Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

stvvrules

Admin
 • Content Count

  10,850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  145

stvvrules last won the day on December 11

stvvrules had the most liked content!

Community Reputation

2,859 Excellent

About stvvrules

 • Rank
  Legende
 • Birthday 11/14/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie:
  Hasselt

Recent Profile Visitors

6,795 profile views
 1. Lol bizar dat je in de media al bijna buitenvliegt, want de resultaten zijn toch echt niet slecht. 2de achter Brugge op amper 3 punten dan
 2. Amai, dagelijks 1 game. Stop je dan na elke wedstrijd of hoe zit dat juist ? Veel succes alvast bij Deportivo
 3. Ja is echt een topper, is zowiezo mijn belangrijkste aanwinst samen met die Salducco. Kon ze spijtig genoeg niet binnen halen voor volgend seizoen. (beide einde contract)
 4. Bedankt voor de reacties Transferperiode Zomer 2022 Daar de eerste amateurdivisie niet beperkt was inzage de buitenlanders en dergelijke, botsten we nu op een limiet. We hadden nood aan 6 opgeleide spelers en liefst nog meerwaardes. We wisten volgende Belgen er bij te halen, vooral de transfers van De Winter en Olaigbe waren een serieuze meerwaarde voor ons team. Gerard Dupont (19 jarige Keeper, Ex Heist) Theo Leoni (23 jarige Belg, MC, EX Anderlecht) Koni de Winter (Juventus, VL, Huur, ex Zulte) Kazeem Olaigbe (Southampton, Spits, Ex Anderlecht) Thomas de Bie (Doelman, Ex tienen) Ook Nathanio Kompaore komt over van Anderlecht, hij zat er 3 seizoenen en was ondertussen dus voetbalbelg Voorts kwamen Ook Mcclelland en Luciano Paz transfervrij over na succesvolle uitleenbeurten. Met Deji Sotona halen we een stevige linkerflankspeler binnen wiens contract bij Man U niet verlengd werd. Tevens huurden we met Gans, Salducco, Decarpentri en Hesketh nog enkele stevige jongens. Pratezina werd in Australie weggehaald en is een speler voor de eventuele toekomst. Uitgaand moest er ook wat vertrekken. Tomas Brigant vorig jaar kapitein en 1 van de beter presterende spelers wou teveel eieren voor zijn geld. De 27 jarige eiste veel te veel salaris en werd verkocht toen het nog kon. De jongeren Gaspard, Segui en Kilkenny werden verhuurd om speeltijd op te doen. Kerstenne, Vanhaeren en Musa werden verhuurd omdat ze pas hadden bijgetekend en niet verkocht konden worden. Bayemi werd na het aantrekken van de nieuwelingen overbodig en werd ook van de hand gedaan. Maxime Cassara de doelman presteerde niet slecht vorig seizoen , maar moest plaats maken voor de gelijkwaardige Thomas de Bie, De Bie is een belg en is nodig om de vereisten van het aantal Belgen te halen. Cassara wordt een seizoen verhuurd om daarna hopelijk te kunnen verkopen. Periode 1 Wat moet ik hierover zeggen, we vlamden de nieuwe competitie in en pakten de betere ploegen dadelijk in met vlot aanvallend combinerend voetbal. Met een geweldige 15 op 15 begonnen we vernietigend aan de eerste periode. Olaigbe scoorde aan de lopende band en ook Sotona en Decarpentrie waren pareltjes op de flanken. De jonge Salducco was de draaischijf centraal op het middenveld en kon volgens de assistent gemakkelijk mee op het hoogste niveau. We klokten de eerste periode uiteindelijk af met een geweldige 32 op 42 en pakken de eerste periodetitel en het ticket voor de promotiefinale. In de beker werden we door Genk met het kleinste verschil geklopt, maar de score had veel hoger kunnen oplopen.
