Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/19/2019 in Posts

 1. 4 points
  Kutspel, kan weer niet kiezen om dan in het weekend te vloeken 'Die had ik wel in mijn team e'
 2. 3 points
 3. 3 points
  Update komt vanavond !
 4. 3 points
  Lijkt me ook niet meteen de juist entourage te hebben.. Je zou nochtans verwachten dat zijne papa het wereldje een beetje kent. Hij had gewoon geduld moeten hebben en dan had hij zijn kans wel gekregen bij Anderlecht. Als hij niet oplet, dan krijgen we eenzelfde verhaald als Musonda. Ze denken allemaal dat ze de beste van de wereld gaan worden omdat ze iets meer talent hebben dan hun leeftijdsgenoten, maar uiteindelijk blijken er toch nog veel betere rond te lopen. Kijk naar Vadis; het ging bij Anderlecht ook niet snel genoeg; want hij was minstens even getalenteerd als Kompany, maar verder dan Brugge, Poznan en Gent heeft hij het toch ook nooit gebracht.
 5. 3 points
  Dat die luie dikzak beter zijn boeken had afgemaakt
 6. 3 points
  En hierbij deel drie van de scores @stvvrules@Superjef@hjs666@Brechtovic@Dogfacedgremlin@Pica @Katzenze
 7. 3 points
  Ik was alweer vergeten hoe enorm saai die periode is tussen het behalen van de titel in 1B en het einde van het seizoen.
 8. 3 points
  Spel gestart met Roeselare. Seizoen 1 direct prijs.
 9. 3 points
 10. 2 points
  Eigenlijk nog met paard en kar...
 11. 2 points
  Kill Phil , Reservoir Cats, Fulp Piction, Glorious Sons, Jacky Black, Djano chained en the loving 69 waren toch beter alhoewel waren die niet van Quentin Tarantula?
 12. 2 points
  We zijn weer goed begonnen Met 14 punten van Pieters op de bank
 13. 2 points
  Gewoon een goal maken zou ook al fijn zijn
 14. 2 points
  Het is af en ik bekijk het niet meer vandaag!
 15. 2 points
  Ale Lukaku eindelijk in het Blauwzwart
 16. 2 points
  Laat ons maar rustig verder bouwen aan onze ploeg, ook al gaat dit ten koste van de resultaten dit seizoen. We hebben nu eindelijk een visie op langere termijn en zijn gestart met het heropbouwen van het Anderlecht DNA. Dit DNA was de laatste jaren heel ver te zoeken en was vaak nog nauwelijks herkenbaar. Er zijn duidelijke keuzes gemaakt door afscheid te nemen van ervaren spelers zoals Kums & Trebel. Dit is zoals Pica momenteel wel een kapitaalsvernietiging maar wel een duidelijke breuk met het verleden. Je kan een mentaliteitswijziging niet inzetten met halve maatregelen dus hier moeten we even doorheen. Deze spelers zullen ook niet gratis vertrekken... Bayat is niet meer de beste vriend maar hij moet zijn spelers wel ergens kwijt geraken want hij handelt ook in het belang van zijn spelers. Ik heb hier al jaren geschreven dat de voorsprong van Anderlecht op de andere ploegen in België al veel groter had moeten zijn door de vele miljoenen van CL-leauge en de verkoop van spelers. Door een slecht bestuur was dit niet het geval en zijn Club Brugge & Genk ons momenteel voorbij gestoken. Of bij het huidige bestuur die kennis wel aanwezig is om het beter te doen, dat valt nog af te wachten... Sanneh, Zulj dat zijn tot nu toe nog geen toptransfers en hierin hebben we toch meer dan 10 miljoen euro geïnvesteerd. De transfers van dit seizoen kunnen we nog niet beoordelen. We are Anderlecht ! We komen wel terug!
 17. 2 points
  Verander momenteel mijn team elke dag omdat ik maar geen keuze kan maken
 18. 2 points
  Ik wil heel veel zeggen met die zin , niet alleen over Lukaku
 19. 2 points
  FFP is van geen belang als je geen Europees speelt
 20. 2 points
  @Dogfacedgremlin Deze ook hernieuwen? Eerste zes speeldagen zijn toch testfases.
 21. 2 points
  Ik hoop dat het leesbaar is maar dit is alles tot de tweede rustdag Als jullie opmerkingen hebben laat het maar weten. @stvvrules@Superjef@hjs666@Brechtovic@Dogfacedgremlin@Pica @Katzenze
 22. 1 point
  Dju toch, stom dat Standard (Benjamin) Tetteh verkocht heeft in 2017...
