Jump to content

Welkom Gast!

Sign In or Create my Account om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.
Iker

FC De Toogkletsers (Politico)

Recommended Posts

Aan Den Toog - De organisatie van de OSL had groot nieuws in petto: door het hele propere handen verhaal werd immers besloten om van alle spelers weer vrije spelers te maken. Zo moet iedere speler een nieuwe verbintenis ondertekenen zonder juridische achterpoortjes en geldstromen die het daglicht niet mogen zien. Het kan de transparantie alleen maar ten goede komen, maar zorgt er natuurlijk wel voor dat het sterren ensemble van de Toogkletsers (en ook de andere ploegen) uit elkaar valt. Net nu manager Politico er in was geslaagd om beide rivalen CR7 en Messi te verenigen. Langs de andere kant staat de deur nu open voor vers kapitaal en kunnen nieuwe ploegen ook aanspraak maken om mee te doen, dus wie weet kan dat nieuwe bloed in de OSL het ongenaakbare FC Limburg eindelijk eens een lesje leren.

 

Messi en Ronaldo zullen dan uiteindelijk toch niet samen in hetzelfde team spelen

Afbeeldingsresultaat voor CR7 Messi

 

Manager Politico maakt zich sterk dat hij deze keer een evenwichtige kern wil samenstellen, al zijn de eerste aankopen die hij deed vooral offensief ingesteld met Neymar en Lewandowski. Zeker als je weet dat ook Messi als eerste al zijn krabbel had gezet onderaan het nieuwe contract dat hem voor minstens nog één seizoen aan de Toogkletsers verbind. En met Romulu Lukaku blijft ook de supersub van de Toogkletsers aan boord. De multigetalenteerde Chiesa en Bernardeschi worden dan op de flanken de gedroomde wissel voor Neymar en Messi. Aanvallend is er dus alvast meer dan genoeg kwaliteit aanwezig om potten te breken, nu is het zaak om ook het middenveld en de verdediging voldoende te stofferen zodat het potje achteraan gesloten blijft.

Ook daar zien we enkele bekende namen opduiken met ondermeer Pjanic, Kovacic en Can die allen hun verblijf bij de Toogkletsers verlengen. Verder wordt het middenveld aangevuld met alleskunner Asensio en stofzuigers Barrios en Dier. In de defensie werden enkel Sidibé en Bailly aan boord gehouden, maar of beide heren mogen rekenen op een basisplaats is lang niet zeker gezien het achteraan in het verleden nog al eens rommelde bij de Toogkletsers. Met het centraal uitspelen van Koulibaly en Bonucci hoopt Politico dit probleem achter zich te laten. Op de flanken wordt beroep gedaan op jonge talenten Tierney en Trent al zal mogelijks Alonso starten als vaste linksachter. In doel is Rulli ondertussen al enkele seizoenen een vaste waarde maar met Neuer werd natuurlijk een zeer grote naam gehaald. Het is dan ook maar de vraag of de Argentijn na Ter Stegen en Ederson ook deze klepper uit het Toogkletser doel weet te houden. En de keuze voor Neuer, een meedenkende en voetballende keeper, doet vermoeden dat Enrico Politico dit seizoen hoog wil spelen en volop voor de aanval zal kiezen. Dat belooft!

 

YhwNTFR.png

Toogkletsers S15

Spelers in het groen zijn spelers die al meerdere seizoen de eer hebben om het legendarische Toogkletser Shirt te dragen.