 5. Promotie playoffs ! No pressure waren de woorden die we gebruikten voor deze playoffs. Niets moet, alles mag en dus begonnen we zonder zorgen op het veld van RWDM. De thuisploeg wist niet wat hun overkwam, we domineerden en toonden aanval na aanval. Uiteindelijk sloten we af met een 3 0 zege. Roeselare won ook en dus werd de daaropvolgende thuiswedstrijd al een eerste finale voor de promotie ... en wat voor een finale werd dat. De ongenaakbare leider ging met de billen bloot, we wonnen met maar liefst 5 1 en probeerden zo de druk op de leider op te voeren. De match erop wonnen opnieuw met 5 1 cijfers, ditmaal van La Louviere. In Roeselare was het ondertussen alle hens aan dek, want na de nederlaag tegen ons geraakten ze in de komende 2 matchen ook niet verder dan een gelijkspel. Na 4 speeldagen namen we de leiding over na een overwinning tegen RWDM. Op het veld van Roeselare werd er dus in een echte cupmatch al beslist over een eventuele titel, als we konden stunten was de promotie binnen. We begonnen zeer goed aan de partij en na 17 minuten kwamen we via centrale verdediger Sangare op voorsprong, hij kopte een hoekschop keihard tegen de netten. De saaie match werd een middenveldspel waarin Vincent net voor rust de bordjes terecht in evenwicht bracht. Wij drukten in de 2de helft door en kwamen net na het uur terug op voorsprong. Na de rode kaart plooiden we massaal terug en konden we uiteindelijk de punten en promotie naar Winkel mee pakken. Op de slotspeeldag werd ook La Louviere nog geklopt en met 18/18 waren we duidelijk de sterkste in de playoffs.
 6. Degelijke resultaten, enkel thuis eupen moet je altijd kloppen. Spijtig dat de bal er niet in wou. Op Genk en charleroi kan je verliezen uiteraard.
 7. Vanaf de volgende ronde (morgen)
 8. Ik ben op zoek naar een onafhankelijke jury die alle antwoorden goed wil keuren of fout wil keuren. Kwestie van niet weer alles in vraag gesteld te krijgen
 9. Mijn voorganger had 0/6 gehaald tegen Kosice en bij gelijke stand telde het onderlinge duel als eerste.
 10. Stevige start wel, gaat spannend worden met club
 11. @Brechtovic @Stef @Politico @Superjef @Pica Merci voor de reacties Ook in de terugronde bleven we op hoog niveau presteren. Tegen onze zwarte beesten tienen en La Louviere konden we alweer niet winnen. In de maand februari en begin maart moesten we Patch 2 even verwerken en moest ik tactisch wat aanpassingen doen. Gelukkig konden we met een 9 op 9 met een gerust gemoed toewerken naar de playoffs. Roeselare stak er los bovenuit en eindigt maar liefst 12 punten boven ons. In elke normale wereld zou de promotie / de titel weg zijn, maar belgie is natuurlijk de koning van de halvering van de punten. Onze achterstand op Roeselare werd verkleind naar 6 punten, mits een dubbele winst tegen hun konden we de titel pakken als we in de overige matchen minstens 1 punt beter deden dan hun. Want bij gelijke punten telde nu éénmaal de eindstand eerst. 7 punten beter doen op 18 te verdienen punten. Wie het Roeselare van Hein zag zou het mission impossible noemen .. Het roeselare van diens opvolger had echter veel meer moeite om dominant te spelen en liet al vaker punten liggen. Time for a miracle ?
 12. Nee in amateur moet je geen enkele belg hebben precies en ook geen opgeleide spelers
 13. @Brechtovic @Stef Haha vond het ook verrassend, heeft wel duidelijk de beste ploeg in heel amateur, maar is ondertussen naar KVO vertrokken @Pica @Superjef merci, maar gelukkig liep het deze keer wel goed af inderdaad @Politico merci Door het oog van de naald, het klopte volledig. De kern was ook niet goed genoeg naar wat ik streefde. 