Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.
Sign in to follow this  
Iker

Regels/uitleg Online Cups

Recommended Posts

Regels en uitleg Online Cups

Omdat er online wordt gespeeld, zijn goede regels belangrijk. Natuurlijk zijn deze regels er om betwistingen te herleiden naar een minimum. Wij rekenen ook op jullie sportiviteit en eerlijkheid om alles zo vlekkeloos mogelijk af te werken. Mochten er toch nog problemen zijn, dan mogen jullie je altijd wenden tot projectleider Iker. Mochten er nog onduidelijkheden zijn is er nog altijd het praathoekje waar jullie vraag zo snel mogelijk opgelost zal worden!

De custom online cups zullen altijd worden uitgelegd in hun topic. Wij maken zelf ook realistische cups aan zoals de Champions League, Jupiler Pro League, Wereldkampioenschap,.... De uitleg hierom is ook duidelijk aangezien dit nauw aansluit met het echte tornooi. Wijzigingen zullen altijd doorgegeven worden.

Is je tegenstander niet vertegenwoordigd door een menselijke speler, zal je het moeten opnemen tegen de CPU. Omdat we online tornooien niet tegen een CPU mogen spelen (cheating), zal de beheerder de CPU-ploeg overnemen. Hij zal hierbij gewoon de assistent de opstelling laten maken en de match op 'alleen uitslag' bepalen. Hierdoor zal de assistent de match volledig overnemen.

Screens worden genomen door de host en savegames moeten bewaard worden door de host. Deze moeten bijgehouden worden tot de cup afgesloten is.

Bij het niet bijhouden van de savegame(s), kan dit leiden tot een forfait voor de host.

Screens worden door de beheerder online gezet en niet door de leden. Om het spelplezier en spanning hoog te houden, vragen we jullie niets te verraden omtrent de uitslagen.

Matchen die worden gespeeld met custom made teams zullen de beheerders aanmaken. Als je niet weet hoe je die moet gebruiken, vraag het gerust in het forum.

Wat bij het wegvallen van het spel? Als de gast zijn verbinding wegvalt, blijft de match gewoon doorgaan. Als host vragen we jullie zo vriendelijk te zijn om de match op pauze te zetten. Het kan lukken dat de gast terug in het spel geraakt, als dit niet lukt zal de host gewoon doorspelen. Voor ons is telt die uitslag gewoon door. De host mag echter wel beslissen om de match opnieuw te spelen, dat is zijn keuze.

Valt de host weg, valt ook het spel weg. Om hier ook het cheaten te beperken is onze ervaring het meest logische dat de gast het spel wint. Dan kan de gast hier kiezen om de winst te nemen of om opnieuw te spelen. Zo'n dingen komen normaal niet vaak voor, maar als het gebeurd wees dan redelijk, het is maar een spelletje.

In het bezit zijn van Football Manager 16.

De 12de-man staf heeft altijd het laatste woord!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Create New...