Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Expeditie Robinson


Superjef

Expeditie Robinson  

13 leden hebben gestemd

  1. 1. Samensmeltingspoll

    • "Brechtovic"
    • "EchtEenVoetballer"
    • "hjs666"
    • "M0n3y"
    • "Pica"
      0
    • "Rosse"

Deze poll is gesloten voor nieuwe stemmen

  • Log in of registreer om te stemmen op deze poll.
  • Poll gesloten op 02/01/19 om 21:00

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1.9k
  • Created
  • Laatste reactie
5 uren geleden, Superjef zei:

We zijn al met 12, dat is voldoende om te kunnen beginnen. Ik laat de inschrijvingen nog open staan tot zondagavond 23u59. Degenen die dan op de lijst staan, mogen hun koffers pakken om te vertrekken naar een tot nog toe onbekende bestemming!

 

Koffers? Ik heb ne rugzak zelle

Link naar reactie
Delen op andere sites

Speluitleg

 

In Expeditie Robinson gaan jullie met elkaar de strijd aan op een onbewoond eiland. Tijdens jullie verblijf spelen jullie immuniteitsopdrachten, die ofwel in kampen (teams) ofwel individueel worden gespeeld. De winnaar(s) daarvan mag/mogen sowieso op het eiland blijven, terwijl de verliezers naar het kampvuur moeten.

 

Bij het kampvuur stemmen de aanwezigen voor wie ze naar huis willen sturen. Dat doen ze door de naam van diegene op een stembriefje te schrijven. Degene met de meeste stemmen verlaat per direct het eiland! Per eilandraad krijg je een stembriefje. Ook zijn er in het spel extra stembriefjes te winnen...

 

Je moet dus voorkomen dat je wordt weggestemd. Dat kan door je populair te maken door je bijvoorbeeld goed in te zetten en goed te spelen. Maar dat zou je ook kunnen doen door achter de schermen een of meerdere pacten aan te gaan. Maar doe dat zorgvuldig, want voor je het weet, keert je eigen tactiek tegen je…

 

De winnaar van deze editie zal daarom niet alleen sterk en slim moeten zijn, maar ook tactisch gezien het spel heel goed moeten kunnen lezen. Daarnaast zal de winnaar de hardheid moeten hebben om je ‘vrienden’ keihard te laten vallen. Bedenk daarom altijd wie je kunt vertrouwen...

 

@Pica @ivago @Dogfacedgremlin @Brechtovic @Iker @stvvrules @Vince123 @hjs666 @Stef @Rosse @EchtEenVoetballer @M0n3y

Link naar reactie
Delen op andere sites

6368b8d2-1601-3c92-af89-62807de0ff8c.jpg

 

Dag deelnemers

 

Na een redelijk rustige vlucht zijn we aangekomen aan het basiskamp. Enkel @Pica werd wat onwel door de turbulentie maar een attente @hjs666 leende met plezier zijn kotszakje aan hem uit. Werd hier de eerste vriendschap van deze expeditie gesmeed? Geniet van het korte verblijf op dit mooie paradijs want morgen begint het echte werk. 

 

@EchtEenVoetballer en @M0n3y waren wel wat in paniek, want zij hebben hun koker nog steeds niet gevonden in hun bagage. Hopelijk kunnen ze dit rap oplossen of ze komen in moeilijkheden nog voor de expeditie goed en wel begonnen is. De meeste deelnemers hebben hun geheime voorwerp ook al afgegeven. Enkel de twee heren uit de vorige opmerking en @Dogfacedgremlin moeten dit nog doen.

 

Slechts een 4-tal deelnemers hebben tot nu toe gereageerd op de opdracht m.b.t. de kapitein. De rest kan dit nog doen tot morgen om 18u55!

 

Tot snel!

 

@Iker @Brechtovic @stvvrules @ivago @Vince123 @Rosse @Stef

Link naar reactie
Delen op andere sites

De teamkapiteins

 

Slechts 3 deelnemers voelden zich geroepen om een teamkapitein te zijn. Drie! Zitten we deze editie met een bende watjes? Hebben zo weinig deelnemers leiderschapskwaliteiten? Zijn jullie nu al tactisch aan het spelen? Eén iemand stuurde alvast een bericht dat hij zich met opzet niet kandidaat stelde om in de schaduw te kunnen spelen. Wie dat is, blijft voorlopig geheim. Hopelijk voor hem zijn er genoeg bomen op zijn kampeiland om die schaduw te kunnen vinden... Acht deelnemers stuurden helemaal niets in. Bewust? Vergeten? Of gewoon de opdracht niet eens gezien? De toekomst zal het uitwijzen. Maar genoeg tijd en woorden verspild aan de inactieven. Tijd om de actieve deelnemers hun verdiende aandacht te geven.

 

@Pica, @stvvrules en @Stef stuurden hun voorspelling door. Slechts één van hen grijpt dus naast de titel van kampkapitein. Of dat een voor- of nadeel is... Ook dat zal nog moeten blijven. Volgens zowel Livescore als Forza viel de eerste gele kaart in de wedstrijd Anderlecht-Trnava in de 31ste minuut. De deelnemer die hier het dichtst bij zat was...

 

Spoiler

@Stef met minuut 35 als inzending. Proficiat! Jij wordt kapitein van Team Noord!

 

Spoiler

De tweede en meteen ook laatste kapiteinstitel gaat naar...

Spoiler

@Pica met minuut 23 als inzending. Proficiat! Jij wordt kapitein van Team Zuid!

Spoiler

@stvvrules valt dus helaas buiten de prijzen maar zal nog kansen genoeg krijgen om dit goed te maken.

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

De teamindeling

 

De vers gekozen teamkapiteins krijgen meteen een belangrijke opdracht: het indelen van de teams! Jullie hebben elkaar op het vliegtuig en in het basiskamp hopelijk beter leren kennen zodat jullie elkaars sterktes en zwaktes al kunnen inschatten. De kapitein van Team Noord post in dit topic de naam van de eerste deelnemer die hij in zijn team wil. Een reden voor de keuze opgeven mag maar moet niet. Van zodra dit gebeurd is, is het de beurt aan de kapitein van Team Zuid om dan weer beurt om beurt te wisselen tot alle plaatsen bezet zijn. De andere deelnemers mogen solliciteren voor een bepaald kamp, mogen commentaar of kritiek geven, mogen de leden van het andere kamp treiteren... Alles mag, behalve fysiek geweld. Hoe meer activiteit op het eiland, hoe leuker! Van zodra de teams ingedeeld zijn, kunnen jullie vertrekken naar jullie eiland om daar aan het echte werk te beginnen!

 

Succes!

 

@Pica @ivago @Dogfacedgremlin @Brechtovic @Iker @stvvrules @Vince123 @hjs666 @Stef @Rosse @EchtEenVoetballer @M0n3y

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • ivago pinned this topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...