2 huurlingen bleven nog een jaar langer verbonden aan de club, voor de rest werd onze gading gezocht in transfervrije buitenlanders. Een bont allegaartje aan nationaliteiten kwam de ploeg versterken. Doelmannen: Maxime Cassara (Fransman, Bastia) & Bilal Zabadne (Syrier, Offenbach) Verdediger Links: Hranilovic (Kroaat) Verdediger rechts: TJ Eyoma (Nigeriaan, Spurs) Verdediger centraal: Caleb Okoli (Nigeriaan, Atalanta), Hady Sangare (Malinees, Standard) MC: Stefan Mols (Spanjaard, Blackburn), Gavin Kilkenny (Ier, Bournemouth), Aleksa Janusevic (Servier, Jagodina) AML: Bayemi (Kameroener, Komarno Slowakije) AMR: Brigant, Trawally (Gambia, Veljne) Spits: Petar Musa (Kroaat, Slavia Praag) Beker van Belgie Een mooie run werd het in de beker, waarbij we uiteindelijk Heist met penalty's konden kloppen. In de 6de ronde botsten we op Standard dat ons domineerde in de eerste helft, maar enkel 1 keer kon scoren. We begonnen de competitie met een dominante wedstrijd tegen Francs Borains, maar helaas konden we niet scoren. 0 0 was de uitslag dus. Tegen ons zwarte beest tienen werd ook verloren in de openingsmaand. Op het veld van roeselare bezorgden wij hun hun allereerste puntenverlies. Roeselare is duidelijk de beste ploeg en steekt er zwaar bovenuit, toch hebben ze maar 6 punten voorsprong op ons. Hein vanhaezebrouck wist net voor de winterstop een plekje in de pro league te bemachtigen, hij verliet roeselare en trok naar KV Oostende dat troosteloos laatste staat. Wij gaan op zoek naar een eindronde ticket.
 14. Succes ermee, beter doen dan in het echt zal niet moeilijk zijn
 15. @Superjef @Pica @Stef @Brechtovic Bedankt voor de reacties. Uiteraard doe ik door bij een ontslag, dat hoort er nu éénmaal bij. De start tegen Luik zonder aanwinsten begon geweldig, 1 dag was ik op de club en het schokeffect hielp, we wonnen met het kleinste verschil. Na de korte winterbreak was het wel duidelijk dat de kern de versterking nodig had, in mijn eerste 3 thuiswedstrijden kon ik geen enkele keer winnen. Het Roeselare van Hein klopte me met 0 3. Lierse Kempenzonen kwam een punt wegpakken en tegen Dessel. begonnen we goed, maar na een gemiste penalty vielen we helemaal weg en verloren we 0 2. Op het veld van RWDM was het dan eindelijk terug raak. 2 0 winst In februari slaagden we er eindelijk in om een thuisoverwinning te boeken en het werden er onmiddellijk 2. Heist en Francs Borains gingen met respectievelijk 3 en 5 0 de boot in. Ook in Hamme werd er gewonnen, op het veld van Patro moesten we het onderspit delven. Door de zege tegen Francs Borains konden we op speeldag 25 voor de allereerste keer uit de gevarenzone geraken. Met een 6 op 6 tegen Boom en La Louviere Centre waren we zo goed als zeker van het behoud. Zeker toen we tegen nummer 2 Deinze ook nog eens gelijk konden spelen. We kwamen op 1 punt van het beoogde doel om de linkerkolom te halen, ... maar toen sloeg het om. Tegen Tienen moesten we al snel met zijn tienen verder en dus wisten de suikerjongens ons te kloppen. Voor hun een levensbelangrijke zege in de strijd om het behoud. Op het veld van het alreeds gedegradeerde Seraing werd er op de slotspeeldag ook nog verloren. Eindstand Met 36 punten hebben we uiteindelijk 2 punten meer dan Francs Borains dat de eindronde moet spelen en 3 meer dan Lierse Kempenzonen die degraderen. Tienen wist zich door de 3 punten tegen ons nog te redden.Bij een 6 op 6 in de laatste 2 wedstrijden hadden we een 8ste plaats gehaald. Het bestuur was not amused dat het doel niet bereikt werd en mijn baanstatus ging van stabiel naar zeer wankel. Het leek er even op dat mijn contract niet verlengd zou worden, maar 3 dagen voor het einde kreeg ik dan toch het verlossende telefoontje. Het bestuur had besloten mijn contract te verlengen. Het enige wat ik volgend seizoen zeker moest doen was in de linkerkolom eindigen. Het budget werd niet aangepast, we gingen moeten puzzelen, maar ik tekende vol goede moed een verlenging van 1 seizoen. Door de onzekerheid had ik nog maar 2 spelers getekend voor volgend seizoen, de puzzel kon beginnen.

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...