5cb2f881ac95c5af935bb7309.png

 

De oplossingen en uitslag van de winnaarsopdracht van Team Noord

 

Behalve M0n3y deed iedereen van Team Noord een poging om de vijf videoclips te herkennen. Het werd een enorm spannende strijd. Stef was iets te snel bij de eerste videoclip. Hij herkende net zoals de anderen Ed Sheeran maar gaf "Yarn" als titel door terwijl het uiteraard om "Perfect" ging. De anderen gingen niet in de fout. Stef start dus met 1 op 2, de anderen met 2/2.

 

 

 

 

Het tweede nummer was blijkbaar erg moeilijk. Niemand van Team Noord herkende het. Nochtans gaat het om één van de grootste hits van de afgelopen maanden. Enkel Vince123 die vanuit het andere kamp meedeed voor de fun wist dat het om George Ezra ging met Shotgun.

 

 

 

De derde clip werd weer door iedereen herkend. Slipknot met Before I Forget was blijkbaar een eenvoudige opgave.

 

 

 

Bij de vierde clip werd het weer muisstil. Bij de ene lag het op het puntje van de tong maar bleef het op dat puntje liggen, een andere deelnemer schakelde zelfs hulp in van de Veldstraat in Gent, maar niemand van Team Noord slaagde er in om het juiste antwoord te vinden. Vince123 van Team Zuid - hoewel hij Slipknot niet herkende - wist wel dat deze pager met noodnummer 911 voorkomt in Bon Jovi's It's My Life! De stand blijft dus onveranderd.

 

 

 

Ging de vijfde en laatste clip het verschil maken? Blijkbaar niet. Zoals Iker al aanhaalde, is deze clip in het netvlies van jongens/mannen gebrand. Iedereen wist dan ook Britney - het schoolsletje - Spears te raden met Baby One More Time.

 

 

Wat betekent dit nu voor de scores? Stef liet een puntje liggen bij Ed Sheeran en komt uit op 5/10. De andere deelnemers (Rosse, ivago en Iker) klokten alle drie af op 6/10. Voor hen komt het er dus op neer wie het snelst was. De traagste van de drie was...

 

Spoiler

ivago... Is het de ouderdom of heeft hij te lang naar de clip van Britney gekeken? Who knows... In ieder geval stuurde hij de antwoorden een dag later door dan de anderen met 6/10. Volgende keer iets sneller zijn dus! De strijd gaat nu nog tussen Rosse en Iker. Er zaten slechts 17 (!) minuten verschil tussen hun antwoorden. De eerste antwoorden kwamen binnen om 20u10 de tweede om 20u17. En die snelste tijd kwam van...

Spoiler

Rosse! Proficiat! Jij wint een puzzelstuk van het finale-eiland!

 

 

@Stef @Rosse @ivago @M0n3y @Iker @EchtEenVoetballer

@Pica @stvvrules @hjs666 @Dogfacedgremlin @Brechtovic @Vince123

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

915e858d949a6a81394c181b3dc221ce.png

 

 

De beslissing in Team Zuid

 

De eerste eilandraad voor Team Zuid heeft plaats gevonden. Tijd om te zien wie het kneusje van dit team is dat als eerste het eiland moet verlaten.

De eerste stem gaat naar...

 

Spoiler

Dogfacedgremlin!

 

Spoiler

De tweede stem gaat naar...

Spoiler

Brechtovic!

 

Spoiler

De derde stem gaat naar...

Spoiler

Stvvrules!

Spoiler

De vierde stem gaat naar...

Spoiler

Opnieuw Brechtovic!

Spoiler

Brechtovic heeft nu twee stemmen, Dogfacedgremlin en stvvrules één

Spoiler

De vijfde stem gaat naar...

Spoiler

Als dit Brechtovic is, is het beslist...

Spoiler

En het is...

Spoiler

Niet Brechtovic!

Spoiler

Maar wel...

Spoiler

Hjs666!

