Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Rick

Leden
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Rick won de laatste dag op 16 augustus 2018

Rick had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

11 Good

Over Rick

 • Titel
  Straatvoetballer

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Rick

  De Football Manager bar

  Kampioen, 9 wedstrijden voor het einde!
 2. Rick

  Jouw transferactiviteit

  Alle transfers seizoen 18/19
 3. Rick

  CAH: Spel 1

  Haha daar staan wel een aantal geweldige antwoorden tussen
 4. Rick

  Jouw transferactiviteit

  Ja heeft ie idd gespeeld
 5. Rick

  Jouw transferactiviteit

  Eerste keer dat ik dit meemaak
 6. Rick

  Jouw transferactiviteit

  Transfers seizoen 2 met Heracles
 7. Rick

  De Football Manager bar

  @Dogfacedgremlin Is een middenmoter, eindigen de laatste jaren stabiel rond plek 10. 3 jaar geleden het europese debuut gemaakt en ook het stadion uitgebreid. Dit seizoen zijn ze ook een nieuwe weg ingeslagen met een totaal andere trainer (Frank Wormuth)
 8. Rick

  Europese Supercup (15/08 - 21u00)

  Real - Atletico 2
 9. Rick

  CAH - Algemeen

  Is het nog mogelijk om hieraan mee te doen?
 10. Rick

  Even voorstellen

  Welkom! en nog gefeliciteerd met het behaalde punt van afgelopen zaterdag
 11. Rick

  De Football Manager bar

  Eerste seizoen al meteen kampioen!
 12. Rick

  Klassement

  In dit topic vindt je het klassement, deze zal per FM gereset worden:
 13. Rick

  1 VS 1 Uitdaagtopic

  In dit topic kun je leden uitdagen.
 14. Rick

  Uitleg

  Welkom in het 1 VS 1 challenges subboard, hier is het mogelijk om de challenge aan te gaan met andere forumleden. De bedoeling van een challenge is is dat jullie samen een club kiezen en proberen zo goed mogelijk te presteren. Ik heb voor jullie wel een paar richtlijnen opgesteld om het makkelijker te maken. Stappenplan Zoek een uitdager of daag zelf iemand uit in het uitdaagtopic. Neem via PM contact op met de persoon en spreek af welke club je kiest en welke regels je hanteert. Denk hierbij aan een puntentelling en het soort challenge. Onder soort challenge moet je denken aan: - Financiële challenge, waarbij je een club zo sterk mogelijk op financieel gebied moet krijgen - Een unfair-play challenge, waarbij de resultaten samen met het aantal gele/rode kaarten zo goed (lees: hoog) mogelijk moeten zijn. - Challenge met een speciale database, bijvoorbeeld een NAC Breda met 100 miljoen op de bankrekening. Hou het hierbij wel redelijk en niet té overdreven. - Start beide werkloos en kijk waar beide trainers na een aantal seizoen zijn uitgekomen. - Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om gewoon een club te pakken en te beginnen Degene die je PM ontvangt kan je voorstel accepteren, afwijzen of eventueel aanpassen naar eigen wens. Diegene stuurt dan ook een PM terug naar afzender. Je bent vrij om de openingspost verder naar eigen wens in te vullen. Een logo van de club waarmee gespeeld wordt is altijd wel leuk om te zien en eventuele andere plaatjes of een leuk inleidend artikeltje over de club zijn altijd welkom. Dit zijn echter geen verplichtingen. Een vaste puntentelling (als je een gewone challenge wilt doen en de normale standaardregels wil doen) is te vinden in dit topic. Beide deelnemers posten hun resultaten (dmv screens) in het gemaakte topic. Degene die het beste presteert aan de hand van de gemaakte puntentelling wint de challenge. Als een van de deelnemers lange tijd inactief is, zal de submoderator (op verzoek) een deadline voor die persoon instellen. In geval van een ontslag, dient er een screen met het gehele(!) nieuwsbericht van het ontslag te worden getoond. Is dit niet het geval zal hier om gevraagd worden en eventueel om een savegame gevraagd worden. Wordt dit verzoek niet beantwoord of is de savegame al verwijderd (doe dit dus niet!) zal er toch tot een punt aftrek worden gegeven. Als alle challengers klaar zijn stuur je een PM naar mij om aan te geven dat je klaar bent. De challenge zal dan zo snel mogelijk afgehandeld worden. Als je meer punten hebt dan je tegenstander, krijg jij twee punten en hij één. Als je beseft dat je niet meer kan winnen, dien je alsnog je screens in te leveren, zo krijg je nog een punt, anders krijg je toch een minpunt. Kant en Klare puntentelling
 15. Rick

  De Football Manager bar

  https://gyazo.com/9929e2bcb47436128df748db131d16d8 Nieuwe save begonnen met Heracles, geen verkeerde start

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×