Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/06/2019 in all areas

 1. 2 points
  Aan allen die deze post lezen... Aan allen die deze post niet lezen... Dan gaat ge eens vlug achter een brood naar de bakker, ben je bij je terugkomst al het meest gemiste lid. Waar gaat het naartoe? Toch bedankt voor de moeite Heb eigenlijk geen echte verklaring voor mijn verdwijning van het forum. De zomer in het land + FM18 liep op z'n einde en daarmee ook mijn goesting in FM waardoor ik al wat minder op het forum kwam, dan in september een tweetal weken op reis. Daarna nog een verhuis overleefd en tussendoor nog wat gaan werken. Kortom, ik heb jullie geen seconde gemist. Ik weet dat er natuurlijk een aantal vragen op jullie lippen branden, daarom volgt hieronder een welgemeende FAQ (U) Zeg eens Bankje, wat drinkt ge van ons? - Nen duvel Nog iets? - Doet er anders nog ene Speel je nog FM? - Ja, maar minder aangezien de match engine van FM19 enorm op mijn zenuwen werkt! De nieuwe tactische benadering is wel een dikke plus! Kent ge nog een goeie mop? - Ja Wat is uw geheim? - Een hart van hout en #metoo Trek je nog altijd alles in het belachelijke? - Volgens mij kon je dit uit bovenstaande antwoorden al afleiden. Maar aangezien je het nog eens vraagt: Natuurlijk niet! Blijf je wat langer deze keer? - Ik zou wel willen, maar die van ons is al aan mijn mouw aan het trekken. Indien er nog extra vragen zijn, wat ik hoogst onwaarschijnlijk acht aangezien mijn FAQ (U) uitermate compleet was, stel ze gerust! Geen paniek, ik heb me niet verveeld toen ik hier niet was. Hier zijn enkele sfeerbeelden: En dan vergat ik nog bijna mijn meeting met Kim Jong Un en president Moon van Zuid-Korea. Eigenlijk een soort Extra Time Korea gehost door Flank Laes.
 2. 2 points
  @Bankje heeft reeds gezegd dat ik nen ambetante zagevent ben. Dat behoeft dus geen verdere uitleg want dat zou impliceren dat ik (en bij uitbreiding wij) hem in twijfel trek. Wat ik dus niet doe. Aangezien volgens @Bankje (en we gaan hem niet in twijfel trekken, zoals ik reeds eerder aangaf) ambetante zageventen niet moeten betalen, volgt dus de logische conclusie dat ik niet moet betalen. Dus, geef mij snel ne keer Onbeperkt MVP want dit onderwerp begint me te vervelen. @Superjef: Ofwel probeerde je me te complimenteren, ofwel begreep je de mop niet helemaal. Ga ik van het eerste uit? Wat ben je toch een schat!
 3. 2 points
  Heb een update met een paar beslissingen. Ik ga teruggrijpen naar fm17 omdat ik daar all tool ter beschikking heb die ik nodig heb om deze experiment to doen. Ik wil eerste kijken hoeveel plezier ik beleef eer ik wil overschakelen naar een nieuwere fm. Ik ga de perfecte spits aan maken die zal zijn carriere starten bij een belgische ploeg. Zo goed als elke stat zal max zijn op een paar na die een slechte invloed op de carriere kan hebben. Deze speler zal ook starten als een 16 jarige. Als er suggesties zijn voor een ploeg/naam dan hoor ik die graag. Ik ga ten laatste did weekend starten met updates.
 4. 2 points
  Goed bezig Bankmans. 3x proberen, en alles opgeteld nog steeds buizen...
 5. 1 point
 6. 1 point
  Messi heeft dan ook maar 18 op composure, vandaar dat hij af en toe mist
 7. 1 point
  Wa kent gij er van jong De bug gaat aangepast worden in de 19.3 maart update, dus het was niet correct Die zijn al gespeeld
 8. 1 point
  Denk dat de setlist hetzelfde was als op GMM vorig jaar. Vooral Wishing Wells vind ik topschijf.
 9. 1 point
  Misschien wel den bompa ne keer, want dendiene riekt uren in de wind en tis niet alleen naar den drank of de sigaretten of de laatste keer seks van in 2001
 10. 1 point
  Alles, jongen! Alles!
 11. 1 point
  Ain't over till the fat lady sings, dus zolang @ivago zijn vrouw niet begint te zingen, ist nog niet gedaan!
