Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

thefmveteran

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About thefmveteran

 • Rank
  Straatvoetballer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hij had richting de 20 assists en ook 15 doelpunten.
 2. Sorry heel erg druk geweest en niet kunnen reageren. Succes met dit verhaal!
 3. Ik was er zelf ook verrast door. Vooral de zwervende Mahrez vanaf de rechterflank was bij vlagen heerlijk om te zien!
 4. Korte uitleg: Ik heb wederom een succesvolle tactiek weten te maken en deze is deels gebaseerd op het Leicester City van nu. Natuurlijk heb ik de tactiek van Ranieri niet helemaal nagemaakt omdat in FM dingen soms anders werken dan in het echt. Formatie: Rollen: Instructies: Korte toevoeging: De enige spelersinstructie die ik gebruikt heb is dat ik bij de doelman heb aangegeven dat die de bal af moet spelen naar één van de centrale verdedigers. Daarnaast heb ik gekozen voor één aanvaller waar het Leicester van Ranieri met twee spitsen speelt. Dit heb ik gedaan om de ruimte voor Mahrez (AMR) open te laten. Hij is de advanced playmaker die mag zwerven. In mijn game komt hij vaak naar het centrum en daarom wil ik daar niet nog een aanvaller hebben want anders loop je alle ruimtes dicht. Resultaten: Downloadlink: Hier te downloaden.
 5. Zoals Ivago aangaf werd hij met een minder team regelmatig compleet overrompeld en dus zouden dit de aanpassingen zijn die ik zou doen als ik niet met een topteam zou spelen. Daarnaast komen vleugelbacks met een ondersteunende rol ook in de positie van vleugelaanvaller. Het geen wat er nu gebeurt met over elkaar heengaan is dat je spel vertraagd wordt omdat spelers de bal vast gaan houden tot er iemand over heen komt
 6. Mijn tips voor deze tactiek afgaande op je tekst, dus zonder getest te hebben voor mindere teams: - je verdedigende lijn gewoon normaal laten staan en over elkaar heen uitzetten - vroege voorzetten aanzetten, hierdoor zal er snellere aanvoer zijn richting je spitsen (is handig als je snelle aanvallers hebt) - één centrale middenvelder (defensief of ondersteunen) neer zetten ipv twee balveroveraars, die werkt dan als schakel tussen je defensie en de aanval, zie het maar als een doorgeefluik van achter naar voren plus hij loopt minder snel uit positie omdat hij niet de bal zo snel als mogelijk wil veroveren - bij je spitsen zou ik niet voor twee aanvallende rollen kiezen maar eentje die voor diepte zorgt (diepe spits, afmaker) en eentje die voor variatie zorgt in je aanvalsspel (valse nummer negen, hangende spits) - je nummer tien lekker een vooruitgeschoven spelmaker van maken met een ondersteunende rol zodat je veel steekballen krijgt en daarnaast krijgt je ploeg de tijd om bij te sluiten zodra hij in balbezit komt

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...