Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

De Mol 2020


Superjef

Aanbevolen berichten

  • Reacties 828
  • Created
  • Laatste reactie

3b1bb30aef9f06caa8b5da85e38ba571.png

 

Goedemiddag kandidaten en welkom in aflevering 3!

 

Vanavond staat er een etentje op het programma. Wij gaan gezamenlijk aan één grote ronde tafel zitten. Je kunt zelf beslissen naast wie je gaat zitten. Het is immers het ideale moment om elkaar nog beter te leren kennen. Als de plekken zijn ingedeeld, kunnen we verder met de opdracht. Misschien wel goed om te weten is dat de mensen met stoelnummer 1 (links) en 11 (rechts) van mij zitten. Deze keer is er geen meerderheid nodig maar telt het principe van "first come, first serve"!

 

 

@Vince123 @EchtEenVoetballer @Dogfacedgremlin @Iker @hjs666

@stvvrules @Blup008 @ivago @Stef @Rhand @The Belgian Waffle Iron

Link naar reactie
Delen op andere sites

3b1bb30aef9f06caa8b5da85e38ba571.png

 

Goedemiddag kandidaten

 

 

Neem plaats aan deze mooi gedekte tafel want het is hoog tijd om elkaar beter te leren kennen. Om de zoveel tijd plaats ik een omschrijving. Het is aan jullie om te ontcijferen over wie van jullie deze omschrijving gaat. De omschrijvingen zijn gebaseerd op de ingevulde vragenlijsten en hoeven dus niet noodzakelijk overeen te stemmen met de werkelijkheid. Een antwoord is geldig als het in het rood geplaatst is en door 5 kandidaten geliket wordt. Per goed geraden antwoord verdienen jullie 200 euro. Het niet op tijd/correct doorgeven van een antwoord levert jullie geen geld op. Bij een fout antwoord gaat er 200 euro uit de pot!

 

 

c10d4e45a18dbd214d80338720137de9.jpg

 

De volgorde hoe jullie aan tafel zijn gaan zitten, is ook belangrijk want er is nog een bijkomstigheid. Bij de persoon links (hjs666) en rechts (ivago) van mij fluister ik een zin in het oor. Deze zinnen moeten verder door gezegd worden tot ze terug bij mij zijn. Per zin die correct en op tijd terug bij mij komt, verdienen jullie 500 euro. Net zoals deel 1 van de opdracht levert het niet op tijd doorgeven van een zin jullie geen geld op. Bij een fout antwoord gaat er 500 euro uit de pot! De zin geef ik door via PM. Het door zeggen aan elkaar gebeurt ook via PM met telkens mij er bij zodat ik kan mee volgen wat wanneer aan wie wordt door gezegd. De deadline hiervoor is zaterdag 21 maart om 21u59!

 

 

@Vince123 @EchtEenVoetballer @Dogfacedgremlin @Iker @hjs666

@stvvrules @Blup008 @ivago @Stef @Rhand @The Belgian Waffle Iron

 

1a2592a35f94c08b63fea2260d1a7510.png

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...