 

Top speler (CA >=190 - €20M)

Lionel Messi

 

Bepalende speler (CA 180 - 189 - €15M)

Neymar

Neuer

 

Eerste elftal spelers (CA 170 - 179 - €8M)

Robert Lewandowski

 

Rotatie spelers (CA 160 - 169 - €6M)

Miralem Pjanic

Kalidou Koulibaly

Leonardo Bonucci

Mateo Kovacic

 

Wissel spelers (CA 150 - 159 - €4M)

Romelu Lukaku

Marco Asensio

Federico Chiesa

Eric Dier

Emre Can

John Stones

Eric Bailly

Federico Bernardeschi

 

Beloftevolle spelers (CA 140 - 149 - €2M)

Alexander-Arnold Trent

Marcos Alonso

Wilmar Barrios

Kieran Tierney

Djibril Sidibé

Geronimo Rulli

 

Kernvulling (CA <139 - €1M)

 

Spoiler

Budget start seizoen S15: €1.000.000.000

Aankoop spelers: -€685.781.660

Loonkost S15: -€126.000.000

Startbudget S16: €188.218.340

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Brouwerij - In het opleidingscentrum van De Toogkletsers sijpelen de spelers één voor één naar binnen. Hoewel de pees er nog niet direct wordt opgelegd op training, eerst vertrekken de spelers nog op teambuilding eens de kern volledig is en er meer wordt ingezet op het bijbrengen van de rijke tradities van de club, wordt er hier en daar in de media al gewag gemaakt dat manager Politico deze keer een mooi evenwichtige kern heeft weten samen te stellen. Met maar liefst 4 spelers uit de top 20 mogen de Toogkletsers dan ook als een belangrijke outsider gezien worden voor de titel dit seizoen. Dat is de analisten ook niet ontgaan en in menig sportprogramma wordt dan ook al gewag gemaakt van de starting elf.

 

Wordt dit de opstelling van de Toogkletsers?

KYyNLFj.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aan Den Toog - In en rond het stadion van de Toogkletsers is het rustig nu de transferperiode er opzit. Enkel de greenkeepers en de bestuursleden zijn aanwezig om alles tot in de puntjes voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Van een nieuwe cateraar, tot een nieuwe editie van het clubbier de Toogkletser tot het aanleggen van een nieuwe grasmat en de aankoop van nieuwe fitness toestellen voor in het trainings en oefencomplex annex hypermoderne jeugdopleiding complex De Brouwerij. Ook een nieuwe sponsordeal met een groot sportmerk en de nieuwe spelers zorgen dat ook de mensen van de merchandising overuren draaien.

 

De meal teasting van de nieuwe cateraar voor de vip's was een schot in de roos.

Afbeeldingsresultaat voor meal tasting VIP

 

Ook de grasmat zal er piekfijn bijliggen voor de start van het seizoen.

Afbeeldingsresultaat voor New pitch Celtic

 

En waar hangen de spelers en trainers dan uit zullen jullie zich wel afvragen? Gezien er een deel oude bekende zijn, maar ook een groot pak nieuwkomers werden ze in paartjes aan elkaar op dropping gestuurd. Steeds en ervaren Toogkletser gekoppeld aan een nieuwe. De tocht brengt hun langs verschillende cafeetjes waar ze telkens een opdracht moeten vervullen, gaande van om ter snelst een ad fundum nuttigen, tot het blind proeven van 5 verschillende bieren of het spelen van een potje kicker waarbij iedere keer je een doelpunt scoort een shotje gedestileerde Toogkletser jenever genuttigd dient te worden. Het hoeft niet te verbazen dat de Beierse vrienden Lewandowski en Neuer uiteindelijk als eerste het basiskamp weer wisten te bereiken. Op respectabele afstand volgenden Lukaku en Koulibaly die gezien hun Belgische verleden ook wel al het één en ander gewend waren. Stones en Pjanic maakten het podium compleet. Asensio en Messi hadden te twijfelachtige eer om als laatste binnen te lopen, of laat ons zeggen kruipen en kunnen zich aan een straftraining verwachtten.

 

Lewandowski & Neuer wonnen de dropping

Afbeeldingsresultaat voor lewandowski & Neuer

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Politico

 

In de OP staat een screen van u kern, gelieve het na te kijken. Indien het klopt plaatsen we de link om u team te downloaden. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minuten geleden, Rosse zei:

@Politico

 

In de OP staat een screen van u kern, gelieve het na te kijken. Indien het klopt plaatsen we de link om u team te downloaden. 

 

Lijkt te kloppen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Create New...