Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Expeditie Robinson


Superjef

Expeditie Robinson  

13 leden hebben gestemd

  1. 1. Samensmeltingspoll

    • "Brechtovic"
    • "EchtEenVoetballer"
    • "hjs666"
    • "M0n3y"
    • "Pica"
      0
    • "Rosse"

Deze poll is gesloten voor nieuwe stemmen

  • Log in of registreer om te stemmen op deze poll.
  • Poll gesloten op 02/01/19 om 21:00

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1.9k
  • Created
  • Laatste reactie
6 minuten geleden, Dogfacedgremlin zei:

De ene wending na de andere.. Ik begin mij af te vragen of we op het einde wel zeker gaan weten wie de winnaar van dat spel hier gaat zijn :o

 

Allez ja weer 2 teams met evenveel leden.. 

 

3 minuten geleden, ivago zei:

Ik weet niet zeker of @Superjef door heeft dat het in dit spel de bedoeling is dat er mensen afvallen ipv bijkomen.

In ieder geval weer een bizarre wending.

 

Ik snap het zelf ook allemaal niet meer :rofl:

Link naar reactie
Delen op andere sites

45df9b25499fbf2412e02bff5262830c.png

 

Het doel:

 

Hieronder zien jullie een kaart van het eiland waarop vijf plekken zijn aangegeven. Op één van die vijf plekken staat de immuniteitstotempaal. De opdracht is simpel: het team dat als eerste de totempaal bereikt, wint immuniteit en hoeft niet naar de eilandraad.

 

 

Hoe win je?

 

Het team dat als eerste de naam van de plek waar de totempaal staat in dit topic plaatst wint. Let op: als er op de verkeerde plaats gegokt wordt, gaat de overwinning sowieso naar het andere team!

 

 

Hoe weet je waar de totempaal ligt?

 

Ofwel gokken jullie meteen. Je hebt immers 20% kans om de juiste locatie er uit te pikken. Ofwel pakken jullie het iets beredeneerder aan en gaan jullie op zoek naar tips over de locatie. Rond het eiland bevinden zich 10 rotsen. Bij elke rots vind je een kaartje met informatie over de locaties. Op basis van die informatie kom je steeds meer te weten waar de totempaal zich bevindt. Concreet werkt het als volgt:

 

- Over alle 10 de kaartjes (1 bij elke rots) zijn 300 procentpunten verdeeld. Voor de rekenwonders onder ons komt dit dus neer op 30 procentpunten per kaartje.

- Bijvoorbeeld: A 16%, B 4%, C 2%, D 4%, E 4% (= 30%), waarbij elke letter staat voor één van de vijf locaties.

- Als je dus alle 10 de kaartjes bezit en bij elkaar optelt, ga je zien dat één plek 20 procentpunten heeft, eentje 40 procentpunten, eentje 60 procentpunten, eentje 80 procentpunten en eentje 100 procentpunten. Bij die laatste ligt uiteraard de immuniteitstotempaal!

 

 

Hier met die kaartjes!

 

Rustig, rustig! Per dag krijgt je team 2x de kans om een rots te bezoeken en het daarbij horende kaartje te verzamelen. Vanaf middernacht kunnen jullie per dag twee namen van rotsen doorgeven die jullie willen bezoeken via jullie kampboek (PB). Deze aanvraag mag door om het even wie van het team gebeuren, maar moet wel in het rood geschreven worden om misverstanden te vermijden.

 

 

Let op!

Het eerste kaartje mag enkel aangevraagd worden tussen 00u00 en 11u59.

Het tweede kaartje kan enkel aangevraagd worden tussen 12u00 en 23u59.

 

Jullie mogen per periode dus maar één kaartje aanvragen. Een periode gemist? Jammer...

 

 

Het juiste antwoord doorgeven!

 

Als jullie kamp denkt te weten op welke plek de totempaal ligt, dan moeten jullie de naam van de bestemming in het rood in dit topic plaatsen!

 

 

Veel succes!

 

Vragen? Shoot!

 

 

De kaart:

 

Spoiler

cf44baa19dffe43e170306fc55f373a8.png

 

 

@Stef @Rosse @Dogfacedgremlin @Iker @EchtEenVoetballer

@Pica @stvvrules @hjs666 @Vince123 @ivago

@M0n3y @Brechtovic

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanvulling 1:

 

De kaartjes bij de rotsen geven telkens procentpunten voor de vijf locaties.

De volgorde is zoals ze van links naar rechts te zien zijn op de kaart oftewel deze:

 

A: Shark Bahia

B: Chatam

C: Iglesias

D: Ranger Station

E: El Genio

 

Om het nog duidelijker te maken, zullen de procentpunten ook telkens in de kleur van de bijhorende locatie gegeven worden.

 

 

Aanvulling 2:

 

Bij aanvraag van een rots bij beide teams geef ik de info over die rots tegelijkertijd aan de teams. Kwestie van geen discussie te krijgen dat het ene team bijvoorbeeld 5min na aanvraag al het kaartje krijgt (omdat ik toen online was) en het andere team 5u moest wachten. Het maakt dus niet zoveel uit wanneer je de aanvraag doet, zolang de aanvraag maar binnen de tijdspanne is.

 

Bijvoorbeeld:

Team Noord vraagt rots x aan om 12u15. Team Zuid vraagt rots y aan om 22u15. Beide teams krijgen de info over hun rots op eenzelfde moment na 23u59. Dit lijkt me het eerlijkst, tenzij iemand een beter voorstel heeft?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

3 minuten geleden, stvvrules zei:

Dat 2de is perfect @Superjef

Om discussie te vermijden, kan je misschien vermelden rond welk uur de procenten kenbaar gemaakt gaan worden.

Bv als je zegt tussen 00u30 en 1u00, dan weet iedereen dat en kan er gekeken worden (vooral naarmate het einde belangrijker dan in het begin natuurlijk)

 

Tgoh, ik kan dat proberen maar weet natuurlijk nog niet voor elke dag hoe laat ik online ga zijn... 's Middags ga ik waarschijnlijk wel altijd tussen 12u00 en 13u00 kunnen, maar 's nachts is moeilijk te voorspellen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Communicatieprobleem op het eiland!

 

Mijn schoonvader vroeg me om hulp 'tot ongeveer de middag'. Blijkbaar duurt de middag bij hem tot 17u :smirk:   Daarom zal ik rond 18u00 de informatie geven die jullie bij de derde rots hebben kunnen vinden. Ondertussen weet ik ook al de locatie van jullie vierde rots. Die informatie zal ik rond 22u00 bezorgen!

 

 

@Stef @Rosse @Dogfacedgremlin @Iker @EchtEenVoetballer

@Pica @stvvrules @hjs666 @Vince123 @ivago

@M0n3y @Brechtovic

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • ivago pinned this topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...