Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/12/2019 in all areas

 1. 2 points
  Eigenlijk nog met paard en kar...
 2. 2 points
  Kill Phil , Reservoir Cats, Fulp Piction, Glorious Sons, Jacky Black, Djano chained en the loving 69 waren toch beter alhoewel waren die niet van Quentin Tarantula?
 3. 2 points
  We zijn weer goed begonnen Met 14 punten van Pieters op de bank
 4. 2 points
  Gewoon een goal maken zou ook al fijn zijn
 5. 1 point
  Dju toch, stom dat Standard (Benjamin) Tetteh verkocht heeft in 2017...
 6. 1 point
  2 zware weekends op rij gehad. Pukkelpop en voetbal stage, ga de update vandaag afwerken
 7. 1 point
  Ik zal het doorfaxen naar Clement
 8. 1 point
  Over tegenstanders kennen en blamages. Bate fucking Borisov, anyone?
 9. 1 point
  Moeten trouwens ook niet dramatiseren. In de eerste helft was Kortrijk nergens. De penalty was er geen. Toch was er de mentale veerkracht om van 2-1 terug te komen. Dan niet vergeten dat Vlap de 2-3 onbegrijpelijk laat liggen en er waren nog kansen. Kortrijk had 5 schoten op doel waarvan er 4 binnen gingen. Speel deze wedstrijd 10x en je wint hem 9x. Anderlecht zit nu gewoon in een fase met spelers die nog niet fit zijn, spelers die nog vorm/vertrouwen missen en wedstrijdmomenten die niet in het voordeel uitpakken. Maar op zich zit er echt wel potentie in deze kern + speelstijl. En dat laatste is toch iets wat we al veel te lang missen. Andere jaren zou ik met deze reeks echt zeer pessimistisch kijken naar het komende programma. Raar maar waar (naief? te positief?) heb ik nu dat gevoel niet... Kijk naar Man City dit weekend. Tientallen kansen en toch maar 2-2 waarbij Tottenham bijna elke bal binnen ramt. Soms moet het gewoon ook meezitten. (Waarmee ik dus absoluut niet Anderlecht met Man City wil vergelijken voor de duidelijkheid ).
 10. 1 point
  Een 0-0 tegen een ploeg die een muur komt optrekken kan gebeuren, maar is eigenlijk niet acceptabel als met zo goed als de basis ploeg speelt. Dat gedoe over die penalty is ook voor mij persoonlijk ook een issue, maar niet de reden dat we punten verliezen. Zoals we mogen zeggen wanneer we goed zijn, moeten we nu nederig zijn in deze halve nederlaag. Best trouwens dat we Mignolet hebben, houdt ons recht, is altijd aanspeelbaar en krijgt het vertrouwen van de ploeg in hachelijke situaties.
 11. 1 point
  Amai, die films die hij voor u gemaakt heeft, wil ik dan ook wel eens zien
 12. 1 point
 13. 1 point
  Als het zaterdag of zondag was geweest, ging er geklaag zijn over de te korte tijd tot dinsdag voor de match tegen Linz. Liever minder rust om tegen Eupen te spelen, dan om minder uitgerust de laatste voorronde van de CL te moeten spelen lijkt me.
 14. 1 point
  Is toch goed? Meer rust naar dinsdag.
 15. 1 point
  Goed nieuws, nu nog een 6 en het werk is af op inkomend vlak.
 16. 1 point
 17. 1 point
  Een indrukwekkende opener van FC Weg van Thus. RSC Appelterre staat bovenaan in de draft, maar bengelt hier helemaal onderaan..
 18. 1 point
  Aangenaam verrast door Alcatraz in Kortrijk. De affiche was niet meteen mijn ding, maar ik was best wel onder de indruk van dat festival. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik daar geweest ben
 19. 1 point
  Ale Lukaku eindelijk in het Blauwzwart
 20. 0 points
  Kvind dat ook, als het niet lukt bij ManU, gaat gij beter naar Inter

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...