Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Starting from the bottom


Brechtovic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 89
  • Created
  • Laatste reactie
  • 3 weeks later...

#21 - ploeg van het stad

De straffe ommekeer na mijn komst zorgde ervoor cirkeltje zowaar op 3 fronten moest voetballen in het seizoen 2025/2026. We konden de kern wat versterken zonder veel geld te verdoen. Altijd mooi meegenomen.  Vooral met Geubbels ben ik heel tevreden. Hij scoorde al 21 doelpunten in alle competities. 

Y8svBdB.png

 

Over de Croky Cup kunnen we kort zijn. De ene Brusselse club is de andere niet. Union werd vlot opzij gezet, maar de mauven van Anderlecht deden hetzelfde met ons. Einde verhaal dus.

KcSlo3U.png

 

In de competitie gaan we gewoon verder op het elan waar we het vorige seizoen mee zijn geëindigd. De bookmakers plaatsten ons mooi in de middenmoot, maar we overstijgen die verwachtingen duidelijk en staan zowaar tweede! Kunnen we dit volhouden na nieuwjaar en meedoen voor de titel? 

K4QWOe9.png

uUanyCn.png

 

 

XL3WYVh.png

 

Tenslotte nog het Europese parkoers, dat al vroeg begon, want we moesten 3 ploegen uitschakelen om in de groepsfase van de Conference League te geraken. We begonnen met vlotte winst tegen Bate om daarna ook Ruzomberok en Hajduk Split over de knie te leggen. Het zorgde voor kwalificatie in een groep met Napoli, Rosenborg en Shamrock Rovers. We begonnen met een gevleide winst in Ierland om vervolgens Rosenborg en Napoli puntenloos naar huis te sturen.  Vooral de comeback van 0-2 naar 4-2 tegen Napoli was eentje om in te kaderen. In Napels kregen we een koekje van eigen deeg en de Ieren van Shamrock kwamen onverwachts een puntje roven in Jan Breydel. Op de slotspeeldag gingen we met een B-elftal nog winnen in Noorwegen. We eindigen op die manier tweede en plaatsen ons voor de volgende ronde, waarin we het opnemen tegen het Cypriotische APOEL Nicosia. Het lijkt een echte ronde van Europa te worden, want alle 7 tegenstanders tot nog toe zijn van een verschillend land.

HAAHgSO.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

#22 - druk druk druk

Overwinteren in de Conference League en bovenaan meestrijden in de Jupiler Pro League. Konden we dat bolwerken met de beperkte kern? We verliezen bovendien twee van onze beste spelers aan Wuhan. Het levert ons 27M op, maar aangezien het bestuur dit accepteerde op de laatste dag van de transferperiode konden we hen niet meer vervangen.

 

We beginnen in Europa. Na wedstrijden tegen Bate Borisov (Wit-Rusland), Ruzomberuk (Slovakije), Hajduk Split (Kroatië), Shamrock Rovers (Ierland), Napoli (Italië) en Rosenborg (Noorwegen), gingen we na nieuwjaar gewoon verder met onze Europese tournee. Eerst gingen we naar Cyprus (APOEL Nicosia), vervolgens naar Nederland om de Friesen van Heerenveen te bekampen om uiteindelijk in de kwartfinale te sneuvelen tegen de Spuds uit Engeland. We mogen heel erg tevreden zijn met de Europese campagne en we zetten ook direct een record neer, namelijk het meeste gescoorde doelpunten (41).

image.png.be60a4c009738124cb7cd33feb7df8bc.png

 

Die Europese campagne sleepten we mee in de competitie, waardoor de resultaten daar heel erg wisselvallig waren, met als dieptepunt de maand februari, waarin we zelfs niet één wedstrijd konden winnen. 

image.png.74ad751e25cf07e12a6144a9ff39541c.png

 

We dreigden zo uiteindelijk playoff 1 te missen, maar op de laatste speeldag konden we profiteren van puntenverlies van rechtstreekse concurrent Standard om toch nog als vierde ploeg de strijd om de titel aan te gaan. De verwachtingen zijn laag, maar wie weet verrassen we iedereen. 

 

image.thumb.png.fc811658120510bf7313eb2d95ada8ea.png

 

Met de Franse U19 loopt het wat minder, mede door het feit dat de beste jongeren al zijn doorgestroomd naar de U21, ondanks ze nog voor de U19 mogen spelen. De generatie erna is van een iets mindere kwaliteit en dat zien we ook op het veld. 

 

image.png.a0c7da45b91775d48f69ac08a090ef0b.png

image.png.4a600b8b3cdef78540f29c12e9f8a4af.png

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

#23 - een maatje te klein

Op de laatste speeldag verzekerden we ons van een plaatsje in play-off 1 en mochten we meestrijden voor het kampioenschap.

We botsten echter duidelijk op onze limieten en bleven vierde waardoor we tegen Charleroi aan de bak moesten om de kwalificatie voor de Conference League veilig te stellen. Dat verliep vlot, dus we spelen volgend seizoen opnieuw Europees!

Ik ben razend populair bij de supporters, want geen enkele van de vier wedstrijden tegen de lokale rivaal werd verloren. We haalden 8/12 tegen de grote broer. Het standbeeld is op komst!

 

image.png.9739e60712107c08ee2ea1eb3c38ba1d.png

 

image.thumb.png.af238986a2d4195adcb7141865e8344f.png

 

Ondertussen heb ik ontslag genomen bij de Franse U19. Met het WK 2026 in aantocht komt er misschien een interessante optie vrij en anders concentreer ik mij voor een seizoen enkel op clubvoetbal. Ik word trouwens genoemd bij verschillende buitenlandse clubs, maar er is nog niets concreets. 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...