Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Iker

Admin
 • Aantal items

  13.619
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  267

Iker won de laatste dag op 20 februari

Iker had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3.893 Excellent

Over Iker

 • Titel
  Legende
 • Verjaardag 27-10-1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Helchteren

Recente bezoekers van dit profiel

7.575 profielweergaven
 1. Iker

  A new York City FC story

  Proficiat met de FA! Norman is gay?
 2. Iker

  [VvdM] Iker @ Lommel

  Net als het hele WK was Italië het betere team, het was dan ook niet verwonderlijk dat wij al in minuut 7 op voorsprong kwamen. Kocak speelde een goede tornooi en weet de goal blindelings staan. Lang mochten we niet van onze voorsprong genieten want Nederland kwam tien minuten later al langszij. De vele Italianen stuwden ons naar voor en Di Roberto bracht ons nog net voor rust op voorsprong. Een ideaal moment dus! We deden er alles aan om de voorsprong uit te diepen maar Nederland plooide niet. Ze kwamen zelfs opnieuw op gelijke hoogte dus moesten we verlengen. Wij kregen nog 1 kans maar voor de rest gebeurde er niets waardoor strafschoppen de winnaar moesten aanduiden. Ervaren man Cutrone miste onbegrijpelijk de eerste strafschop. Meret zat er telkens dichtbij en de eerste vier strafschoppen van Nederland vlogen erin, Carboncini mocht niet missen maar de strafschop werd helaas gekeerd, zodoende wint Nederland spijtig genoeg het WK. Ik was er zo dichtbij..... Na het drie tornooien was ik wel uitgekeken op de Squadra en toonden Argentinië, Brazilië, Columbia en Engeland interesse. Wat mij in de vorige edities nooit lukte, lukt nu wel en ik begin een nieuw avontuur met Engeland. Het doel is uiteraard het EK te winnen.
 3. Iker

  [VvdM] Iker @ Lommel

  Kwartfinale vs Spanje Ook Spanje ging voor de bijl. Wederom een snelle goal van Kocak zorgde ervoor dat Spanje moest scoren. Nog voor de rust hadden we onze schaapjes op het droge. Spanje kon toch nog scoren in minuut 81 maar een snelle tegengoal drukte de kansen van Spanje de kop in. Halve finale vs Noorwegen Enkele verrassingen toch wel want Noorwegen zat in de halve finale. Ze hadden ook wel wat geluk met hun spoor want Paraguay , Portugal en Ecuador werden aan de kant gezet. Verder schakelde Ecuador nog Duitsland uit en Tunesië wipte Brazilië eruit. Noorwegen had een stug team. Ondanks onze enorme kansen hielden ze heel de match stond, alleen in minuut 7 moesten ze een goal toekennen. Sterk van Noorwegen! Finale vs Nederland Nederland had België eruit gesmeten in de kwartfinale. Verder wonnen zij nog van Uruguay, Kroatië en Argentinië. Nederland verloor het vorige WK de finale van Frankrijk... lukt het hen deze keer wel?
 4. Iker

  Europa League

  Manneke manneke manneke, hoe zwak kan je zijn (weeral) in de eerste helft. Salzburg was wel goed, bijna geen balverlies, hoge pressing en goeie organisatie. Club had bang en dramatisch slecht. Amrabat krijgt toch ook geen leuke taken maar dan nog mag je nooit een bal recht in het centrum spelen. Salzburg was enorm efficiënt. Was te verwachten dat Salzburg erdoor ging zitten in de 2de helft, als je dan zelf je kansen niet afwerkt dan maak je het ook in dat compartiment heel moeilijk; Maar goed dat we hier uitliggen dat we tenminste de 2de plaats nog kunnen vasthouden.
 5. Iker

  [VvdM] Iker @ Lommel

  1ste match in de basis tegen Amerika. 60' gespeeld, 6.9 en 4-1 gewonnen. 2de match in de basis tegen Paraguay, 75' gespeeld, 7,2 en 3-0 gewonnen. 3de match in de basis tegen Columbia, 63' gespeeld, 6,8 en 2-2 gespeeld, penalty's door. 4de match op de bank tegen Schotland, ingevallen in minuut 63, 6.7 en 2-0 gewonnen. Niet bijster goed, maar wat wilt ge met al die druk door u!
 6. Iker