 12. 1 point
  Voor uw 20e al ver 100 goals gescoord hebben op het hoogste niveau, da kunde alleen als ge ne Tethezott zijt. Het is bewezen.
 13. 1 point
  Het was plezant. Veel ambiance, maar het zal toch nooit mijn favoriet (sub)genre worden. Al is Bottom Feeder wel een dikke schijf. Ze hebben zelfs enkele nummers gebracht met een strijkkwartet (3 violistes en een celliste). Dat vond ik ook wel de moeite waard
 14. 1 point
  One nightstand gok ik. Welkom terug!
 15. 1 point
  Volgende keer beter! Als je ziet van waar je komt, chapeau.
 16. 1 point
  Tethezott blijft knallen en zet eerste achtervolger Roelasi al op 25 doelpunten. Gremlin rukt op naar plaats 3. In de achtergrond draaien Geilen Beer, Ovic en Tormacher ook goede seizoenen, zijn ze gelanceerd om de leider nog te bedreigen ?
 17. 1 point
  @Stef Nog 8 extra doelpunten voor Stef, staat in de belangstelling van AC Milan, Chelsea, Leicester, Inter, Spurs, Watford en WBA. Heeft een afkoopclausule van 44 miljoen @Brechtovic Zette nog 7 doelpunten bij op zijn teller @Dogfacedgremlin speelde een goed seizoen voor Schalke met in totaal 21 doelpunten. Staat in de belangstelling van Arsenal, Liverpool en de 2 manchesters. Heeft een afkoopsom van 74 miljoen voor CL teams @Superjef ondanks de weinige speelminuten toch goed voor 7 doelpunten. Marseille, PSG en Hoffenheim tonen interesse @Iker Sterk seizoen bij de Borussen waar hij goed was voor maar liefst 24 doelpunten @ivago nog 11 doelpunten bij op zijn teller.
 18. 1 point
  Ocharme nen dag terug en al gelijk ne franken teut opzetten! Kank nie mee lachen! Langs de andere kant wel een goeie vraag. @Iker ? Leg is uit?
 19. 1 point
  Een ambetante zagevent zijn. Wat mij doet afvragen waarom gij nog moet betalen?
 20. 1 point
  Pica is één van de oprichters van het toenmalige 12de-man (toen nog op de rebelse site). De oprichters/admins van toen hebben elk een bedrag uitgelegd, soort 'aandelen' om de kosten en toekomstige kosten te dekken. Bij uitstap krijg je normaal dit bedrag terug maar Pica heeft het er in laten zitten. Dus al dank voor dit bedrag en jarenlange inzet, heeft hij van ons deze status gekregen.
 21. 1 point
  Toch iemand Voila, alles bijgewerkt. Na Brechtovic zijn er nog 3 mensen bij onze club gekomen. Welkome! @hjs666: 29/01/2019-28/01/2020: Platinum @Rosse: 30/01/2019 - 29/01/2020: Platinum @Bankje: 06/02/2019-05/02/2020: Platinum
 22. 1 point
  Knap hoor 4de plaats met de Denen!
 23. 1 point
 24. 1 point
  Voila, u heb ik wel gemist
 25. 1 point
  @ivago yes we did! @Darkness-SI- Merci! Zeker in de tweede helft van het seizoen pakte de mayonaise! @stvvrules dat is de bedoeling ja! @Linkert soms zit er ook nog wat info verstopt in een spoiler... @Brechtovic nog 386 stappen te gaan @Superjef volgens Norman wel ja... maar waarom laat ze zelf niets weten? @Iker bwa, serk, dat weet ik nu niet. Had liever de titel gepakt, was veel mooier geweest. Maar onze motor raakte te laat op gang. @Pica tut tut, daarvoor moet je eerst genomineerd worden... En dat is bij mijn weten nog niet gebeurd. Tenzij jij meer weet?
 26. 1 point
  Alles waar nen poot in kan
 27. 1 point
  Op speeldag 21 had ik blijkbaar 2 foutieve wedstrijden uit de Ligue 1 neergezet... Deze worden dan ook geschrapt en iedereen krijgt sowieso de 2 punten die daar te verdienen vielen. Superjef heeft stevig uitgehaald door zowel speeldag 21 als 22 te winnen. Er begint een kloof te ontstaan met nummer 2 Pica. Voor mijzelf als nummer 3 lijkt de overwinning sowieso niet meer haalbaar.
 28. 0 points
  Met een deelnemer als ik, is het zowiezo al mooi..

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
 • Create New...