Ga naar inhoud

Welkom Gast!

Inloggen or Mijn account aanmaken om volledige toegang te krijgen tot ons forum en de downloads.

Europa League


Aanbevolen berichten

  • Reacties 433
  • Created
  • Laatste reactie
11 uren geleden, Pica zei:

 

Chance omdat we vaak nergens waren. Hebben we hier 5 kansen dan is die domme tegengoal een fait divers.

 

Feit dat je zelf aanhaalt waar het beter liep toont aan dat er veel ruimte voor verbetering was

 

Salzburg was gewoon enorm sterk de eerste helft en die bleven maar druk zetten met 2 of zelfs 3 man op onze beste spelers. Dat hebben ze cash betaald in de 2de helft. Geen enkel team kan zoveel druk zetten een ganse match. Ik zie ze in hun thuismatch zo niet spelen want in feite hebben ze 1 grote kans gehad in de eerste helft waarbij de speler de bal verkeerd raakt.

 

De 2de helft hebben ze nog een grote kans gehad met die kopbal. Voor de rest vond ik Salzburg enorm irritant met tijdwinnen en de scheids vond ik ook maar pover met enorm veel foute beslissingen.

 

En ja... het veld hielp ook niet e

 

In dit systeem moeten de backs gewoon top zijn en met Diatta en Dennis en hopelijk ooit nog Danjuma zit dat wel goed. En Wesley was een beer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Manneke manneke manneke, hoe zwak kan je zijn (weeral) in de eerste helft. 

Salzburg was wel goed, bijna geen balverlies, hoge pressing en goeie organisatie.

Club had bang en dramatisch slecht. Amrabat krijgt toch ook geen leuke taken maar dan nog mag je nooit een bal recht in het centrum spelen. Salzburg was enorm efficiënt. 

Was te verwachten dat Salzburg erdoor ging zitten in de 2de helft, als je dan zelf je kansen niet afwerkt dan maak je het ook in dat compartiment heel moeilijk;

 

Maar goed dat we hier uitliggen dat we tenminste de 2de plaats nog kunnen vasthouden. :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Anderlecht had de toon al gezet, maar deze avond bevestigt opnieuw de bedenkelijke kwaliteit van het Belgisch voetbal. De zogenaamde twee beste ploegen van onze competitie werden gewoon te kakken gezet. Bij Brugge kan je nog spreken van een goede tegenstander (al moeten we dat ook niet overdrijven, het blijft een Europese subtopper) maar zeker Genk - onze fiere competitieleider - dat thuis gewoon afgemaakt wordt door godbetert Slavia Praag :think:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
9 uren geleden, Brechtovic zei:

Aanvallend zijn we zo sterk, maar met 3-1 ben ik er toch nog niet gerust in.

 

Net omdat jullie aanvallend zo sterk zijn ziet het er goed uit.

Valencia kan wss wel winnen en zelf 2x scoren; maar dat Arsenal niet gaat scoren kan ik me moeilijk inbeelden..


Voor Chelsea toch ook een gevaarlijke uitslag. Uitdoelpunt is uiteraard positief, maar als Frankfurt op voorsprong zou komen volgende week... 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


Over Ons

Wij zijn de grootste Belgische Football Manager site. Vroeger gekend als fmbel.be This site is not endorsed by or affiliated with Sports Interactive or SEGA. The official Football Manager site can be found at http://www.footballmanager.com and the official Sports Interactive Community forums can be found at http://www.sigames.com . Sports Interactive, the Sports Interactive logo, Football Manager, in-game generated images and any other Football Manager related items are registered trademarks and/or copyright material owned by Sports Interactive Limited, or their respective trade mark and copyright holders. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks of SEGA Holdings Co Limited or its affiliates. All rights reserved.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...