  [VvdM] Iker @ Lommel

  Echt, dat Oostende Wereldkampioenschap Italië Het WK in 2030 was eentje met enorm veel landen. Drie landen per pot.... en dan kom je met Marokko en Iran. Ik kan zeggen dat deze twee matchen trainingen waren. 6-0 en 9-1 winnen zijn leuke opstekers voor de volgende rondes. Ronde 2 We kwamen in de slechte reeks terecht. Teams als Spanje, Engeland en de nr. 1 van de wereld Frankrijk zaten allemaal aan onze kant. Maar eerst moesten we voorbij het stugge NIgeria. Nigeria maakt het ons moeilijk en we hadden het niet in de markt met hun power. Toch was onze techniek en kwaliteit genoeg voor winst. Ronde 3 Daar sta je dan al, uitkomen tegen Frankrijk, al vroeg op het tornooi. Als je WK wil worden moet je ook deze matchen winnen. Frankrijk kwam al vroeg op voorsprong door Mbappe, een heerlijke goal al zeg ik het zelf. Gelukkig hadden wij met Kocak ook een echte goaltjesdief en hij wist al vrij vroeg de gelijkmaker tegen de netten te duwen. Ineens ging het vrij snel en stonden we op het half uur 3-1 voor. Het spel was vrij evenwichtig en Mbappe kon terug milderen tot 3-2. Daarna waren wij gewoon beter en domineerden we de hele partij.... Frankrijk uitschakelen is sowieso al een serieuze boost. Volgende ronde : Spanje
 7. Iker

  Champions League

  U zei?
 8. Iker

  [VvdM] Iker @ Lommel

  Doe niet zo jong
 9. Iker

  [VvdM] Iker @ Lommel

  We zullen dan maar alles posten e In de competitie raasde de trein door naar het eindstation. We bleven maar winnen en de ploegen vernederen. Dan win je 29 matchen op rij en komt dat kut Oostende uw reeks verbreken. In PO's speelden we op match 33 al kampioen tegen Anderlecht. Er werd nog is verloren van Oostende en 2x gelijkgespeeld. Not bad. Beker van België Ook de beker vormde geen problemen. Hoewel er even paniek was in de finale. Jacky Driesen had ons al op voorsprong getrapt maar een domme rode kaart gooide nog bijna roet in het eten; Gelukkig hielden we stand en staken we opnieuw een beker in de lucht. Champions League Juventus werd vernederd in eigen huis. Door de 5-1 winst konden we lekker vrijuit spelen in de terugmatch. Kwamen we weer dat dekselse PSG tegen maar twee spannende partijen beslechtte het duel in ons voordeel. Het Engelse Chelsea toonde nog heel wat weerwerk in eigen huis maar in het magische stadion van Lommel gingen ook zij met de billen bloot! 5-0 en een nieuwe finale tegen Man Utd deze keer. Net zoals in de meeste matchen trokken we het laken naar ons toe. De match werd al beslist na 20 minuten en dit door 2 hoekschoppen die werden binnengejast door ne Zwitser en ne Braziliaan. Utd kwam nog even terug in de match, na ook een hoekschop maar Sidibé schoot alle twijfels weg en bij deze winnen we opnieuw de CL en steken we onze 6de beker in de lucht. Alles wat we konden winnen werd gewonnen. Lommel laten we even met rust en we trekken naar Italië om met Italië aan het WK deel te nemen. Kan ik de grootste trofee op aarde winnen? Toch 9 spelers naar het WK.
 10. Iker

  BNK - Round 3

  1 symbolische punt.
 11. Iker

  BNK - Round 3

  Had dan allemaal niet zo goed gescoord in de andere 2 rondes
 12. Iker

  Expeditie Robinson

  Heb ik toch gedaan. Heb marthe gekozen omdat ik dacht dat de meeste de anderen gingen kiezen. Kalm daar in uw beach house
 13. Iker

  Expeditie Robinson

  En wat bedoel je met tactisch? We mochten toch niet praten :p
 14. Iker

  [VvdM] Iker @ Lommel

  En al die jeugd die nog moet komen.... nu ik heb met Italië een makkelijkere weg gekozen maar na het wk kan ik is naar een kleiner land gaan e.
 15. Iker

  BNK - Round 3

  Ok, case closed. Mja als we iedereen zijn schema moeten bijhouden Voor de andere kreeg je een week voor 10-13 matchen. Nu krijg je 2 weken voor een match of 26? Met een save waarbij je in het midden kan saven. Kan toch moeilijk 3 weken zetten, dan loopt 90% te zeuren

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×