Spoiler

Brechtovic 2

Dogfacedgremlin 1

Stvvrules 1

Hjs666 1

 

Enkel Vince123 en Teamkapitein Pica hebben nog geen stem. In de zesde en beslissende stem kan het dus nog drie kanten uit. Krijgt Brechtovic een derde stem, dan ligt hij er uit. Krijgt een van de andere drie een tweede stem dan is het een gelijkspel. Krijgt iemand zonder stem er nu een dan betekent dat ook het einde voor Brechtovic...

 

Spoiler

De zesde en beslissende stem gaat...

Spoiler

Niet naar Brechtovic!

Spoiler

Niet naar Dogfacedgremlin!

Spoiler

Niet naar stvvrules!

Spoiler

Niet naar Pica!

Spoiler

En niet naar...

Spoiler

Hjs666 maar wel naar Vince123!

 

Dat betekent dat Team Zuid afscheid neemt van Brechtovic!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@Stef @Rosse @ivago @M0n3y @Iker @EchtEenVoetballer

@Pica @stvvrules @hjs666 @Dogfacedgremlin @Brechtovic @Vince123

Link naar reactie
Delen op andere sites

50fd618373c3c9688889c704db2a3b36.png

 

Veel tijd om te rouwen of vieren is er niet, want hier zijn we al met de volgende teamopdracht. Bij de vorige twee moest er vooral nagedacht en overlegd worden. Tijd dus voor een 'actievere' opdracht. Beide teams ontmoeten elkaar op het basiseiland en we gaan een balspel spelen!

 

De opzet

 

Ik heb hier een aantal prachtige rode Robinsonballen. Vanaf vandaag, zaterdag 15 december 21u00 tot en met donderdag 20 december 23u00 bestaat er aan het begin van elk uur de kans dat ik een bal het eiland op gooi. Die bal mogen jullie (af)pakken. Het team dat aan het einde van dat uur (..u59) de bal als laatste in handen heeft, wint één of meerdere punten. Pak je de bal net te laat (..u00) dan telt dit uiteraard niet meer mee. Het team dat aan het einde van deze opdracht de meeste punten heeft verzameld, wint de opdracht!

 

Hoeveel punten kunnen er verzameld worden?

 

Dat hangt er van af hoeveel spelers de bal tijdens dat uur in hun bezit hebben gehad. Is de bal maar door één iemand gepakt dan wordt er ook maar één punt verdiend. Heeft de bal in dat uur 9 verschillende eigenaars gehad dan worden er maar liefst 9 punten uitgedeeld. Let op! Elk kamplid mag de bal maar één keer per uur in bezit hebben! In theorie kunnen er dus maximum 10 punten per uur verdiend worden. Teamgenoten mogen de bal van elkaar overnemen om zo dus meer punten te kunnen scoren. Maar nogmaals: ieder lid mag per uur de bal maar 1x pakken!

 

Hoeveel keer komt een bal het eiland op?

 

Dat kan slechts één keer of misschien wel ieder uur. Jullie zien het wel wanneer er eentje verschijnt. Deze opdracht loopt 24/24 dus ook 's nachts kan er gespeeld worden. Uiteraard worden jullie niet getagd, anders zou het te makkelijk zijn... De laatste mogelijkheid is donderdag om 23u00 maar dat betekent dus niet dat dat ook effectief zo gaat zijn...

 

Hoe pak ik een bal?

 

Wil je de bal (af)pakken dan zeg je in dit topic iets in de trend van 'Hebbes', 'Ik heb hem', 'Geef maar hier', 'Van mij' of iets wat er op lijkt. Zorg er in elk geval dat het duidelijk is. Bij twijfel beslis enkel ik over de duidelijkheid van je antwoord. 

 

Nog iets?

 

- Hopelijk zal het niet nodig zijn, maar een team dat tegen de spelregels zondigt (bijv. een speler die meer dan 1x per uur een bal claimt, ...) krijgt 20 strafpunten.

- Voor de tijden wordt enkel gekeken naar de forumtijd. De tijd op je pc, gsm, koekoeksklok of zonnewijzer telt dus niet!

 

Veel plezier met de ballen!

 

Vragen? Shoot!

 

@Stef @Rosse @ivago @M0n3y @Iker @EchtEenVoetballer

@Pica @stvvrules @hjs666 @Dogfacedgremlin @Brechtovic @Vince123

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • ivago pinned this topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...