Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Rhand

The MVP Platinum
 • Content Count

  3,082
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Rhand last won the day on May 17

Rhand had the most liked content!

Community Reputation

950 Excellent

About Rhand

 • Rank
  Aanvoerder
 • Birthday 06/05/1986

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locatie:
  Gdansk, Polen

Recent Profile Visitors

2,680 profile views
 1. Hopelijk is mijn inzending ditmaal geen dikke nul. Ik krijg graag complimentjes van u!
 2. Dat is het toch elke editie niet, tenzij je van rock/metal houdt.
 3. Voila se, ik wist wel dat ik jou kon motiveren met mijn deadline.
 4. Rhand

  Ik vloek over FM

  Ja, der zijn er hier nog een paar die zouden vloeken als ze met Cercle moesten spelen.
 5. Tijd begint te dringen he vriend, nog 2 jaar om de CL te winnen. Anders stop ik met volgen... Da willen we ook niet he?
 6. Ge zijt precies nog niet begonnen, dus doen ik maar mee. COLOMBIAAAAAAA *snuif*.
 7. Rhand

  Ik vloek over FM

  9 keer in 1 week tijd op het doelkader getrapt! 9 keer!
 8. Seizoen 4 - Deel 1: De heenronde zit erop, het is toch een stuk moeizamer gegaan. We morsten met punten tegen kleinere clubs (ondanks zwaar overwicht, FM-style) en tegen onze rechtstreekse concurrenten krijgen we zowel bij Nottingham als San Jose een rode kaart in de eerste 10 minuten, komen we toch op voorsprong om achteraf enkel het deksel op de neus te krijgen. Zeer frustrerend. Maar bon, we staan op kop en dat is het belangrijkste. Copa Origens (de cup voor alle 7e + 8e divisie clubs) We spelen goed en kennen weinig problemen, doel van het bestuur is de halve finale maar ik hoop stiekem toch op winst. Als we tegen Altach winnen, komen we in de Kwart Finale. Copa Mondialito: (de cup voor alle 1000+ clubs in de competitiestructuur) Ook hier spelen we goed en schakelen we met NY City, Rubin Kazan en Udinese toch weer clubs uit een hogere divisie uit. Palmeiras zit in de 3e divisie, maar staat op een degradatieplaats dus ik hoop dat we een ronde verder komen. In deze cup zijn er 8 rondes voor je in de kwartfinale komt. Er zijn nog 4 clubs uit mijn of lagere divisies in het tornooi, maar gelet op hun tegenstanders (Barcelona, Chelsea en Monaco) heb ik waarschijnlijk het meeste kans om verder te komen. Nu nog enkel de Januari maand overleven waarbij letterlijk elke speler uit mijn team elke dag nieuwe aanbiedingen krijgt en waarbij ik het wel moet afwijzen, want de boden zijn lager dan waarvoor ik ze destijds gekocht heb. Soms zelfs pas een jaar geleden...
 9. Rhand

  Ik vloek over FM

  Miles lijkt mij ne wanker te zijn.
 10. Tweede plek is haalbaar zelfs!
 11. Rhand

  Ik vloek over FM

  Ik wist dat ik niet had moeten terugkeren naar Football Manager... Kurwa mac.
 12. Weinig goeie Belgen voorlopig bij de regens. En het doel is om zo snel mogelijk kampioen in D1 te spelen, ik hou geen rekening met nationaliteiten Poolse talentjes zijn er bijna helemaal niet
 13. Seizoen 4 - Begin: We zijn gepromoveerd naar Divisie 7. We beginnen wat sterkere ploegen tegen te komen, maar uiteindelijk zouden we nog altijd moeten meestrijden om de titel. Het enige tricky is natuurlijk dat er weer maar twee ploegen promoveren en geen vier. De grootste dreiging zal uitkomen van Nottingham Forest, Twente (komt samen met mij van D10) en San Jose Earthquakes denk ik. Hibernians eindigde vorig jaar nog 3e in de Divisie 7, dus ook hen mag ik niet onderschatten. Hapoel Be'er Sheva en Nacional begonnen in Divisie 5 en zijn telkens gedegradeerd. Xanthi zat bij mij in de groep in D8 en promoveerde mee. Ook de media gelooft volop in mijn promotie kansen, vooral na het fantastische seizoen dat we vorig jaar gehad hebben. Titel is het doel, alles minder is toch een teleurstelling eigenlijk. Maar zolang als ik maar promoveer. Ondanks ons goede team, bewapenen we ons toch extra voor het komende seizoen: Tashan en Tahith komen van echte topclubs, Tashan zal gelijk basisspeler zijn centraal op het middenveld en Tahith zal roteren met Parfait en Shu op de flanken. Arni is een jong talent dat zal roteren centraal op het middenveld. Kazuaki is een talentvolle doelman die de komende twee jaar op de bank zal zitten. Kostadin is een talentvolle verdediger die dit seizoen weinig zal spelen in principe, maar volgend jaar wel kan aankloppen om een basisplaats te eisen. Ondanks de tientallen boden, verlies ik uiteindelijk maar 1 basisspeler. Het bod van Milan was niet te weigeren. Jammer, want Fukuda was onze beste centrale verdediger. Onze kern: Pre-seizoen afgelopen zonder noemenswaardige vermeldingen:

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...