 23. 1 point
  Ik zal het doorfaxen naar Clement
 24. 1 point
  Moeten trouwens ook niet dramatiseren. In de eerste helft was Kortrijk nergens. De penalty was er geen. Toch was er de mentale veerkracht om van 2-1 terug te komen. Dan niet vergeten dat Vlap de 2-3 onbegrijpelijk laat liggen en er waren nog kansen. Kortrijk had 5 schoten op doel waarvan er 4 binnen gingen. Speel deze wedstrijd 10x en je wint hem 9x. Anderlecht zit nu gewoon in een fase met spelers die nog niet fit zijn, spelers die nog vorm/vertrouwen missen en wedstrijdmomenten die niet in het voordeel uitpakken. Maar op zich zit er echt wel potentie in deze kern + speelstijl. En dat laatste is toch iets wat we al veel te lang missen. Andere jaren zou ik met deze reeks echt zeer pessimistisch kijken naar het komende programma. Raar maar waar (naief? te positief?) heb ik nu dat gevoel niet... Kijk naar Man City dit weekend. Tientallen kansen en toch maar 2-2 waarbij Tottenham bijna elke bal binnen ramt. Soms moet het gewoon ook meezitten. (Waarmee ik dus absoluut niet Anderlecht met Man City wil vergelijken voor de duidelijkheid ).
 25. 1 point
  Amai, die films die hij voor u gemaakt heeft, wil ik dan ook wel eens zien
 26. 1 point
  Als het zaterdag of zondag was geweest, ging er geklaag zijn over de te korte tijd tot dinsdag voor de match tegen Linz. Liever minder rust om tegen Eupen te spelen, dan om minder uitgerust de laatste voorronde van de CL te moeten spelen lijkt me.
 27. 1 point
  Is toch goed? Meer rust naar dinsdag.
 28. 1 point
  You have been invited to play in the FM ZONE FPL Draft league. Join the game here: https://draft.premierleague.com Once you have logged in or registered click on 'Start' and then 'Join a league'. You can then enter the league code 189904-49706 to join the league.
 29. 1 point
 30. 1 point
  Verlengd tot 2024, met een pracht van een filmke
 31. 1 point
 32. 1 point
  Vanavond om 20:30 is de Draft.!!! Voor iedereen die mee wilt doen en mee wilt doen kan zich gewoon nog aanmelden. Als je er vanavond niet bij kan zijn kan je wishlist maken en het spel kiest dan steeds automatisch de hoogste die nog over is. Als je wishlist leeg is wordt de hoogst nog overgebleven draft rank gekozen. je eindingt dus altijd wel met goede spelers. En na de draft kan je altijd traden met iemand anders of met de free agents mocht je een speler niet willen hebben om een of andere reden (blessure, speelt niet enz.)
 33. 1 point
  Openingspost eens opnieuw lezen
 34. 1 point
 35. 1 point
  Gewoon boeckx nog gaan halen
 36. 1 point
 37. 1 point
  Ik zal het aanpassen naar woensdag
 38. 1 point
  Sterk bezig! Ziet er ook wel een beresterke verdediger uit
 39. 1 point
  Een tip om onze bandwith te sparen, neem je screenshots met een programma zoals gyazo, veel gemakkelijker. Je start is alvast goed
 40. 1 point
  Update 11.11 is beschikbaar. https://sortitoutsi.net/graphics/download-changes/1
 41. 1 point
  Roeselare wereldclub!
 42. 1 point
  Heet van de naald !!!!!!!!!!!!!!
 43. 1 point
  Blijkbaar zongen die van mechelen 'Voetbalbond maffia'. Die leven duidelijk in een droomwereld waarin ze zogezegd niets fout gedaan hebben. Lelijk ploegje, mijn sympathie zijn ze kwijt
 44. 1 point
  Geen probleem hoor. Vermeld het maar even
 45. 1 point
  Geen probleem, ik wacht wel
 46. 1 point
  Verrassend goed gescoord.
 47. 1 point
  Ik heb net deze quiz gespeeld. Mijn score 70/100 Mijn tijd 65 seconden  
 48. 1 point
  Ben dagwinnaar op scorito, dat ik gelukkig wel bekijk Toch iets om trots op te zijn in deze tour
 49. 1 point
  zoiets, maar met Ivago zijne kop dan?
 50. 1 point
  Een actief Fmzone lid...beperkte keuze tegenwoordig

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...